Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
-
kosths BXL
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
με ριεκα χιμπερνιαν....μια χαρα ανετοι ειμαστε
Το σχέδιο του προφανές : να μην μας αφήσει να πάρουμε όλο του market pool στο κόνφερενς.Mitsospaoki4 έγραψε:Αν αποκλειστεί από Λουντογκορετς θα παίξει με το νικητή του Σλοβαν - Λινκολν όπως έγραψα και πιο πάνω
Αυτό που έχει εξασφαλίσει είναι ομίλους Κονφερνς
Η Kαλλιθέα πέρασε στον έλεγχο αμερικάνικου fund. Κινητικότητα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με το καλό να ξαναβλέπω ζωντανά την ΠΑΟΚΑΡΑ στη γειτονιά μου.
El Paso reloaded
Με το καλό να ξαναβλέπω ζωντανά την ΠΑΟΚΑΡΑ στη γειτονιά μου.
El Paso reloaded
Μπορει καποιος να μου πει τον λογο (εκτος απο τον προφανη) που η νοβα παλι πληρωνει να δειξει ματς του γκει ενω θα το εχει τζαμπα στο μεγκα;
Μπορεί να είναι στο πακέτο που κλείσανε για τα ματς του πρωταθλήματος
Έτσι,το ίδιο είχε κάνει και με εμάς πέρσι, είχε δείξει το ματς με την Μπενφίκα.
Και εδώ που τα λέμε τους σχολιαστές στο mega ούτε γαυροι τους αντέχουν. Οσοι έχουν νόβα θα το δουν εκεί.. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα
-
john4serres
Παίκτης της αεκ ο Χατζί Σαφί
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της αεκ και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο θέλω από την πλευρά μου την ομάδα της αεκ.
Ελπίζω για την επόμενη χρονιά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος στο μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα, όπως είναι αυτό της αεκ και ελπίζω να βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να βοηθήσω κι εγώ όσο θέλω από την πλευρά μου την ομάδα της αεκ.
Ελπίζω για την επόμενη χρονιά να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της. Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές, να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας και να είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ».
- bersekeros
Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδαjohn4serres έγραψε:Παίκτης της αεκ ο Χατζί Σαφί
Γούστα ακριβά, έχω γούστα ακριβά
Δηλαδή αν το δικό μας το είχε στο ΠΑΟΚ ΤV με Κόλκα, και είχες Νόβα, θα επέλεγες να το δεις από τους αντικειμενικούς;Timelord έγραψε:Και εδώ που τα λέμε τους σχολιαστές στο mega ούτε γαυροι τους αντέχουν. Οσοι έχουν νόβα θα το δουν εκεί.. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα
Ρε αυτοί στο Μέγκα νομίζουν ότι είναι κανονικοί δημοσιογράφοι. Ο άλλος ήταν πόσα χρόνια στην αθλητική Κυριακή ως "αντικειμενικός" . Δεν είναι οπαδοί. Είναι σαλιαρηδες και αηδιαστικοι γλυφτες.
Ο θαναηλακης μπροστά τους είναι όαση.
Ο θαναηλακης μπροστά τους είναι όαση.
Για να είμαι δίκαιος δεν τους έχω ακούσει ποτέ.
- PAOK_Antarctica
Νομίζω σήμερα, όσο έχει ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, στο MEGA θα δείχνει το 30'-45' του γκέι.
Βάλε να ακούσεις. Αυτοί θέλουν 5 Κόλκες στην καθισιά τους.
Βάλε να ακούσεις. Αυτοί θέλουν 5 Κόλκες στην καθισιά τους.
Η διαφορα ειναι οτι σε επισημο παιχνιδι δεν θα βαλουμε τον Κολκα στο PAOK TV, αλλα κανονικο σπηκερ. Ο Σπυροπουλος πχ ειναι πιο αντικειμενικος απο οτι ειναι αυτοι της νοβα, οχι του μεγκα.gika έγραψε:Δηλαδή αν το δικό μας το είχε στο ΠΑΟΚ ΤV με Κόλκα, και είχες Νόβα, θα επέλεγες να το δεις από τους αντικειμενικούς;Timelord έγραψε:Και εδώ που τα λέμε τους σχολιαστές στο mega ούτε γαυροι τους αντέχουν. Οσοι έχουν νόβα θα το δουν εκεί.. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα
Του μεγκα δεν ειναι καν οπαδικη μεταδοση. Ειναι μεταδοση τρομου για να συνεχισουν να εργαζονται εκει.