Καλημέρα. Ρε συ ο λουτσεσκου δεν είπε ποτε οτι δεν ήθελε τον ντουγκλας. Είπε οτι δίνει βάση στην ομοιογένεια κ οτι ήθελε να μείνει ένας εκ των κανιας σαχοφ. Επίσης ο εσιτι αγοράστηκε οταν ήρθε ο ζωγράφος.ariskatiforos έγραψε:Εντάξει παιδιά κ εγώ που ήμουν κατά της επιστροφής λουτσεσκου κ υπέρ παραμονής γκαρσια είδα ξεκάθαρα το μενταλιτι την ευστροφία κ το πνεύμα του λου ξανά κ πολύ γρήγορα φάνηκε η ποιότητα της δουλειάς του στα φιλικά π παρακολουθήσαμε
Αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας όπως είχα πει να λέει πετάει ο γάιδαρος κ να λέμε όλοι πετάει …
Υποτίθεται δεν είχε φύγει λόγω της αλλαγής κανιας κ σακχοφ με εσιτι κ ντουγκλας ;
Τώρα έγινε ο εσιτι ο αγαπημένος του ;
Επίσης τον εσιτι τον έχουμε δει κ τραβούσαμε τα μαλλιά μας με το ποσο αργος βαρύς κ επικίνδυνος ήταν πέρσι τώρα θα τον κανουμε ξαφνικά παικταρα ;
Κρατάω εννοείται τις επιφυλάξεις μου ότι μπορεί να τον κουμπώσει με τρόπο που δεν έγινε ως τώρα κ ν φΑνουν τα στοιχεία του αλλά παικταράς δεν είναι σε καμία περίπτωση δηλαδή το γράφω κ γελάω
Ξαφνικά επειδή τον προτιμά ο λουτσεσκου έγινε κ παικταράς ;
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- sakis_the_fraud
Γενικοτερα αυτο ειναι το σκεπτικο, αν και νομιζω θα ξεκινησει με εσιτι, σβαμπ και καντουρι αριστερα για μπαλανς.panpangr77 έγραψε:Ο Λουτσεσκου δεν θα άφηνε ποτέ ξεβρακωτη την ομάδα.Ο Εσιτι είναι ο πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής στα χαφ ,αν έφευγε ποιος θα έπαιζε. Ο Σβαμπ είναι βαρύ κορμί,ο Καντουρι έχει ξεκινήσει και αυτός βαρύς ,ο Αύγουστος τραυματίας ,ο Κουρτιτς τώρα άρχισε προετοιμασία ,ο Νινουα δεν κάνει και μένει ο Τσιγγάρας. Θα πάμε με Εσιτι και ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί οι άλλοι είναι έτοιμοι. Μέχρι τέλη Αυγούστου πιστεύω θα έρθει και άλλο χαφ εκτός και δεν έρθει ο Τζιοβινκο και θα πρέπει να ξηλωθεις στο Δέκα. Τα χαφ μας είναι δύο για μένα Αύγουστος και Κουρτιτς. Ο Σβαμπ δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει.
Δυστυχώς η ευτυχως, ο παικτης ειναι σε τοπ φυσικη κατασταση για τα δεδομενα της εποχης, και περσυ τα ιδια ειχαν γινει.
Μην ξεχνατε πως ο λουτσεσκου ειπε οτι "ειμαστε στην αρχη της αρχης". Λογικα οταν μπει ο Κουρτιτς και ο Αουγκουστο, θα τον προσπερασουν στην ιεραρχια αλλα μεχρι να γινει αυτο καποιος πρεπει να παιζει. Δεν γινεται να τον πεταξεις μεσα και να περιμενεις να βαλει τα ποδια του στην φωτια ενω ψαχνει μεταγραφη!
Για τον Σβαμπ μαλλον θα χρειαστεί να το ξανασκεφτεις γιατι και οι 2 προπονητες περσυ τον ειχαν βασικοτατο.
Τελικα με κεινον τον μερμιγκα τι εγινε; Ακομα να κλεισει;;;
seaman τι λενε οι σαλαμαλεκουμ;
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Είχε φύγει λόγο της αλλαγής Σακχοφ, Κανιας, διότι χάλαγε η ομοιογένεια. Κάτι που κάνει και τώρα. Δεν είναι ότι δεν του έκαναν οι αντικαταστατες τους, άλλωστε τον Εσιτι δεν τον πρόλαβε καν.ariskatiforos έγραψε: Υποτίθεται δεν είχε φύγει λόγω της αλλαγής κανιας κ σακχοφ με εσιτι κ ντουγκλας ;
Τώρα έγινε ο εσιτι ο αγαπημένος του ;
Τώρα αν συγκρίνεις Εσιτι Κανιας τι βλεπουμε; Εγώ θεωρώ οτι ο Κανιας υπερτερεί μόνο σε ταχύτητα. Αυτο το παίκτη τον έκανε ο λουτσ να δείχνει χαφ για ch/l (δες ερυθρό αστερα).
Είναι και τι εντολές έχει από το προπονητή ο κάθε παίκτης.Προοθουσε το παιχνιδι ο Κανιας οχι. Εχει εντολή μη τυχών και χάσεις τι μπάλα. Σίγουρη πάσα είτε πίσω είτε στο Μαουριτσιο. Με φερειρα η ομάδα έπαιζε γρήγορα μπροστά και έπρεπε ο εσιτι να προωθεί άμεσα το παιχνίδι. Ε ναι αυτό δεν μπορεί να το κάνει σωστά. Έβγαζε όμως και κάτι 50ρες μπαλιές που δεν τις είχαμε δει από το κανιας.
Και εγώ δεν είμαι θετικός με την παραμονή Εσιτι αλλά δεν τον θεωρώ και αμπαλο. Για άλλους λόγους θέλω να φύγει. Αν δεν ήταν ξένος και είχε το μισό μισθό θα τον θεωρούσα το καλύτερο εργαλείο και απαραίτητο στην ομαδα.
Δε νομίζω ότι ο Λουτσεσκου αποθεώνει Εσίτι.
Αλλά σαν ομάδα τί να πούμε ακριβώς ότι ψάχνουμε κορόιδο να δώσει 1,5-2 εκατομμύρια να τον πουλήσουμε?
Το κακό είναι ότι η ομάδα δε θεωρεί πεταμένα λεφτά αυτά που δόθηκαν για Εσίτι.
Κανονικά τα θεωρείς 100% χαμένα και τέλος, πας στον επόμενο. Το να τον χωρέσεις κακήν κακώς στο ρόστερ είναι μεγαλύτερο έγκλημα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά σαν ομάδα τί να πούμε ακριβώς ότι ψάχνουμε κορόιδο να δώσει 1,5-2 εκατομμύρια να τον πουλήσουμε?
Το κακό είναι ότι η ομάδα δε θεωρεί πεταμένα λεφτά αυτά που δόθηκαν για Εσίτι.
Κανονικά τα θεωρείς 100% χαμένα και τέλος, πας στον επόμενο. Το να τον χωρέσεις κακήν κακώς στο ρόστερ είναι μεγαλύτερο έγκλημα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[quote="Gospi"]Εχουμε παει την στηριξη στην ομαδα σε αλλο επιπεδο..
Πλεον δεν στηριζουμε αλλα φαντασιωνομαστε.
Φαντασιωνομαστε μαγο Λουτσεσκου, κανονικο ποδοσφαιριστη που δεν χανει την μπαλα αν τον πιεσουν στον πρωτο κοντρολ τον Εσιτι και ουτω καθ εξης.
Μονο μην ειναι "ελευθερη και κρυα κι αχαλινωτη η πτωση..."
Κανείς δεν έγραψε ότι θα μεταμορφώσει τον Εσίτι σε Μόντριτς, αλλά ο κάθε παίκτης που πιέζεται ψηλά πρέπει να έχει και επιλογές για να δώσει την μπάλα.
Μήπως δεν είχαμε και πέρσι αυτό το πρόβλημα;
Ποιος έφταιγε;
Πέρα από την ποιότητα που μπορεί να έχει ένας παίκτης και την ευχέρεια να ξεμαρκάρετε βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι διαθεσιμότητα των συμπαικτών, εκτός και αν μπορεί να το κάνει εναντίον όλων.
Πλεον δεν στηριζουμε αλλα φαντασιωνομαστε.
Φαντασιωνομαστε μαγο Λουτσεσκου, κανονικο ποδοσφαιριστη που δεν χανει την μπαλα αν τον πιεσουν στον πρωτο κοντρολ τον Εσιτι και ουτω καθ εξης.
Μονο μην ειναι "ελευθερη και κρυα κι αχαλινωτη η πτωση..."
Κανείς δεν έγραψε ότι θα μεταμορφώσει τον Εσίτι σε Μόντριτς, αλλά ο κάθε παίκτης που πιέζεται ψηλά πρέπει να έχει και επιλογές για να δώσει την μπάλα.
Μήπως δεν είχαμε και πέρσι αυτό το πρόβλημα;
Ποιος έφταιγε;
Πέρα από την ποιότητα που μπορεί να έχει ένας παίκτης και την ευχέρεια να ξεμαρκάρετε βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι διαθεσιμότητα των συμπαικτών, εκτός και αν μπορεί να το κάνει εναντίον όλων.
Αδερφέ θα συμφωνήσω 100% με την οπτική σου.soigol έγραψε:Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να χωνέψεις;joshua έγραψε:Εγώ αυτό που συμβαίνει με τον Εσιτι δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο Λουτσεσκου δήλωνε πως δεν θελει αμυντικό χάφ,δεν θέλει στόπερ μπροστά από τα στόπερ. Τι ακριβώς άλλαξε και ξαφνικά αναβαθμίζεται ο Εσιτι δεν το καταλαβαίνω. Καλύτερος του Τσιγγαρα ; Ο Κουρτιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος; Δεν έκανε προετοιμασία με τους Ιταλούς; Μυστήρια πράγματα.
Το ότι είχες σχηματίσει μία εικόνα για τον παίκτη δεν λέει κάτι.
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο χαρά και προσμονή αισθάνομαι που ίσως ένας παίκτης ΜΑΣ ξαφνικά, με άλλα δεδομένα βέβαια, αποδόσει και βοηθήσει την ομάδα.
Πολύ βλέπω εδώ μέσα "τρελαίνεστε" και για τον Καντουρι εξτρέμ, ούτε σε εμένα αρέσει και μάλλον ούτε στον παίκτη ( οι "τραυματισμοί" ίσως ήταν ψυχολογικοί) . Αλλά όλοι γίνονται "θυσία" στο περιβόητο balance, που έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου.
Επομένως ο κάθε άτεχνος Εσίτι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του. Και λογικά θα δούμε και παραπάνω πράγματα αν ισχύουν τα λεγόμενα του προπονητή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ δεδομένο ότι με Λούτσο ο Εσίτι μόνο καλύτερος μπορεί να είναι σε σχέση με πριν.
Ωστόσο ο παίκτης ΔΕΝ έχει την φυσική κατάσταση που απαιτείται και φάνηκε και σε όλα τα φιλικά.
Εμένα μου άρεσε σε όλα τα φιλικά περισσότερο ο Τσιγγάρας και αυτή τη στιγμή αυτόν θεωρώ τον πιο έτοιμο.
Anyway in Luce we trust.
Υ.Γ. αφήστε ήσυχο τον Τζόλη. Ούτε τα περσινά νούμερα απαιτείται να κάνει ουτε τίποτα. Στόχος είναι να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής και να βοηθήσει παράλληλα και την ομάδα. Με τον Λουτσέσκου θα βελτιώσει περισσότερο το παιχνίδι του θα δείτε. Τα νούμερα θα έρθουν από μόνα τους μπορεί και από του χρόνου. Τετραετές έχει μικρός είναι. Ας τον χαρούμε και ας τον αφήσουμε να χαρεί να παίζει για εμάς.
Ωστόσο ο παίκτης ΔΕΝ έχει την φυσική κατάσταση που απαιτείται και φάνηκε και σε όλα τα φιλικά.
Εμένα μου άρεσε σε όλα τα φιλικά περισσότερο ο Τσιγγάρας και αυτή τη στιγμή αυτόν θεωρώ τον πιο έτοιμο.
Anyway in Luce we trust.
Υ.Γ. αφήστε ήσυχο τον Τζόλη. Ούτε τα περσινά νούμερα απαιτείται να κάνει ουτε τίποτα. Στόχος είναι να εξελιχθεί σαν ποδοσφαιριστής και να βοηθήσει παράλληλα και την ομάδα. Με τον Λουτσέσκου θα βελτιώσει περισσότερο το παιχνίδι του θα δείτε. Τα νούμερα θα έρθουν από μόνα τους μπορεί και από του χρόνου. Τετραετές έχει μικρός είναι. Ας τον χαρούμε και ας τον αφήσουμε να χαρεί να παίζει για εμάς.
- deep_gia_deep
παιδιά σορυ που παρεμβαίνω κ εγώ..
σπάνια μιλάω αλλά μπαίνω να ενημερωθώ και να διασκεδάσω με rumors και παπάδες..
πραγματικά έχει κουράσει όλο αυτό..
κάντε ένα ξεχωριστό υποθέμα με τίτλο "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΜΙΡΛΑ για πιθανές ή απίθανες μεταγραφικές επιλογές"
και αφήστε το αυτό μόνο για πληροφορίες και μητροπολίτες..
πόρκαρε / macho και λοιποί.. λείπετε..!!..

σπάνια μιλάω αλλά μπαίνω να ενημερωθώ και να διασκεδάσω με rumors και παπάδες..
πραγματικά έχει κουράσει όλο αυτό..
κάντε ένα ξεχωριστό υποθέμα με τίτλο "ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΜΙΡΛΑ για πιθανές ή απίθανες μεταγραφικές επιλογές"
και αφήστε το αυτό μόνο για πληροφορίες και μητροπολίτες..
πόρκαρε / macho και λοιποί.. λείπετε..!!..
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή κάποιοι κουράζουν πάρα πολυ με τις ίδιες αναφορες στα ίδια πράγματα παρακαλώ σταματήστε το.
Θέλουμε να δούμε για καμια μεταγραφή και βλέπουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για τα ίδια και τα ίδια!!!
ΦΤΆΝΕΙ ρε. Μάγκες!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλουμε να δούμε για καμια μεταγραφή και βλέπουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για τα ίδια και τα ίδια!!!
ΦΤΆΝΕΙ ρε. Μάγκες!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Βασιζόμενοι σε μια ένδειξη ή υπόθεση, μιρλα επι μιρλας και αναλύσεις επι αναλύσεων σε στυλ "κι εσύ κι ο γρύλος σου".
Τελικώς, κυκλοφορεί ψυχολογικός κορωνοϊός
Τελικώς, κυκλοφορεί ψυχολογικός κορωνοϊός
Ο Λουτσέσκου ζήτησε από την διοίκηση να ανανεωθεί το συμμβόλαιο του Τσιγγάρα που λήγει χρόνου σύμφωνα με την sportime. Καλή κίνηση μιας και είναι πολλά υποσχόμενος ο παίχτης. Σόρρυ για το οφφ- τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με ανανεώσεις
-
crazy nagbe4
Αφού δεν σ αρέσει όπως πάει να δημιουργηθεί η ομάδα αλλάξτε .Μας τα κάνατε τούμπανο με τις αναλύσεις κ αντιπαλότητες σας Εδώ είναι για μεταγραφές κ όχι ανάλυση κ εγώ είμαι μεγαλύτερος ΠΑΟΚτσης από εσένα.
Ο μπεος απέσυρε το ενδιαφέρον για ουαρντα. Αφήνοντας αιχμές για μη κοινωνικά αποδεκτή συμπεριφορά.. μάλιστα