Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
klainmein

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από klainmein »

Αυτό που όλες οι μεταγραφές μας πανε σειριακά (πρώτα κλεινει ο δεξί μπακ, ακολουθεί τις επόμενες μέρες ο επιθετικός, αν κλείσει πάμε σε δεκάρι κ με το καλό σε αριστερό μπακ...)και αυτό περί μη ολοκλήρωσης μεταγραφών πριν ή μετά από αγώνα ούτε εγώ μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω... Δλδ ξέρω τι φταίει, οτι ασχολείται μόνο η Μαρία με το κλείσιμο και τις διαπραγματεύσεις, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιορτουλα αποχαιρετισμου για το μυρμηγκι απο τους κολλητους συμπαικτες του...Ερχεται το τελος του σιριαλ.
Αντε με το καλο....
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημέρα. Αυτο δεν ισχύει. Οι στόχοι μας ειναι ο Τζιοβινκο και ο Μπάμπα. Αυτους προσπαθούμε να κλείσουμε. Αν ναυαγήσει η περίπτωση κάποιου απο τους δυο τότε θα στραφούμε άλλου. Παράλληλα απο οτι φαίνεται γίνονται κ ανανεώσεις. Κανεις μας δεν ξέρει αν ασχολούνται με μια ή περισσότερες περιπτώσεις. Το γεγονός οτι δεν έχουμε νεότερα δε σημαίνει απαραιτητα οτι πάγωσε του Ιταλού κ περιμένουμε αυτόν ωστε να προχωρήσουμε στο θέμα του αριστερού Μπακ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μας βλεπω 31-8 να τρεχουμε να κλεισουμε κανα λιμοταγαρο δανεικο χωρις οψιον γιατι θα χουμε φαει τον Αυγουστο να περιμενουμε τον Μπαμπα και τον Τζιοβινκο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ή να σου βγάλει ο Αντρέ έναν μυικό τραυματισμό και να αναγκαστείς να παίξεις στα πλέιοφφ με τον δεξιοπόδαρο Ροντρίγκο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οχι ρε συ, δεν παιζουν τετοια σεναρια σε μας...
Εμεις ξερουμε...
Παμε ξεβρακωτοι στα ευρωπαικα για να κανουμε τα καλυτερα ντιλ στις μεταγραφες στα χασομερια...
Σαν την λαικη ενα πραγμα, παμε μεσημερι να παρουμε τα περισσεύματα...
Βεβαια αν κατσει κανας αποκλεισμος παλι, μετα δεν θα κανουμε μεταγραφες γιατι δεν θα βγαινουν τα κουκια...
Λογικη να χαμε να λεγαμε

laska4

Δημοσίευση από laska4 »

nunies4 έγραψε:Γιορτουλα αποχαιρετισμου για το μυρμηγκι απο τους κολλητους συμπαικτες του...Ερχεται το τελος του σιριαλ.
Αντε με το καλο....
Είναι βέβαιο αν αποχαιρετήσει θα κλείσει Σε εμάς?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θα είναι η καλύτερη μεταγραφική περίοδος ever , η οποία θα τελειοποιηθεί του χρόνου και θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν πήγε ποτέ.
Μείνετε συντονισμένοι...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

laska4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Γιορτουλα αποχαιρετισμου για το μυρμηγκι απο τους κολλητους συμπαικτες του...Ερχεται το τελος του σιριαλ.
Αντε με το καλο....
Είναι βέβαιο αν αποχαιρετήσει θα κλείσει Σε εμάς?
Με τον ΠΑΟΚ ποτε δεν πλητεις και δεν ξερεις. ΟΜΩΣ....ειναι η πρωτη φορα που απο ολους τους δημοσιογραφους γυρω απο την ομαδα βγαινει τετοια σιγουρια. Συνηθως φυλανε τον @@λο τους και μιλανε σαν την πυθεια. Σε αυτη την περιπτωση ομως ολοι μα ολοι μιλανε για τελειωμενη ιστορια με σιγουρια. Οποτε θελω να ελπιζω οτι ναι εναι τελειωμενη ιστορια
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

trouman έγραψε:Θα είναι η καλύτερη μεταγραφική περίοδος ever , η οποία θα τελειοποιηθεί του χρόνου και θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν πήγε ποτέ.
Μείνετε συντονισμένοι...
Όλοι αυτό ελπίζουμε αδερφέ...Το κάτι παραπάνω.
Εκδηλώνεις πόθους η μιλάς ξέροντας κάτι παραπάνω;;; ;)
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Isi4 έγραψε:
trouman έγραψε:Θα είναι η καλύτερη μεταγραφική περίοδος ever , η οποία θα τελειοποιηθεί του χρόνου και θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν πήγε ποτέ.
Μείνετε συντονισμένοι...
Όλοι αυτό ελπίζουμε αδερφέ...Το κάτι παραπάνω.
Εκδηλώνεις πόθους η μιλάς ξέροντας κάτι παραπάνω;;; ;)

Δε γνωρίζω τίποτα. Απλά η άποψή μου από όσα βλέπουμε.
Ξέρω ότι κοιτώντας τα ίδια πράγματα, βλέπουμε κάτι άλλο ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλώς ή κακώς δεν έμεινε πολύς καιρός...
Θα φανεί λοιπόν σε ένα μηνα αν θα μιλάμε για καλη μεταγραφική σεζόν ή χαλια, οπως επισης θα φανεί κι αν τα αποτελέσματα σε πρώτη φάση θα δικαιώσουν αυτούς που τρέχουν τον σχεδιασμό ή όχι...
Εγω παρόλο που τα βλέπω εντελώς διαφορετικά απο τον @trouman εντούτοις και τι δεν θα δινα να βγει αληθινος!

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μια χαρά κινείται η ομάδα μέχρι τώρα μεταγραφικά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, παίζουμε σκληρό πόκερ και κάνουμε χειρουργικούς χειρισμούς.

Εκτιμώ ότι μετά το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο και μόνο οφείλει να έχει την προσοχή του στραμμένη σήμερα ολόκληρος ο οργανισμός, θα έχουμε λογικά, εξελίξεις πάνω στα μεταγραφικά.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Τώρα που τα λέμε, να ρωτήσω κατι: Υπάρχει κάποιος ανάμεσα μας που ξέρει να λέει τα ζώδια?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ πιστεύω για Τζιοβινκο πάντως περιμένουμε να δούμε το ματς με τη Μποεμιανς πως θα πάει.

Κι ίσως για τον επόμενη μεταγραφή τον αγώνα με τη Ριέκα.

Αυτό μου μοιάζει σαν λογική την οποία την ακολουθούμε κάθε χρόνο, απλά φέτος δεν το βγάζουν οι ΑΡΔ για να μην έχουμε τα εγκεφαλικά πάλι, και το βγάζουν ως σκληρό πόκερ.

Τί σκληρό πόκερ? Τόσες μέρες δεν κρατάει το WSOP Main Event, όχι το πόκερ με το Τζιοβινκο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”