Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Ο Κολκας τουλάχιστον έκανε μεταδόσεις στο paoktv, που απευθύνεται ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ κοινό.
Εδώ μιλάμε για ανοιχτό κανάλι πανελλήνιες εμβέλειας. Υποχρέουσε να κρατάς τα προσχήματα.
Για τον ίδιο λόγο που και στους αγώνες του Open βάζαμε τον βαζελο Παγκακη ή τον αντικειμενικο μέχρι αηδίας Σπυρόπουλο..
Βέβαια για γαυρους μιλάμε τώρα, τι το ψάχνουμε :p
Εδώ μιλάμε για ανοιχτό κανάλι πανελλήνιες εμβέλειας. Υποχρέουσε να κρατάς τα προσχήματα.
Για τον ίδιο λόγο που και στους αγώνες του Open βάζαμε τον βαζελο Παγκακη ή τον αντικειμενικο μέχρι αηδίας Σπυρόπουλο..
Βέβαια για γαυρους μιλάμε τώρα, τι το ψάχνουμε :p
- bersekeros
Ο Κόλκας είναι ο Θαναηλάκης του ΠΑΟΚ, όταν κάνει τον σπίκερ.
Οι παράλληλες μεταδώσεις απόψε ΠΑΟΚ & γαύρου, από ελεύθερα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια και αν οι σχετικές μετρήσεις έχουν ψήγματα αξιοπιστίας, θα προσφέρουν πολλά "εμπορικά" μηνύματα, αλλά και οπαδικά. Οπότε σήμερα δεν έχει βόλτες και όλα τα κουτιά ανοιχτά στο OPEN.
σωστος ο Seaman!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι,για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Δυστυχώς χειρότερος. Κ θέλει προσπαθεοα να είσαι χειρότερος απο έναν ξεπουλημενο. Ο Θαναηλακης τα βλέπει όλα καλά για την ομάδα του κ τους παίχτες τους. Ο πολκας το παιζει ότι έχει το χάρισμα του παντογνώστη κ επίσης προσωπικές συμπάθειες κ αντιπάθειες είναι η κινητήριος δυναμη της ρητορικής τουbersekeros έγραψε:Ο Κόλκας είναι ο Θαναηλάκης του ΠΑΟΚ, όταν κάνει τον σπίκερ.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τον αδικεις, δεν υπαρχει πιο γλοιώδες σιχαμα από Θαναηλάκη
Ο Κόλκας ειναι απλώς αηδιαστικός με τους εξυπνακισμούς του
καλα πλακα μας κανεις ? δεν υπαρχει ποιο γλυωδες υποκειμενο απο τον θαναηλακη ,μπορει να μην χωνευω για τις πρακτικες του ,τον κολκα .....αλλα θαναηλακης ειναι μονο ενας δεν υπαρχει χειροτερο καθηκι απο αυτον.....dragon έγραψε:Δυστυχώς χειρότερος. Κ θέλει προσπαθεοα να είσαι χειρότερος απο έναν ξεπουλημενο. Ο Θαναηλακης τα βλέπει όλα καλά για την ομάδα του κ τους παίχτες τους. Ο πολκας το παιζει ότι έχει το χάρισμα του παντογνώστη κ επίσης προσωπικές συμπάθειες κ αντιπάθειες είναι η κινητήριος δυναμη της ρητορικής τουbersekeros έγραψε:Ο Κόλκας είναι ο Θαναηλάκης του ΠΑΟΚ, όταν κάνει τον σπίκερ.
συμφωνω 1000%....ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τον αδικεις, δεν υπαρχει πιο γλοιώδες σιχαμα από Θαναηλάκη
οσα κουτιά κι αν ειναι...OPEN αδελφέ αυτοί που θέλουν να μαγειρέψουμε θα βγαλουν οτι φαγητό θέλουν. Παρόλα αυτά φυσικά και πρέπει άπαντες να είμαστε OPEN. Παντως οι μετρήσεις γίνονται στις συσκευές που έχουν τα σχετικά μηχανάκια. Όχι από όποια κι όποια...seaman έγραψε:Οι παράλληλες μεταδώσεις απόψε ΠΑΟΚ & γαύρου, από ελεύθερα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια και αν οι σχετικές μετρήσεις έχουν ψήγματα αξιοπιστίας, θα προσφέρουν πολλά "εμπορικά" μηνύματα, αλλά και οπαδικά. Οπότε σήμερα δεν έχει βόλτες και όλα τα κουτιά ανοιχτά στο OPEN.
βαζω κι εγω κατι ακομηeorptol1 έγραψε:συμφωνω 1000%....ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τον αδικεις, δεν υπαρχει πιο γλοιώδες σιχαμα από Θαναηλάκη
Εδώ μιλάμε για τον αθλητικοκάφρο με επιδότηση ΠΑΟΚ;prist64 έγραψε:βαζω κι εγω κατι ακομηeorptol1 έγραψε:συμφωνω 1000%....ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τον αδικεις, δεν υπαρχει πιο γλοιώδες σιχαμα από Θαναηλάκη
- ΑποστόληςΑ
Ε, όχι δα!bersekeros έγραψε:Ο Κόλκας είναι ο Θαναηλάκης του ΠΑΟΚ, όταν κάνει τον σπίκερ.
Βάλε τον ημιτελικό ΠΑΟΚ - γαύρος, εκείνο που δεν έδωσε το πέναλτυ στον Μακ και άκου τον χειρότερο όλων Θαναηλάκη.
- bersekeros
Συμφωνώ Απόστολε.
Εγώ αναφερόμουν στο σπικάζ με κραυγές, όπου δε νομίζω ότι έχουν μεγάλη διαφορά.
Σαφώς όμως ο ένας δεν έχει χλευάσει παίκτες της ομάδας του όπως ο άλλος με ανοικτό μικρόφωνο στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
Σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν από τους προλαλήσαντες, δεν διαφωνώ.
Εγώ αναφερόμουν στο σπικάζ με κραυγές, όπου δε νομίζω ότι έχουν μεγάλη διαφορά.
Σαφώς όμως ο ένας δεν έχει χλευάσει παίκτες της ομάδας του όπως ο άλλος με ανοικτό μικρόφωνο στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
Σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν από τους προλαλήσαντες, δεν διαφωνώ.
Ας το θέσω αλλιώς. Ο Θαναηλακης γλοιώδης ο πολκας ξερόλας κ κομπλεξικός. Ας μη βάλουμε μέτροΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τον αδικεις, δεν υπαρχει πιο γλοιώδες σιχαμα από Θαναηλάκη