ναι γιατι αν δεν το τρωγε ορθιος κατα τα αλλα η εμφανιση μας ηταν εξαιρετικη ε?panpangr77 έγραψε:Ο Πασχάλακης έκανε μάγκες πολλούς να βγάλουν χολή σήμερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι γιατι αν δεν το τρωγε ορθιος κατα τα αλλα η εμφανιση μας ηταν εξαιρετικη ε?panpangr77 έγραψε:Ο Πασχάλακης έκανε μάγκες πολλούς να βγάλουν χολή σήμερα.
Επαγγελματίες γκρινιάρηδες είσαστε ...Gospi έγραψε:ναι γιατι αν δεν το τρωγε ορθιος κατα τα αλλα η εμφανιση μας ηταν εξαιρετικη ε?panpangr77 έγραψε:Ο Πασχάλακης έκανε μάγκες πολλούς να βγάλουν χολή σήμερα.
Καλύτερα μη κες τίποτα…Από τον ΠΑΟΚ όλα να τα περιμένεις…Gospi έγραψε:Δεν νομιζω πως θα αποκλειστουμε, αλλα η ομαδα εχει σοβαρο θεμα!
Καλύτερα από 2-0proedros έγραψε:Νομίζετε πως το 2-1 είναι καλό σκορ;Είναι σαν να χάσαμε 1-0 …
Αλλαξε καραμελα, κουρασε αυτη. Για το ματς θα μας πεις την γνωμη σου? Θελξαμε και σημερα?panpangr77 έγραψε:Επαγγελματίες γκρινιάρηδες είσαστε ...Gospi έγραψε:ναι γιατι αν δεν το τρωγε ορθιος κατα τα αλλα η εμφανιση μας ηταν εξαιρετικη ε?panpangr77 έγραψε:Ο Πασχάλακης έκανε μάγκες πολλούς να βγάλουν χολή σήμερα.