Ευρώπη 2021-22

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Rock4

Re: Ευρώπη 2021-22

Δημοσίευση από Rock4 »

Συμφωνώ με την εκδοχή του seaman, που εξηγείται από το ότι η Uefamafia ήθελε για εμπορικούς λόγους να προστατεύσει τα φαβορί από αναποδιες, ώστε να έχει μεγαλύτερη αίγλη η νεοσύστατη διοργάνωση.
Ακόμα κι έτσι είναι η πρώτη φορά που η κληρωτίδα μας έκανε το χατίρι.
Εάν ζούσε ο γεροκερατας, υπήρχε κίνδυνος να "στραβωνε" η κλήρωση σήμερα.
Αυτά ήταν τότε τα λόγια του:
"Με πήραν τηλέφωνο από την Αυστραλία και μου έδωσαν συγχαρητήρια για την πρόκριση στους ομίλους. Εγώ το είχα πει: ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός θα πάρει όλα τα λεφτά από το Ch.l''...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ πάλι περιμένω να δω που είναι όλοι αυτοί με το σύνδρομο καταδίωξης που λέγανε ότι εμείς θα έχουμε τις χειρότερες δυνατές κληρώσεις και ο γαύρος τις ευκολότερες.
Θα επιληφθεί κανείς για αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος αρχοντοχωριάτης που χαρακτηρίζει ψυχωτικους και με ψυχιατρικά προβλήματα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα?
Renegate να σου πω την αλήθεια
Οταν με πήρε ο πατέρας μου να μου πει με ποιους κληρωθηκαμε, τον έβγαλα τρελό..

Του λέω αποκλείεται μάλλον με την ουνιον κληρωθηκαμε... Αυτό είπαν κάποια παιδιά στο paokmania που έχουν προσβάσεις στα άδυτα της uefa.. Κάτι σαν μυστικοί πράκτορες του λέω είναι.. Η uefa κοιμάται και ξυπνάει για το πως θα αποκλειστεί η 100η ομάδα σε ranking της Ευρώπης... Και μου έκλεισε το τηλ.. Μάλλον δεν με πίστεψε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kosths BXL έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ πάλι περιμένω να δω που είναι όλοι αυτοί με το σύνδρομο καταδίωξης που λέγανε ότι εμείς θα έχουμε τις χειρότερες δυνατές κληρώσεις και ο γαύρος τις ευκολότερες.

επισης το πρωταθλημα του 2018 της κουλας ηταν παλικαρισιο και στα ισια, ο οσκαρ γκαρσια δεν εκανε θεατρο και ολοι μας ειμασταν μαλακες, και η πολυιδιοκτησια δεν ηταν στημενη φαση .....ααα και ξεχασα οτι ο καραπαπας ειναι αντικειμενικος οπως βεβαια ηταν και ο σαβας θεοδωριδης.... κουνα μια το κεφαλι σου να δεις τι ηχο κανει
Κούνα εσύ το δικό σου καλύτερα, που γράφεις αυτά που γράφεις.

Το πρωτάθλημα του 2018 ήταν πρωταθληματάρα που η ομάδα το πήρε υπερ δίκαια στις 4 γραμμές. Το θέατρο του Όσκαρ (μόνο με το όνομα καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε) και η αρχιδάτη μπούκα του Ιβάν ήταν απλά αφορμές για να μας κλέψουν κάτι που ήταν δικό μας.

Το ότι υποφέραμε από μια παράγκα στη χώρα αυτή για δεκαετίες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Βέβαια οκ, κάποιοι βλέπουν τσιπάκια και 5g πίσω από το εμβόλιο. Στις στημένες κληρώσεις θα κολώσουν; Λες και ο Άγιαξ ας πούμε ή η Μπενφίκα, χάρηκαν που κληρώθηκαν με εμάς και όχι με κανένα χωριό από τα βάθη της Ασίας.

Το πιο αστείο όμως είναι που πιστεύετε ότι ο γαύρος του βαγγέλα έχει τη δυναμη να στείνει την UEFA, μια δύναμη που δεν έχουν ούτε οι μεγάλες ευρωπαικές ομάδες. Εσείς μεγαλοποιείται το δαφνομπουκωμένο σωματείο με τα λόγια σας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

markos4 έγραψε:
renegade έγραψε:
Θα επιληφθεί κανείς για αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος αρχοντοχωριάτης που χαρακτηρίζει ψυχωτικους και με ψυχιατρικά προβλήματα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα?
Renegate να σου πω την αλήθεια
Οταν με πήρε ο πατέρας μου να μου πει με ποιους κληρωθηκαμε, τον έβγαλα τρελό..

Του λέω αποκλείεται μάλλον με την ουνιον κληρωθηκαμε... Αυτό είπαν κάποια παιδιά στο paokmania που έχουν προσβάσεις στα άδυτα της uefa.. Κάτι σαν μυστικοί πράκτορες του λέω είναι.. Η uefa κοιμάται και ξυπνάει για το πως θα αποκλειστεί η 100η ομάδα σε ranking της Ευρώπης... Και μου έκλεισε το τηλ.. Μάλλον δεν με πίστεψε..
Ο καθένας έχει τις απόψεις του.
Μπορούμε να κάνουμε διάλογο ή αν θέλουμε τον αγνοούμε και πάμε παρακάτω.
Το να χαρακτηρίζουμε όμως ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε με ψυχιατρικές νόσους δείχνει απλά το επίπεδο μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 02 Αύγ 2021, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο ότι η UEFA και η FIFA στήνουν, όχι μόνο κληρώσεις, αλλά και διαιτησίες. Ότι θα κάνουν τα πάντα για να "προστατέψουν" το προϊόν και να το κάνουν εμπορικότερο.

Εμείς γκρινιάζουμε για ένα σερί κακών κληρώσεων. Μπορεί καμία από αυτές τις κληρώσεις να μην ήταν στημένη, μπορεί κάποιες να ήταν στημένες και οι υπόλοιπες να ήταν όντως ατυχία, μπορεί να ήταν και όλες στημένες. Δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η UEFA στήνει. Οπότε ο ΠΑΟΚτσής έχει κάθε δικαίωμα να είναι καχύποπτος.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Το γεγονος ειναι οτι μας εστησε παλι η ουεφα.
Εστειλε την Ουνιον και την Ρουμπιν στα ευκολα κι εμας στα δυσκολα.
Φτανει μονο να δει καποιος τα αποτελεσματα τα τελευταια 5-6 χρονια με υπερομαδες οπως καμπαλα κρασνονταρ καραμπακ εστερσουντ μπατε βιντι σλοβαν ξανα κρασνονταρ κλπ σε αντιθεση με τα αποτελεσματα που εχουμε με ομαδουλες οπως ντορτμουντ φιορεντινα μπεσικτας μπενφικα
Ειναι δεδομενο οτι παλι προσπαθουν να μας αφησουν εκτος ευρωπης με αυτη την κληρωση
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Η Κρασνονταρ που κολλαει με τις υπολοιπες που γραφεις;

Επισης δεν ξερω τι παιζει με τις κληρωσεις, παντως στα προκριματικα του Τσουλου (με εξαιρεση περσι) ειχαμε διαιτησιες χειρουργικες. 3 πεναλτι στον Αγιαξ, χερι Uchida για να γινει το 0-1 με Σαλκε μεσα στην Τουμπα, ανυπαρκτο πεναλτι στον Pizzi μεσα στην Μπενφικα και λοιπα.
renegade

Μη λέτε τέτοια γιατί θα σας πουνε ψεκασμενους οι υπεράνω
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μην μπερδευεις τις διαιτησιες με τις κληρωσεις. ΕΙναι ξεχωριστα πραγματα. Στη διαιτησια μας εχουν αδικησει σιγουρα.
Η κρασνονταρ ειναι του επιπεδου σου. Δεν ειναι ουτε Φιορεντινα ουτε Ντορτμουντ ουτε Αγιαξ.
Οταν καταφερνεις να παιζεις στα ισια απο πολυ παλια Μπαγερν Αρσεναλ Τοτεναμ Αγιαξ Φιορεντινα Ντορτμουντ Αιντχοφεν και ενιοτε να τους αποκλειεις ενω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στην ιδια χρονικη περιοδο δεν μπορεις να κανεις μια νικη με κρασνονταρ και τα αλλα χωρια εχεις απλα προβλημα σνομπισμου. Αυτο ειναι το προβλημα και οχι η ουεφα
renegade

Εεεε όχι και ο χωριό η Κρασνοντάρ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Ελπίζω στα p.o. να μην παίξουμε με Esiti Schwab και Kaddouri αριστερά
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Θοδωρα ακου

32θεσεις στους ομίλους του τσ. Λ
Μία στην Ελλάδα, απευθείας..

Ο 1ος κ 2ος μεταξύ τους, δίπλα παιχνίδια, νικητής ομίλους τσλ, χαμένος απευθείας γιουροπα όμιλο..

Ο 2ος κ 3ος το ίδιο.. Νικητής απευθείας γιουροπα, ο άλλος κονφερενς..

5ος κονφερενς..

Αυτά τα χάζα δρόμοι πρωταθλητών κ λοιπών ξέχνα τα..

Θες τον καλύτερο κάθε χώρας στο τσλ?? Έτσι θα τους βρεις..
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ξέρω οτι θα είμαστε καλά το Μάη όπως έλεγε κάποτε ο Άγγελος και αργότερα ο Λουτσέσκου στο πρώτο του πέρασμα.

Εγώ για τώρα ανησυχώ μην χαθεί η ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους, να πάρουμε όλο το πουλ τής Ελλάδας, να χαρούμε την ομάδα μας και γιατί όχι να τη δούμε να προχωράει.

6 μέρες ακόμη για να δούμε αν θα πιούμε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού ή αν θα περάσουμε.

Για νέους παίκτες ούτε να το σκέφτεστε οτι προλαβαίνουν να βοηθήσουν, στην καλύτερη θα ανακατευτεί η τράπουλα.

Δεν περνάνε οι μέρες μιλάμε…
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

H Ριέκα δεν είναι κάνα χωριό, θα ήταν ακλόνητο φαβορί απέναντι σε όλες τις ελληνικές ομάδες σήμερα εκτός από εμάς, τον γαύρο και την αεκ. Για την αεκ μόνο στα χαρτιά γιατί όπως φάνηκε από τους αγώνες τους με την Μόσταρ θα τους πατούσε η Ριέκα. Θέλει πολύ προσοχή
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οι Κροάτες θα έρθουν με οκτώ επίσημα ματς στα πόδια τους.
Είμαστε outsider. Κατεβαίνουμε με χτυπητές αδυναμίες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”