Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

Μην πεφτουμε στην παγιδα του οτι βγηκαμε δευτεροι...

Τεταρτοι βγηκαμε...(πάλι)...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τώρα τι σόϊ αστείο είναι πάλι αυτό αδερφέ Maximus...

Έλεος δηλαδή.

Εσύ δηλαδή είδες την ομάδα μας τέταρτη που στα paly_Athens_off;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το θέλουμε ή οχι στα χαρτια βγηκαμε τέταρτοι... ΟΥΕΦΑ παίζουμε όχι Τσου Λου...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Johnys έγραψε:Καλά τα λέτε όλοι αλλα είμαι περίεργος να δω εάν πάει κάτι στραβά την επομενη saison (φτου φτου) πια θα είναι η γνώμη σας τότε και δε λέω να χάσουμε ένα παιχνίδι αλλα ίσος μερικά συνεχόμενα όπως p.x. είχε γίνει με το βάζελο τότε που είχα πάει ο santos.

Εγώ νομίζω ότι φέτος έπιασε ταβάνι ο santos και του χρόνου το πολύ να πάρουμε πάλι τι 2 θέση.Δε λέω καλός αλλα ως ένα σημείο.Μακάρι να με διαψεύσει. :?

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=18&t=3136
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Σάντος έφαγε κράξιμο και από εμένα.....
Όταν μίλησε για Σαρδέλλες, τρελλάθηκα, είπα να σηκωθεί να φύγει!!!

Και τελικά με απέδειξε πόσο άμπαλος στο μυαλό μπορεί να ήμουνα...
Γιατί με λίγους και καλούς παίκτες η ομάδα μου την είδα δεύτερη και στα play_Athens_off... Λίγο οι διαιτητές, λίγο η κούραση των δικό μας έγινε η διαφορά.

Ο φίλαθλος το έχει στο πετσί του να διαμαρτύρεται.
Το θέμα είναι...
Άλλο να αγωνιάμε και να λέμε την γνώμη μας και άλλο απλά να κράζουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι κοινό έχει ο Σάντος με τον Γιάνκο?

Εχουν και οι δύο παρατσούκλι καρπουζάς... χεχεχε
:) :) :)

ΥΓ: Ο Νοβιτο φταίει...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

gika έγραψε:Το θέλουμε ή οχι στα χαρτια βγηκαμε τέταρτοι... ΟΥΕΦΑ παίζουμε όχι Τσου Λου...

Η μόνη αλήθεια σε αυτό το θέμα είναι ότι στην βαθμολογία βγήκαμε δεύτεροι και μετά από αγώνες κατάταξης (paly offs) θα συμμετέχουμε στο Europa league...

Και κάνω το ερώτημα, αν βγήκαμε τετάρτοι όπως λένε μερικοί, πόσους βαθμούς διαφορά έχουμε από τον Άρη, την ΑΕΚ, την Ξάνθη και τον Εργοτέλη;;;; Πόσους βαθμούς διαφορά έχουμε από τον ΠΑΟ που "βγήκε δεύτερος";;;

Λοιπόν για να τελείώνει το παραμύθι: βγήκαμε δεύτερη (αυτή είναι η επίσημη βαθμολογία της super league). Δεν μπορεί να υπάρχει βαθμολογία όταν π.χ. ο ΠΑΟΚ παίζει 36 αγώνες και όλοι οι άλλοι 30 (ΟΦΗ, Ηρακλής κτλ)
Επίσης, το τέταρτοι πως κολλάει;; Βγήκαμε τρίτοι στα play off (σε τέσσερεις ομάδες) και δεύτεροι στην βαθμολογία με όλες τις ομάδες...
Δεν μπορεί να γίνει συμψηφισμός..

Αυτά
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

+ 1
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Και εγω θα κάνω το αναποδο ερώτημα...

Σαν ΠΑΟΚτσηδες, αν βγαιναμε 4οι και στα πλει ωχ κερδιζαμε την 2η θεση του Τσου Λου...τι θα λέγαμε τοτε; Οτι βγηκαμε 4οι; Δεν νομιζω...

Για ρωτηστε εναν βάζελο...Τι θεση βγηκε η ομαδα σου; Δευτερη θα σε πει...

Συμπερασμα ειναι, οτι καθενας λέει, οτι θεση τον βολευει...

Η επισημη καταταξη όμως εχει σταλθει στην Ουεφα...

ΥΓ1.

Ο πολυμετοχικος τερματισε 2 βαθμούς κατω απο εμας...Θα μπορουσε να ηταν το αντιθετο...Θα μπορουσε να μην βαλει το γκολ ο Μπακαγιοκος στην Νεα Σμυρνη και να βγαιναμε οντως τρίτοι...Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομαδα στα δυσκολα εδειξε οτι δεν ηταν ετοιμη ακομα για τα μεγαλα πραγματα...(με την βοηθεια και του καραφλού βεβαια). Τα καλυτερα ερχονται...

ΥΓ2. Συγνωμη για το οφ τοπικ....

Σε οτι αφορά την επισημη καταταξη,μπορει να κανω και λαθος...Αλλά η ουσία παραμενει στο ΥΓ1...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

“Ο Σάντος είναι ένας προπονητής που ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα πως να σου δίνει κίνητρο να αγωνίζεσαι. Να παλεύεις, να προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να ανεβάζει ψυχολογικά την ομάδα και αυτό νομίζω τον κάνει έναν μεγάλο προπονητή”.

Bruno Cirillo σε ανύποπτο χρόνο πέρσι πρόπερσι για τον κ. καθηγητή

Όλοι είναι τρελοί. Δεν ξέρουν μπάλα ούτε οι πορτογάλοι, ούτε οι Ιταλοί ούτε οι καλύτεροι έλληνες ποδοσφαιριστές. Λένε ότι αυτός ο καρπουζάς που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλος προπονητής. Πόσα λίγα ξέρουν σε σχέση με τους παοκτσήδες ....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στην προσπάθειά μου να προβλέψω τα μελλούμενα κάνω την παρακάτω (αβάσιμη;) ανάλυση.

Πρωτάθλημα 2004-2005, πρώτη χρονιά (της δεύτερης θητείας) του Σάντος στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τρίτη με 62 βαθμούς (17 - 11 - 2), 3 πίσω από ΟΣΦΠ, χάνει το πρωτάθλημα της τελευταία αγωνιστική.
Πρωτάθλημα 2008-2009, πρώτη (με προετοιμασία) χρονιά του Σάντος στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ 4ος στα play-off με 63 βαθμούς (18 - 9 - 3), 8 πίσω από ΟΣΦΠ, χάνει το Τσουλου στα play-off.

Πρωτάθλημα 2005-2006, δεύτερη χρονιά του Σάντος στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ 2η με 67 βαθμούς (21 - 4 - 5), 3 βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ.
Πρωτάθλημα 2009-2010 η ιστορία επαναλαμβάνεται (σαν φάρσα;)

Υ.Γ. προσέξτε την ομοιότητα στα αποτελέσματα. Αρκετές ισοπαλίες την πρώτη χρονιά, περισσότερες νίκες τη δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή πάλι δευτεροι θα βγούμε??? Τι κατάντια είναι αυτή...??? Φυγε Σάντος!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

tad έγραψε:“Ο Σάντος είναι ένας προπονητής που ξέρει καλύτερα απ' τον καθένα πως να σου δίνει κίνητρο να αγωνίζεσαι. Να παλεύεις, να προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να ανεβάζει ψυχολογικά την ομάδα και αυτό νομίζω τον κάνει έναν μεγάλο προπονητή”.

Bruno Cirillo σε ανύποπτο χρόνο πέρσι πρόπερσι για τον κ. καθηγητή

Όλοι είναι τρελοί. Δεν ξέρουν μπάλα ούτε οι πορτογάλοι, ούτε οι Ιταλοί ούτε οι καλύτεροι έλληνες ποδοσφαιριστές. Λένε ότι αυτός ο καρπουζάς που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλος προπονητής. Πόσα λίγα ξέρουν σε σχέση με τους παοκτσήδες ....
Να προσθεσουμε και το κλασικο :
"Με τετοιο υλικο επαιρνα και εγω τη 2η θεση..."...αυτην την ατακα την διδασκονται οι προπονητες της κερκιδας στο πρωτο εξαμηνο σπουδων.. :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αρθρο των χθεσινών Νέων λέει σε τίτλο του "

Σάντος: Του φτιάχνουν ομάδα για πρωτάθλημα. θα τα καταφέρει με τον ΠΑΟΚ;"

Δεν συμφωνώ με τον τίτλο. Η ομάδα που δημιουργείται θα είναι ομάδα πρωταθλητισμού σίγουρα, αλλά το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός. Και δεν πρέπει να βαραίνουν κάποιοι την πλάτη της ομάδας και του Σάντος με τέτοιες προσδοκίες. Το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Η ομάδα θέλω να παίζει ωραία μπάλα, να παίρνει αποτελέσματα (δύσκολο και τα δύο, αλλά λέμε τώρα), να μπει στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ και να κάνει καλή πορεία στο Κύπελλο με πρώτο στόχο την κατάκτησή του.

Αλλά να μην λέμε "Σάντος πάρε πρωτάθλημα". Το βάρος είναι μεγάλο και μπορεί να μας γυρίσει μπούμεργαγκ. Και η επιτυχία του Σάντος δεν θα κριθεί από το αν μας δώσει πρωτάθλημα, αλλά απο συνδυασμό παραγόντων.

Ας το βάλουμε αυτό καλά στο μυαλό μας. Κι εγώ θέλω σαν τρελός τον τίτλο, αλλά δεν θα τον προτάξω στα ζητούμενά μου...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Πολύ σωστός DimisK !

Να προσθέσω ότι χτες βράδι η novasports είχε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στη φετινή μας χρονιά με συνεντεύξεις, φάσεις κ.λπ. (νομίζω του Κωστή Μπότσαρη), όπου μίλησαν Σάντος, Βρύζας και Μαλεζάς.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η προσγειωμένη προσέγγιση και των τριών, η μετριοφροσύνη τους και ο ρεαλισμός τους. Όλοι είπαν ότι αυτό που θέλουν να περάσουν και στην επόμενη χρονιά είναι η ομοιογένεια, η ανταγωνιστικότητα και η θέληση της φετινής ομάδας και ότι στόχος είναι "να μειώνουμε συνεχώς την απόσταση που μας χωρίζει από τους τρείς του ποκ". Ούτε λόγος για πρωτάθλημα - θυμίζει τη χρονιά 1984-85 που δε μας υπολόγιζε κανείς για διεκδικητές του τίτλου.

Κάτι άλλο που συγκράτησα (και αφορά τα μεταγραφικά μας) είναι αυτό που είπε ο Βρύζας ότι το βασικό ζητούμενο για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα "να ανέβει ένα επίπεδο σε ταχύτητα"...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”