Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Και δεν ψαχνεις? Εξαλλου η φαση εδω μεσα ειναι πως θα την πουν οι μεν στους δε.
Βεβαια ξεκιναει απο τους αισιοδοξους... δεν θυμαμαι κανεναν σκεπτικιστη να βγηκε και να αποκαλεσε τους αισιοδοξους "προβατα που τρωνε αμασητο τον παπα" , αλλα θυμαμαι πολλους αισιοδοξους να χαρακτηριζουν τους αλλους ως "μιζερους γκρινιαρηδες και εχθρους του Ιβαν και του ΠΑΟΚ".
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βεβαια ξεκιναει απο τους αισιοδοξους... δεν θυμαμαι κανεναν σκεπτικιστη να βγηκε και να αποκαλεσε τους αισιοδοξους "προβατα που τρωνε αμασητο τον παπα" , αλλα θυμαμαι πολλους αισιοδοξους να χαρακτηριζουν τους αλλους ως "μιζερους γκρινιαρηδες και εχθρους του Ιβαν και του ΠΑΟΚ".
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Parolos έγραψε:Άσε το φαλακροκορακα δε σε τιμά να τον αναφέρεις ως παράδειγμα.
Δηλαδή δεν ίσχυαν αυτά καμία χρονιά.
Δεν περιμέναμε να προσαρμόσουμε τις κινήσεις μας ανάλογα την Ευρώπη?
Οκ..
Οπότε και εφόσον από τώρα και στο εξής θα ακούμε μόνο την επίσημη ΠΑΕ.
Οπότε αν το δούμε ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε Τζιοβινκο, καθώς μόνο τα σάιτ τον έγραψαν, ούτε αριστερό μπακ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ίδιο πράγμα να περιμένεις τους αγώνες με την Κρασνονταρ για να δεις αν τα έσοδα σου είναι 10 μύρια ή 25;
Και μάλιστα σε μια χρονιά που η οικονομική θηλιά είχε σφίξει;
Δεν υποτιμάς τον Ιβάν όταν γράφεις ότι περιμένει τα 4,5 ολόκληρα εκατομμύρια των ομίλων του Κονφερνς για να κάνει μεταγραφές;
Parole,έχεις χαλαστει τόσο με την απομάκρυνση Γκαρσία,με αποτέλεσμα να βγάζεις μένος σε κάθε ευκαιρία.
Από εκεί ξεκινάνε όλα,είναι τόσο ευδιάκριτο στα γραπτά σου.
Τέλος πάντων,ξέρεις ότι σε εκτιμώ,είσαι γνήσιος και παλιάς κοπής οπαδός,αν κάνω λάθος προσπερασέτο.
Parolos έγραψε:Άσε το φαλακροκορακα δε σε τιμά να τον αναφέρεις ως παράδειγμα.
Οκ..
Οπότε αν το δούμε ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε Τζιοβινκο, καθώς μόνο τα σάιτ τον έγραψαν, ούτε αριστερό μπακ.
εγω να αφησω τον φαλακορακα; Εσυ λανσαρεις τα λογια του (καθε φαλακροκορακα) ως λογια της ΠΑΕ.
Οχι δεν ισχυαν αυτα καμια χρονια. Μονο οι γελοιοι αρδ τα ελεγαν για τους οποιους ολοι γνωριζουμε το επιπεδο μορφωσης και αξιοπιστιας τους. Ξαφνικα ειναι αξιοπιστα αυτα που λενε;
Αν εσυ επιλεγεις να θεωρεις τις ΔΙΑΡΟΙΕΣ των αρδ, διαρροες της ΠΑΕ, δικαιωμα σου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βαλουμε τις παπ@ριες τους στην κουβεντα ως πραγματικοτητα.
Μένος? Τα δικά μου γραπτά μένος? Μάλλον έχετε μπει στο τρυπάκι οτι όποιος στήριζε τον Γκαρσία τώρα θα κάνει τα αντίθετα έτσι για σπάσιμο στους άλλους? Δε σκέφτομαι το ίδιο με τον Χ και τον Ψ που μετά από κάθε γκέλα με τον Γκαρσία αράδιαζαν εμετούς και τώρα κουνάνε το δάχτυλο. Και δεν αναφέρομαι σε εσένα. Προσωπικά επειδη με τσουβαλιάζεις με αυτούς οτι κάνω το αντίθετο, με προσβάλει. Σε παρακαλώ να βρεις τα ποστ μου που έχουν μένος.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Άσε το φαλακροκορακα δε σε τιμά να τον αναφέρεις ως παράδειγμα.
Οκ..
Είναι ίδιο πράγμα να περιμένεις τους αγώνες με την Κρασνονταρ για να δεις αν τα έσοδα σου είναι 10 μύρια ή 25;
Και μάλιστα σε μια χρονιά που η οικονομική θηλιά είχε σφίξει;
Δεν υποτιμάς τον Ιβάν όταν γράφεις ότι περιμένει τα 4,5 ολόκληρα εκατομμύρια των ομίλων του Κονφερνς για να κάνει μεταγραφές;
Parole,έχεις χαλαστει τόσο με την απομάκρυνση Γκαρσία,με αποτέλεσμα να βγάζεις μένος σε κάθε ευκαιρία.
Από εκεί ξεκινάνε όλα,είναι τόσο ευδιάκριτο στα γραπτά σου.
Τέλος πάντων,ξέρεις ότι σε εκτιμώ,είσαι γνήσιος και παλιάς κοπής οπαδός,αν κάνω λάθος προσπερασέτο.
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ παραπάνω από αυτό.
Προσωπικά με αδικείς. Πού ακριβώς χαλάστηκα? Μόνο θετικά λέω για τον Λούτσε, και με την κόντρα με τον Ουάρντα τον προπονητη στήριξα γιατί είναι δικαιωμά του να διώξει παίχτη, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Ολιβέιρα λόγω Λούτσε το κατάπια, αν και επίσης διαφωνώ λόγω του οικονομικού , τα έχουμε χιλιοπεί.
Κουρτιτς μεταγραφάρα.
Επειδή οπως είπα αυτό το γαϊτανάκι μάλλον έχει κρατήσει και θα κρατήσει πολυ περί Γκαρσία, ξανά συγγνώμη σε όλους που τόλμησα και στήριξα προπονητή, και στηρίζω και Λουτσέσκου.
Δε γίνεται όμως κάθε άποψη που λέμε να πάει "ελα λόγω Γκαρσία τα λες αυτά".. ούτε ψυχιατρείο είμαστε ούτε δικαστήριο. Εγώ για τις μεταγραφές τα έλεγα και πέρσυ και πρόπερσυ και τον Γενάρη.
Δε θα συμμετάσχω στο γαιτανάκι που θα πρέπει να φιλτράρω τί θα πω και πως θα το πω, για να μη θεωρηθεί κράξιμο και με παρελθοντικό backround.
Άμα είναι να κάθομαι να σκέφτομαι τί θα γράψω για να φαίνεται το ποστ μου ισαποστακικό και να παίρνω τα ++ από κάτω δε χρειάζεται να γράφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 03 Αύγ 2021, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sakis_the_fraud
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν εχει βγει να πει ΕΠΙΣΗΜΑ τιποτα. Οταν χρησιμοποιεις τις "διαρροές" και τα σμς προφανως αυτοι που τα "επικοινωνουν" στον κοσμο παιρνουν και καποια αξια, ανεβαινει ο χ ψ πολκομπατζογλου στα ματια του κοσμου. Πανω σε αυτο, παταει και πεταει και 1 2 3 εικασιες για ειδησεις και τσιμπαμε/νε.sic-4 έγραψε:καμια ΠΑΕ δεν εχει πει κανενα καλοκαιρι οτι οι μεταγραφες θα κινηθουν αναλογα με την προκριση ή οχι.
Κατι Κολκες και κατι Ραπτοπουλοι τα λενε κι εσεις οι ακροατες τους τα εχετε βαφτισει "διαρροες της ΠΑΕ" και μας ζαλιζετε καθε φορα προσπαθωντας να μας επιβαλλετε τις αρδιες ως πραγματικοτητα.
Αμα δεν αρεσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ας το κοψει και ας επικοινωνησει τα πλανα της απευθειας στο κοινο.
Θεωρω πως οι στοχοι εχουν τεθει, απλα επειδή εχουν ομαδες, θελει και χρονο η δουλεια για να μεινουν ελευθεροι (τζοβινκο) η να βρεθει τροπος να παρεις τον παικτη (μπαμπα).
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τα πράματα είναι απλά:
1. Η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει κενά που χάσκουν.
2. Η ομάδα γνώριζε για τα κενά αυτά εδώ και πολύ καιρό σε καποιεσ Περιπτώσεις από περσυ τον Σεπτέμβριο.
3. Ευτυχώς πήραμε νωρίς προπονητή και ευτυχώς παίζουμε στο κονφερενρ και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή.
4. Πάντα μα πάντα Αργούμε στο θέμα αυτό κάτι που έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ευρώπη.
5. Ο οργανισμός μας που ασχολείται με τις μεταγραφές είναι πολύ χαμηλού επιπέδου οργάνωσης και αποτελεσματικότητας.
6. Πλάνο η ομάδα δεν είχε και ευτυχώς τώρα εχουμε Λουτσε που τουλάχιστον αυτός είναι ξεκάθαρος στα θέλω του.
Το καλό είναι ότι κερδίσαμε λίγο χρόνο λόγω κληρώσεων και αυτό μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε όσο παει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που πραγματικά θα βοηθήσουνε και δεν θα κλείσουν απλά μια τρύπα. Νομιζω πως το πλάνο είναι τριετίας τουλάχιστον και ότι θα δούμε ωραία πράματα. Μακαρι να έρθουν οι δυο παίκτες που περιμένουμε. Και ένα χάφ ακόμη στο γρήγορο.
Με λίγα λόγια όλοι δίκαιο έχουμε σε κάποιο βαθμό.
1. Η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει κενά που χάσκουν.
2. Η ομάδα γνώριζε για τα κενά αυτά εδώ και πολύ καιρό σε καποιεσ Περιπτώσεις από περσυ τον Σεπτέμβριο.
3. Ευτυχώς πήραμε νωρίς προπονητή και ευτυχώς παίζουμε στο κονφερενρ και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή.
4. Πάντα μα πάντα Αργούμε στο θέμα αυτό κάτι που έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην Ευρώπη.
5. Ο οργανισμός μας που ασχολείται με τις μεταγραφές είναι πολύ χαμηλού επιπέδου οργάνωσης και αποτελεσματικότητας.
6. Πλάνο η ομάδα δεν είχε και ευτυχώς τώρα εχουμε Λουτσε που τουλάχιστον αυτός είναι ξεκάθαρος στα θέλω του.
Το καλό είναι ότι κερδίσαμε λίγο χρόνο λόγω κληρώσεων και αυτό μας επιτρέπει να κυνηγήσουμε όσο παει τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που πραγματικά θα βοηθήσουνε και δεν θα κλείσουν απλά μια τρύπα. Νομιζω πως το πλάνο είναι τριετίας τουλάχιστον και ότι θα δούμε ωραία πράματα. Μακαρι να έρθουν οι δυο παίκτες που περιμένουμε. Και ένα χάφ ακόμη στο γρήγορο.
Με λίγα λόγια όλοι δίκαιο έχουμε σε κάποιο βαθμό.
-
kosths BXL
εγω ειπα για τον τειλορ...τα υπολοιπα τα ειπες εσυ ...πες μας τι ειδες στα φιλικα να μην εχει ο τειλορ που να μην δουλευτε ομως...εγω ειδα παικτη με τρομερη ταχυτητα τριπλα και ανεβασματα ...τακτικα σιγουρα κακο αλλα αυτο ηταν αναμενομενο εκτος αν εσυ περιμενες να ερθει καποιος απο μια μικρη ομαδα της ουκρανιας και να ειναι τακτικα καλος...και οπως ειπα οι κολοτουμπες πολλες και γινονται ευκολαmarkos4 έγραψε:Επίσης να ξεκινήσουν και ο Περειρα, ο Νινουα και ο Μπισεσβαρ... Εκεί να δεις κολοτουμπες..kosths BXL έγραψε:εγω λεω σημερα να ξεκινησει τον τειλορ για να κολοτουμπιαστουν καποιοι και να μην μας τα ζαλιζουν οτι δεν ειναι καλες οι κινησεις...τελος αυγουστου θα ειμαστε πιστευω πιο καλα και απο τη χρονια του νταμπλ
- bersekeros
Πως στηρίζεις Λουτσεσκου όταν με το που έρχεται γράφεις ότι αφού πήρε 1,7 πρέπει να φέρει το πρωτάθλημα άμεσα;
Πώς στηρίζεις τον Λουτσεσκου όταν γράφεις ότι είχε προηγούμενα με τον ηλίθιο και λόγω αυτού,έγινε ότι έγινε μεταξύ τους;
Πηγή Τσακαλεας και δε λέω τίποτα κακό για όσους ορμήσουν,αλήθεια;
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γράψεις για να καταλάβει κάποιος ότι θες Γκαρσία αντί Λουτσεσκου και το δείχνεις με κάθε ευκαιρία;
Πώς στηρίζεις την διοίκηση που απομάκρυνε τον αγαπημένο σου,γράφοντας ότι περιμένει τα 4,5 για να κάνει μεταγραφές;
Αυτά δεν δείχνουν μένος;
Σου έγραψα,δεν θεωρώ ότι το κάνεις για να δημιουργήσεις κάποιο θέμα, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο Ουρουγουανος καλύτερη λύση για την ομάδα.
Μη μου λες όμως ότι στηρίζεις,δεν στηρίζεις και φαίνεται.
Πώς στηρίζεις τον Λουτσεσκου όταν γράφεις ότι είχε προηγούμενα με τον ηλίθιο και λόγω αυτού,έγινε ότι έγινε μεταξύ τους;
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γράψεις για να καταλάβει κάποιος ότι θες Γκαρσία αντί Λουτσεσκου και το δείχνεις με κάθε ευκαιρία;
Πώς στηρίζεις την διοίκηση που απομάκρυνε τον αγαπημένο σου,γράφοντας ότι περιμένει τα 4,5 για να κάνει μεταγραφές;
Αυτά δεν δείχνουν μένος;
Σου έγραψα,δεν θεωρώ ότι το κάνεις για να δημιουργήσεις κάποιο θέμα, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο Ουρουγουανος καλύτερη λύση για την ομάδα.
- pagotatzis
Διακόπτες ο Τζιοβινκο στην Ριαντ
Ανέβασε στορι πει ένα τέταρτο .
Άντε αγορινα μου ξεκουράσου 3 μέρες και έλα Σαλονικα
Το πρώτο το κράτησες σαν απάντηση σε όσους εκραζαν Γκαρσία, το είπα σε στυλ "ε τώρα αφού φέραμε προπονητή του 1,8 θα πάρουμε πρωτάθλημα με το ίδιο ρόστερ".obanebane έγραψε:Πως στηρίζεις Λουτσεσκου όταν με το που έρχεται γράφεις ότι αφού πήρε 1,7 πρέπει να φέρει το πρωτάθλημα άμεσα;
Αυτά δεν δείχνουν μένος;
Έχω γράψει επίσης ότι δεν περιμένω πρωτάθλημα γιατί δε γίνεται να μαζέψει η ομάδα 90 βαθμούς και τον Μέσσι να φέρεις. Συγκεκριμένα έθεσα, υπάρχει σε ποστ μου, το έως -9 όπου θα είμαι ευχαριστημένος, δλδ τους 80 βαθμούς αν ξαναπάει τόσο ψηλά ο γαύρος σε βαθμολογία.
Τον τσακαλεα τον εμπιστεύομαι ότι δε λέει μαλακίες, και απλά είπα ότι εφόσον δεν ήθελε να τον πάρει στην προετοιμασία ας μην τον έπαιρνε. Θα ήταν καλύτερο από το σκηνικό που έγινε δε νομίζεις. Επίσης είπα ας φέρουν καλύτερο και όλα καλά. Που θα φέρουν Τζιοβινκο απ' ότι φαίνεται. Πού είναι το κακό?
Δεν έγραψα πουθενά ότι ο Ιβάν έχει ανάγκη τα 4-5Μ για να κάνει μεταγραφές. Έγραψα αυτό που έβγαινε και όλοι συμφωνούσαμε εδώ μέσα τα τελευταία 5-6 χρόνια. Τόσο κακό επειδή το λέει ο παρολος δλδ?
Τελευταίο που γράφεις όχι δε θεωρώ τον Γκαρσία καλύτερο προπονητή από τον Λουτσε. Θεωρώ προσβλητικό αυτό που γινόταν τους 6 μήνες, και ντροπή. Σκέτη ντροπή και 0 τσίπα.
Με προκατάληψη μπορώ να απαντήσω κι εγώ.
Λέγοντας ότι τα βλέπετε όλα καλά κι όλα ρόδινα επειδή έδιωξαν τον Γκαρσία. Σας έγινε το χατίρι και τα υπόλοιπα τα παραβλέπετε.
Βγαίνει άκρη έτσι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 03 Αύγ 2021, 13:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλυτερα....να περασει ο καυσωνας. Αν ειναι να φυγει απο εκει που εχει 60 βαθμους και να ερθει εδω αυτες τις ημερες που εχει 55 βλεπω να λακιζει.....Θα σκεφτει τι σκατα......που ηρθα;pagotatzis έγραψε:Διακόπτες ο Τζιοβινκο στην Ριαντ
Κάθε χρόνο τα ίδια, οι ίδιες ατάκες, οι ίδιες διενέξεις, οι ίδιοι ως επί των πλείστων πρωταγωνιστές.
Τα αποτελέσματα για μένα τα τελευταία χρόνια έχουν θετικό πρόσημο.
Το να λέτε ότι ΘΑ μπορούσαν να είναι τα πράγματα καλλίτερα, θα ισχύει πάντα.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ εξελίσσεται κάθε χρόνο, γρήγορα ή αργά, σημαντικότατο.
Και μόνο που διεκδικούμε ποσά τηλεοπτικού συμβολαίου λίγο κάτω από του γάβρου είναι τεράστιο επίτευγμα.
Στα αγωνιστικά δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια μία ΣΤΑΘΕΡΑ. Δεν υπήρχε αυτός που έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν (+ Γιώργη) θα μπορούσε να ενεργεί και να στήνει την ομάδα όπως νομίζει και θέλει.
Θεωρώ η επιστροφή Λουτσέσκου είναι αυτή η σταθερά, και τώρα θα χτίσει.
Οι απαισιόδοξοι βγάζετε άλλη μία φορά τις ανασφάλειές σας χωρίς να λογαριάζετε τα νέα δεδομένα, όχι του Μάγου προπονητή αλλά αυτουνού που ξέρει τί θέλει.
Ακόμη και το μοντέλο χωρίς Τ.Δ. έως τώρα είναι κάτι καινούργιο.
Υπομονή θέλει, ιδίως για έναν προπονητή που βασίζεται στο σύνολο και προκειμένου να λειτουργεί σωστά ίσως αυτή την φορά οι μετεγγραφές δεν κλείνουν ακόμη για τους σωστούς λόγους.
Τα αποτελέσματα για μένα τα τελευταία χρόνια έχουν θετικό πρόσημο.
Το να λέτε ότι ΘΑ μπορούσαν να είναι τα πράγματα καλλίτερα, θα ισχύει πάντα.
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ εξελίσσεται κάθε χρόνο, γρήγορα ή αργά, σημαντικότατο.
Και μόνο που διεκδικούμε ποσά τηλεοπτικού συμβολαίου λίγο κάτω από του γάβρου είναι τεράστιο επίτευγμα.
Στα αγωνιστικά δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια μία ΣΤΑΘΕΡΑ. Δεν υπήρχε αυτός που έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν (+ Γιώργη) θα μπορούσε να ενεργεί και να στήνει την ομάδα όπως νομίζει και θέλει.
Θεωρώ η επιστροφή Λουτσέσκου είναι αυτή η σταθερά, και τώρα θα χτίσει.
Οι απαισιόδοξοι βγάζετε άλλη μία φορά τις ανασφάλειές σας χωρίς να λογαριάζετε τα νέα δεδομένα, όχι του Μάγου προπονητή αλλά αυτουνού που ξέρει τί θέλει.
Ακόμη και το μοντέλο χωρίς Τ.Δ. έως τώρα είναι κάτι καινούργιο.
Υπομονή θέλει, ιδίως για έναν προπονητή που βασίζεται στο σύνολο και προκειμένου να λειτουργεί σωστά ίσως αυτή την φορά οι μετεγγραφές δεν κλείνουν ακόμη για τους σωστούς λόγους.
Δε ξέρω αν και το από πάνω αναφέρεται και σε εμένα, αλλά άντε.
Το πόσο έχω στηρίξει Γιώργη, δε λέγεται κυριολεκτικά.
Την ώρα που εν χορό όλοι τον εκραζαν ότι μπλέκεται και είναι άσχετος.
Προσωπικά θεωρώ ότι και λάθη που έκανε πρέπει να εμπλέκεται ενεργά, κι ας κάνει λάθη. Είδαμε και τον ρεμπε τον αλάνθαστο.
Το πόσο έχω στηρίξει Γιώργη, δε λέγεται κυριολεκτικά.
Την ώρα που εν χορό όλοι τον εκραζαν ότι μπλέκεται και είναι άσχετος.
Προσωπικά θεωρώ ότι και λάθη που έκανε πρέπει να εμπλέκεται ενεργά, κι ας κάνει λάθη. Είδαμε και τον ρεμπε τον αλάνθαστο.