Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Η απόδοση σου ήταν όπως της ομάδας μας. Θλιβερή. Ψαχουλέψου και άσε τα κολλήματα με παίκτες που δεν μπορούν να βοηθησουν. Αν θες μεταγραφές τις ζητάς.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τρί 03 Αύγ 2021, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι έγινε ρε συ, τι ήταν αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα?
Ούτε μισός παίκτης με υποφερτή εμφάνιση?
Ούτε μισός παίκτης με υποφερτή εμφάνιση?
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η καταπληκτικές ευρωπαϊκές βραδιές καταξίωσης επέστρεψαν μαζί σου....κλαίνε από τα γέλια οι Άγγελος-Χάβος-Δερμιτζάκης-Santos-Ferreyra και Garcia!Ζητά μεταγραφές επιπέδου Π.Α.Ο.Κ. και όχι Ξάνθης!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 03 Αύγ 2021, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να παίξεις στοιχειωδώς αξιοπρεπώς με το συγκεκριμένο αντίπαλο, μια χαρά 20άδα έχουμε.
Κόουτς, δές το αλλιώς.. ΑΜΕΣΑ
Κόουτς, δές το αλλιώς.. ΑΜΕΣΑ
καθομαι και σκεφτομαι πως κατεβασες 11αδα με εφτα 30+ που ειχε ταυτοχρονα βαρελα,βιειρινια,εσιτι,σβαμπ,καγκαβα,ελ καντουρι...
ειναι φανερο πως δεν υπαρχει καμια επαφη με το συγχρονο ποδοσφαιρο και ουτε προκειται να υπαρξει
ειναι φανερο πως δεν υπαρχει καμια επαφη με το συγχρονο ποδοσφαιρο και ουτε προκειται να υπαρξει
Κι ο Σάντος μηδέν εις το πηλίκον αδερφέ.boogeyman77 έγραψε:Η καταπληκτικές ευρωπαϊκές βραδιές καταξίωσης επέστρεψαν μαζί σου....κλαίνε από τα γέλια οι Άγγελος-Χάβος-Δερμιτζάκης-Santos-Ferreyra και Garcia!
Αλλά Χάβος, ζωγράφος Άγγελος, Ίβιτς, Μπόλονι, ως κι ο Τούδορ.. ναι γελάνε
Κοουτς εκει στον παγκο εχεις τον Τσιγγαρα. Το παλικαρακι αξιζει πολυ περισσοτερο απο Εσιτηδες και σια.
Δεν θα παθεις κατι αν τον βαλεις μεσα. Αντε να χαρω γιατι το κεντρο μας σερνεται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θα παθεις κατι αν τον βαλεις μεσα. Αντε να χαρω γιατι το κεντρο μας σερνεται...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Αυτά τα νεωτεριστικά που βλέπεις τα σεντρεφόρ στο κέντρο του γηπέδου, δεν τα κατάλαβα ποτέ ρε γαμώτο...
Άσε τον μορφονιό να κάνει κύκλους στα 15 μέτρα από την εστία, τι τον βλέπουμε μια στη σέντρα και μια στα εξτρέμ τον καημένο και τρέχει;; Πφφφφ...
Again$t mod€rn footbal.
Άσε τον μορφονιό να κάνει κύκλους στα 15 μέτρα από την εστία, τι τον βλέπουμε μια στη σέντρα και μια στα εξτρέμ τον καημένο και τρέχει;; Πφφφφ...
Again$t mod€rn footbal.
- pisakaipoupoula
Ωραία η εμπειρία στρατηγέ αλλά το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει...η Αγγλία πλέον με 12 ταχυδυναμικά ξύλα και έναν Στέρλινγκ είναι στις καλύτερες ομάδες του κόσμου
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.
Το ξέρω ότι το Νοέμβριο θα είμαι καλά αλλά σκοπός είναι μέχρι το Νοέμβριο να μην έχω χάσει όλους μου τους στόχους.
Το ξέρω ότι το Νοέμβριο θα είμαι καλά αλλά σκοπός είναι μέχρι το Νοέμβριο να μην έχω χάσει όλους μου τους στόχους.
Σήμερα θύμισες τον άξονα στο Λονδίνο με τσελσι που είχε πριγιοβιτς σακοφ μαουρισιο βερνμπλουμ βαρελα χατσεριδι. Ε λοιπόν κατάφερες να κατεβάσεις πιο αργή ομάδα από αυτή
Σας πειραξε κατα τα αλλα το εμμονικος προπονητης...Ελπιζω το σημερινο να σου εγινε μαθημα γιατι το προβλημα δεν ειναι οι προπονητικες σου ικανοτητες αλλα τα κοληματα και ισως ο υπερμετρος εγωισμος...Ας ελπισουμε να γλυτωσουμε το καζο και στη συνεχεια να σε δουμε να απαιτεις τις αλλαγες που χρειαζεται το ροστερ.
Τον στηρίζω και τον γουστάρω φουλ. Αλλά το σημερινό ήταν μεγάλη αποτυχία και έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη.