Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από kosths BXL »

εγω λεω σημερα να ξεκινησει τον τειλορ για να κολοτουμπιαστουν καποιοι και να μην μας τα ζαλιζουν οτι δεν ειναι καλες οι κινησεις...τελος αυγουστου θα ειμαστε πιστευω πιο καλα και απο τη χρονια του νταμπλ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειρωνιες εξυπναδες και χαρακτηρισμοι.
Περσι βεβαια που κραζατε εν χορω την μη αποκτηση χαφ και την αργοπορημενη απόκτηση επιθετικου και δεξιου μπακ, ηταν καλα (ο Θεος να κανει δεξι μπακ κανονικο τον Ουαγκε)
Τωρα ηρθε ο Λουτσεσκου και ξαφνικα λυθηκαν ολα μας τα προβληματα.
Προσωπικα μου ειναι αδιάφορο αν θα με πει καποιος εδω μεσα μιζερο, μιρλα και γκρινιαρη. Ειμαστε 3 αυγουστου και στο ροστερ υπαρχουν κενα π χασκουν.
Καποιοι επιλεγουν να τα βλεπουν ολα καλα επειδη ετσι νιωθουν οτι στηριζουν
Καποιοι αλλοι δεν ψηνονται να ζουν με φαντασιωσεις.
Θα περασω μια βολτα απο τα τοπικ του Ζιφκοβιτς και του Πασχαλακη να διαβασω τα ποστ κραξιματος τα περσινα για να ερμηνευσω την ξαφνικη σιγουρια ολων οτι η ομαδα κινειται εξαιρετικα στις μεταγραφες και φετος θα κανει πλακα με τερματαδες αυτους τους δυο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

O Πασχαλάκης είναι βασικό γρανάζι της ομάδας τα τελευταία 4 χρόνια, στα οποία έχουμε πάρει 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα. Προφανώς και υπάρχουν καλύτεροι τερματάδες εκεί έξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός ο δικός μας.

Εμένα η μόνη μου ένσταση μέχρι στιγμής είναι ο Τέιλορ που μου μοιάζει 30χρονος Περέιρα. Στο κέντρο της άμυνας, αν και θα ήθελα μία αντικατάσταση του Βαρέλα δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα. Αριστερό μπακ θα χρειαστούμε σίγουρα έναν καλό ποδοσφαιριστή, αλλά για τα πρώτα παιχνίδια ο Αντρέ είναι πολυτέλεια. Στα χαφ, με Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς και Τσιγγάρα είμαστε πολύ καλά. Θα προστεθεί και ο Αουγκούστο, κι αν φύγει κανείς τα ονόματα που ακούγονται είναι φοβερά. Στα εξτρεμ με Τζόλη, Καντουρί, Ζίφκοβιτς και Μουργκ η ομάδα είναι γεμάτη. Στο δεκάρι πονάμε καθώς ούτε ο Καγκάβα φαίνεται να κάνει τη διαφορά, ούτε έχουμε κανέναν άλλο, αλλά και εκεί περιμένουμε τον Τζιοβίνκο. Και φορ με Ολιβέιρα και Σβιντέρσκι είμαστε άπλες.

Γενικά, έχουμε μία σχετικά δεμένη ομάδα, με παίκτες που γνωρίζονται. Κούρτιτς και Ολιβέιρα είναι δύο πολύ ποιοτικές προσθήκες μέχρι τώρα. Με τις κληρώσεις να μας δίνουν μία σχετική άνεση, είμαι σίγουρος πως αριστερό μπακ και 10άρι θα είναι ανάλογης ποιότητας.

Η ομάδα είναι καλή και οποιαδήποτε ανορθογραφία μπορεί να διορθωθεί τον Δεκέμβρη.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

kosths BXL έγραψε:εγω λεω σημερα να ξεκινησει τον τειλορ για να κολοτουμπιαστουν καποιοι και να μην μας τα ζαλιζουν οτι δεν ειναι καλες οι κινησεις...τελος αυγουστου θα ειμαστε πιστευω πιο καλα και απο τη χρονια του νταμπλ
Επίσης να ξεκινήσουν και ο Περειρα, ο Νινουα και ο Μπισεσβαρ... Εκεί να δεις κολοτουμπες..
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Gospi έγραψε:Ειρωνιες εξυπναδες και χαρακτηρισμοι.
Περσι βεβαια που κραζατε εν χορω την μη αποκτηση χαφ και την αργοπορημενη απόκτηση επιθετικου και δεξιου μπακ, ηταν καλα (ο Θεος να κανει δεξι μπακ κανονικο τον Ουαγκε)
Τωρα ηρθε ο Λουτσεσκου και ξαφνικα λυθηκαν ολα μας τα προβληματα.
Προσωπικα μου ειναι αδιάφορο αν θα με πει καποιος εδω μεσα μιζερο, μιρλα και γκρινιαρη. Ειμαστε 3 αυγουστου και στο ροστερ υπαρχουν κενα π χασκουν.
Καποιοι επιλεγουν να τα βλεπουν ολα καλα επειδη ετσι νιωθουν οτι στηριζουν
Καποιοι αλλοι δεν ψηνονται να ζουν με φαντασιωσεις.
Θα περασω μια βολτα απο τα τοπικ του Ζιφκοβιτς και του Πασχαλακη να διαβασω τα ποστ κραξιματος τα περσινα για να ερμηνευσω την ξαφνικη σιγουρια ολων οτι η ομαδα κινειται εξαιρετικα στις μεταγραφες και φετος θα κανει πλακα με τερματαδες αυτους τους δυο.

+1926
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi,το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι η δουλειά και το κίνητρο των παιχτών,αυτά τα έχουμε εξασφαλισμένα με την παρουσία του Λουτσεσκου.
Ναι υπάρχουν κενά που έχουν εντοπιστεί όμως και θα καλυφθούν.
Το αν θα έρθει τώρα ο Τζιοβινκο ή σε μια εβδομάδα,δεν έχει διαφορά γιατί ακολούθησε προετοιμασία και είναι έτοιμος, το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα και όποιον άλλο έχει ακουστεί για τα αριστερά.
Για τους τερματοφύλακες θα συμφωνήσω,το έχει πάρει επάνω του όμως ο προπονητής και θα κριθεί γι'αυτό.
Η θέση είναι πολύ ιδιαίτερη,πολλοί που θεωρούνται τοπ,έχουν χάσει το δρόμο τους.
Ας ελπίσουμε ο Πασχαλακης να ξανά βρει το δρόμο του με τον Ρουμάνο που τον πιστεύει φουλ,γιατί τα προσόντα τα έχει και το έχει αποδείξει.
Εγώ βλεπω ότι η ομάδα στήνεται για να πάρει το πρωτάθλημα τα επόμενα δύο χρόνια (αν όχι φέτος του χρόνου) αυτό μου δείχνουν τα σημάδια.
Είμαι 100% σίγουρος ότι στο τέλος του Αυγούστου ο Λουτσεσκου θα έχει πάρει από τον Ιβάν ότι του χρειάζεται για να κάνει τον ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητή.
Σεβαστές οι ανησυχίες όλων,ας κάνουμε όμως υπομονή η ομάδα έχει μπει σε σωστή τροχιά,είναι δυνατόν να μη το βλέπουμε αυτό;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να επιβεβαιωθεις Μπανε, αλλα δεν μπορεις να ισχυριστεις ,θεωρω ,πως η αισιοδοξια σου και η πιστη σου σε αυτα που γραφεις βασιζεται σε δειγματα των προηγουμενων σεζον...
Τα δειγματα ειναι εναντιον αυτου που λες. Ολη η αισιοδοξια και η πιστη πηγαζει απο την ελευση Λουτσεσκου και τις εξαγγελιες Ιβαν κατ εμε.
Αρα ας κραταμε μικρο καλαθι μην κλαιμε στο τελος.
Εγω ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Λουτσεσκου ειναι μαγος και θα ξανακανει ποδοσφαιριστη τον Μπισε, θα κανει κανονικο ποδοσφαιριστη π να ταιριαζει στο συστημα που θελει τον Εσιτι, και θα βαλει μυαλο στον Πασχαλακη...
Μακαρι να εχουμε τετοια προπονηταρα λοιπον!

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Έχω μία μικρή υποψία ότι οι μεταγραφές μας θα αρχίσουν να γίνονται αφού πωληθεί ο Τζόλης και ανακοινωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Καλώς ή κακώς αυτά βλέπω σαν προτεραιότητα στο εξωαγωνιστικό και φυσικά την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς στο αγωνιστικό.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

trouman έγραψε:Θα είναι η καλύτερη μεταγραφική περίοδος ever , η οποία θα τελειοποιηθεί του χρόνου και θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν πήγε ποτέ.
Μείνετε συντονισμένοι...
Και η επικείμενη πώληση Τζόλη ανήκει σε αυτό που περιγράφεις?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

rainmaker έγραψε:
Parolos έγραψε:Εγώ πιστεύω για Τζιοβινκο πάντως περιμένουμε να δούμε το ματς με τη Μποεμιανς πως θα πάει.

Κι ίσως για τον επόμενη μεταγραφή τον αγώνα με τη Ριέκα.

Αυτό μου μοιάζει σαν λογική την οποία την ακολουθούμε κάθε χρόνο, απλά φέτος δεν το βγάζουν οι ΑΡΔ για να μην έχουμε τα εγκεφαλικά πάλι, και το βγάζουν ως σκληρό πόκερ.

Τί σκληρό πόκερ? Τόσες μέρες δεν κρατάει το WSOP Main Event, όχι το πόκερ με το Τζιοβινκο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε λοιπόν κανεις λάθος

Και παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε αυτή τη σκεψη, μόνοι μας την εμπνευστηκαμε, μόνοι μας τη θεωρήσαμε δεδομένη, ως κοινό

Φτανει
Τόσα χρόνια αυτό μεταφέρει η ίδια η ΠΑΕ όλα τα καλοκαίρια, και τώρα ξαφνικά μοιάζει σενάριο φαντασίας? Σοβαρά τώρα? 4-5 χρόνια αυτό βγαίνει, φέτος πρέπει να μυρίσω τα δάχτυλα και να πω ότι αν αποκλειστουμε από τη Μποεμιανς θα έρθει ο Τζιοβινκο ότι και να γίνει?
Δεν καταλαβαίνω πως πάλι φταίει ο κόσμος και σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εμεις οι γκρινιαρηδες χαλαμε τις μεταγραφες. Δημιουργουμε κακο καρμα και ματι!

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

καμια ΠΑΕ δεν εχει πει κανενα καλοκαιρι οτι οι μεταγραφες θα κινηθουν αναλογα με την προκριση ή οχι.
Κατι Κολκες και κατι Ραπτοπουλοι τα λενε κι εσεις οι ακροατες τους τα εχετε βαφτισει "διαρροες της ΠΑΕ" και μας ζαλιζετε καθε φορα προσπαθωντας να μας επιβαλλετε τις αρδιες ως πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άσε το φαλακροκορακα δε σε τιμά να τον αναφέρεις ως παράδειγμα.

Δηλαδή δεν ίσχυαν αυτά καμία χρονιά.
Δεν περιμέναμε να προσαρμόσουμε τις κινήσεις μας ανάλογα την Ευρώπη?
Οκ..

Οπότε και εφόσον από τώρα και στο εξής θα ακούμε μόνο την επίσημη ΠΑΕ.

Οπότε αν το δούμε ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε Τζιοβινκο, καθώς μόνο τα σάιτ τον έγραψαν, ούτε αριστερό μπακ.

Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Gospi έγραψε: Θα περασω μια βολτα απο τα τοπικ του Ζιφκοβιτς και του Πασχαλακη να διαβασω τα ποστ κραξιματος τα περσινα για να ερμηνευσω την ξαφνικη σιγουρια ολων οτι η ομαδα κινειται εξαιρετικα στις μεταγραφες και φετος θα κανει πλακα με τερματαδες αυτους τους δυο.

Να ψάξω και εγώ τι γράφεται εσείς, οι "σκεπτικιστές" μετά από επιτυχίες της ομάδας, ή θα χάσω το χρόνο μου;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Μακαρι να επιβεβαιωθεις Μπανε, αλλα δεν μπορεις να ισχυριστεις ,θεωρω ,πως η αισιοδοξια σου και η πιστη σου σε αυτα που γραφεις βασιζεται σε δειγματα των προηγουμενων σεζον...
Τα δειγματα ειναι εναντιον αυτου που λες. Ολη η αισιοδοξια και η πιστη πηγαζει απο την ελευση Λουτσεσκου και τις εξαγγελιες Ιβαν κατ εμε.
Αρα ας κραταμε μικρο καλαθι μην κλαιμε στο τελος.
Εγω ακόμη δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Λουτσεσκου ειναι μαγος και θα ξανακανει ποδοσφαιριστη τον Μπισε, θα κανει κανονικο ποδοσφαιριστη π να ταιριαζει στο συστημα που θελει τον Εσιτι, και θα βαλει μυαλο στον Πασχαλακη...
Μακαρι να εχουμε τετοια προπονηταρα λοιπον!

Προφανώς και η ομάδα είχε μπει σε ένα λάθος δρόμο τα τελευταία δύο χρόνια και με δικά της λάθη,όχι όμως με αποκλειστικά δική της ευθύνη.
Πιστεύω ότι έμαθαν από τα λάθη τους.
Τα πράγματα θα μπουν ξανά στη θέση τους.
Το θέμα είναι τώρα,το εξωαγωνιστικο κομμάτι,αν δεν υπάρξει κάτι που θα χαλάσει το μυαλό και την συγκέντρωση της ομάδας, τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν.
Δεν είναι μάγος ο Λουτσεσκου,είναι όμως πολύ μεγάλος προπονητής και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας,αρχής γενομένης από σήμερα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”