Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τώρα αν το κλειδώσουμε θα είμαστε πολύ μαλακες;;

Πόσες φορές είπαμε φτάνει με τα οφτοπικ;;

Πόσες;;

Από το πρωί το ίδιο και το ίδιο!!

Εεεε φτάνει γαμωτο!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

soigol έγραψε:Κάθε χρόνο τα ίδια, οι ίδιες ατάκες, οι ίδιες διενέξεις, οι ίδιοι ως επί των πλείστων πρωταγωνιστές.
Τα αποτελέσματα για μένα τα τελευταία χρόνια έχουν θετικό πρόσημο.
Το να λέτε ότι ΘΑ μπορούσαν να είναι τα πράγματα καλλίτερα, θα ισχύει πάντα.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ εξελίσσεται κάθε χρόνο, γρήγορα ή αργά, σημαντικότατο.
Και μόνο που διεκδικούμε ποσά τηλεοπτικού συμβολαίου λίγο κάτω από του γάβρου είναι τεράστιο επίτευγμα.
Στα αγωνιστικά δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια μία ΣΤΑΘΕΡΑ. Δεν υπήρχε αυτός που έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν (+ Γιώργη) θα μπορούσε να ενεργεί και να στήνει την ομάδα όπως νομίζει και θέλει.
Θεωρώ η επιστροφή Λουτσέσκου είναι αυτή η σταθερά, και τώρα θα χτίσει.
Οι απαισιόδοξοι βγάζετε άλλη μία φορά τις ανασφάλειές σας χωρίς να λογαριάζετε τα νέα δεδομένα, όχι του Μάγου προπονητή αλλά αυτουνού που ξέρει τί θέλει.
Ακόμη και το μοντέλο χωρίς Τ.Δ. έως τώρα είναι κάτι καινούργιο.
Υπομονή θέλει, ιδίως για έναν προπονητή που βασίζεται στο σύνολο και προκειμένου να λειτουργεί σωστά ίσως αυτή την φορά οι μετεγγραφές δεν κλείνουν ακόμη για τους σωστούς λόγους.
φωνη της λογικης
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τελευταίο οφτοπικ από μένα στην απολογία επί του δικαστηρίου.

Υπερασπιστικα Λουτσε και θεωρούσα μεγάλο λάθος τότε που δεν ανανεώσαμε Σακχοφ Κανιας, και πάλι χλευαστικα εδώ μέσα που στήριζα αυτό που ζητούσε.

Αλλά εντάξει δεν πειράζει καλύτερα κάθε χρόνο να αλλάζεις άποψη τελικά για να είσαι IN.

Πέρσυ με χλεύαζε όλο το φόρουμ που στήριζα Βιειρινια αλλά για όλους ήταν γέρος και παλαίμαχος και δρόμο,
φέτος χλευάζεται ο Γκοσμπι που λέει θέλει κι άλλο αριστερό μπακ, οι υπόλοιποι λένε μια χαρά με Βιειρινια. Όπου πάει ο άνεμος.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Γκαρσία τον έβρισα όσο λίγους μετά την τραγική εικόνα της ομάδας με τα όσα φάμε και όσα βάλουμε της αρχής.
Φώναζα ότι πρέπει να αλλάξει σύστημα και ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχαν αντοχές από τους παίχτες δεν πρέπει να επιμείνει στο 4231.
Το αποφάσισε όταν ήταν έτοιμοι να τον διώξουν με τις κλωτσιές και άλλαξε όλο το κλίμα των αποδυτηρίων,είδαμε ένα δέσιμο και μια υγεία των παιχτών με τον προπονητή.
Κάναμε μεγάλες νίκες με καλές εμφανίσεις.
Στο τέλος ήρθε και το μαγκικο κύπελλο και όπως όλοι έτσι και εγώ,είπαμε ότι αξίζει την ευκαιρία του, να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει αυτός.
Τόσοι και τόσοι πήραν ευκαιρία, γιατί όχι και το δικό μας παιδί;
Όλα αυτά τα έχω γράψει κατά διαστήματα και όταν ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα και αυτό γιατί στη θέση του ήρθε ο καλύτερος προπονητής στην Ιστορία μας.
Οποιοσδήποτε άλλος αν ερχόταν θα ήμουν σκασμένος και αυτό το είχα γράψει τότε.
Γι'αυτό μη μου λες εμένα για τον Γκαρσία,ποτέ δεν κρύφτηκα και δεν έγραψα κάτι που δεν πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό το καλύτερα να αλλάζεις άποψη κάθε χρόνο για να είσαι in ,σε ποιον απευθύνεται;
Έχω χάσει λίγο τη σειρά,δεν ξέρω αν μιλάς μαζί μου ή κάνεις γενική κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Υπάρχουν πολλα δημοσιεύματα για τζολη στη νοριτς. Ένα απο αυτα γράφει οτι θα στραφούν στον Luke Chambers ενώ ένα αλλο (knockoutkickoff) ότι πρόσθεσαν στην 4η προσφορά τους ποσοστό μεταπώλησης 20% (υποθετω 12+20%) κ εμείς είπαμε ναι. Σας μεταφέρω μόνο οτι διαβάζω με κάθε επιφύλαξη. Οι οπαδοί δε της νοριτς έχουν τρελαθεί να γράφουν οτι τον θέλουν.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Αυτό το καλύτερα να αλλάζεις άποψη κάθε χρόνο για να είσαι in ,σε ποιον απευθύνεται;
Έχω χάσει λίγο τη σειρά,δεν ξέρω αν μιλάς μαζί μου ή κάνεις γενική κουβέντα.
Γενικά, έγραψα και παραπάνω στο πρώτο ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα.

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε παλικάρια τι θα γίνει;!
Θέλουμε να διαβάσουμε για ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Έλεος πια έλεος! Έχει ξεφτυλιστεί φέτος το παρόν τοπικ.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

δημοσίευμα από http://www.express.co.uk υποστηρίζει ότι έχει αποριφθεί η πρόταση για 9,5Μ λίρες για Τζόλη και ετοιμάζουν νέα πρόταση στην προσπάθειά τους συμφωνήσουν με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη

Norwich pressing to complete Tzolis deal
Staying with Norwich, the Canaries remain in talks with Greek side PAOK over a deal for 19-year-old left-winger Christos Tzolis.

The club have now seen two official bids rejected for the teen with the latest worth just under £7m plus £2.5m in add-ons.

Norwich are leading the race for Tzolis despite interest from the Bundesliga and have maintained good relations with PAOK since completing the signing of left-back Dimitris Giannoulis in January.

Express Sport understands a third bid is currently being prepared and the clubs are now edging closer to an agreement for the player.

It's understood Norwich's swoop for Tzolis is unrelated to Villa's interest in Cantwell.

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... us-Pereira
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo111 την Τρί 03 Αύγ 2021, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αποψη μου ,ο τζολης μας χαιρεταει ..εχουν γινει 2 προτασεις αρα θα ειναι κοντα στο να συμφωνησει και ο παιχτης με την ομαδα αν δεν το εχει κανει ηδη
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

11 εκατομμυρια λιρες = 13 εκατομμυρια ευρω και 20 τα εκατο μεταπωληση εγω λεω να τον δωσουμε....τι να μας σκασουν 15 και καμια μεταπωληση τι 13 και 20 τα εκατο...το δευτερο το θεωρω καλυτερο γτ αν τον πουλησουν σε δυο χρονια καμια 30 χαρτια τοτε ειναι αλλα 6 μυρια....και μετα απο αυτη την πωληση βλεπω αλλες 3-4 κινησεις σουπερ...αριστερο μπακ εξτρεμ και χαφ...τον τζιοβινκο δεν τον μετραω γτ θεωρω οτι θα κλεισει ανεξαρτητα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Parolos έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Parolos έγραψε:Εγώ πιστεύω για Τζιοβινκο πάντως περιμένουμε να δούμε το ματς με τη Μποεμιανς πως θα πάει.

Κι ίσως για τον επόμενη μεταγραφή τον αγώνα με τη Ριέκα.

Αυτό μου μοιάζει σαν λογική την οποία την ακολουθούμε κάθε χρόνο, απλά φέτος δεν το βγάζουν οι ΑΡΔ για να μην έχουμε τα εγκεφαλικά πάλι, και το βγάζουν ως σκληρό πόκερ.

Τί σκληρό πόκερ? Τόσες μέρες δεν κρατάει το WSOP Main Event, όχι το πόκερ με το Τζιοβινκο.

Ε λοιπόν κανεις λάθος

Και παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε αυτή τη σκεψη, μόνοι μας την εμπνευστηκαμε, μόνοι μας τη θεωρήσαμε δεδομένη, ως κοινό

Φτανει
Τόσα χρόνια αυτό μεταφέρει η ίδια η ΠΑΕ όλα τα καλοκαίρια, και τώρα ξαφνικά μοιάζει σενάριο φαντασίας? Σοβαρά τώρα? 4-5 χρόνια αυτό βγαίνει, φέτος πρέπει να μυρίσω τα δάχτυλα και να πω ότι αν αποκλειστουμε από τη Μποεμιανς θα έρθει ο Τζιοβινκο ότι και να γίνει?
Δεν καταλαβαίνω πως πάλι φταίει ο κόσμος και σε αυτό.

Μόνο μια φορά η πιθανή πρόκριση ήταν προαπαιτούμενο για μεταγραφές : πέρυσι που υπήρχε ξεκάθαρα θέμα ισορρόπησης των εξόδων λόγω Ουέφα

Όλες τις άλλες χρονιές μόνοι μας ως κοινό, με τη βοήθεια εντελώς άσχετων αρδ, επικαλουμασταν τις προκρίσεις ως λόγο καθυστερησης
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pagotatzis έγραψε:Διακόπτες ο Τζιοβινκο στην Ριαντ

Έχω ακούσει για δεκαρι "υδραυλικό".

Για δεκαρι ηλεκτρολόγο πρώτη φορα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »