Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ αυτό που συμβαίνει με τον Εσιτι δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο Λουτσεσκου δήλωνε πως δεν θελει αμυντικό χάφ,δεν θέλει στόπερ μπροστά από τα στόπερ. Τι ακριβώς άλλαξε και ξαφνικά αναβαθμίζεται ο Εσιτι δεν το καταλαβαίνω. Καλύτερος του Τσιγγαρα ; Ο Κουρτιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος; Δεν έκανε προετοιμασία με τους Ιταλούς; Μυστήρια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Joshua
Την ίδια απορία έχω κι εγώ και με τον καντουρι … επέμενε να ανανεώσει για να τον χρησιμοποιεί σαν εξτρέμ ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο κουρτιτς που κολαει με τον εσιτι ?....οτι δεν εκανε προετοιμασια με του ιταλους ειναι γνωστο αφου του ειχαν δωσει αδεια για να βρει ομαδα εφοσον δεν θα εμενε στην παρμα...ειχε γραφτει παντου αυτο...για τον εσιτι αυτο που ξερουμε μεχρι τωρα ειναι οτι μπορει να χρησιμοποιηθει σαν παικτης ειδικων καταστασεων αν θελει να κρατησει ενα αποτελεσμα...απο εκει και περα δεν ξερουμε καν τι θα γινει μπορει και να φυγει ακομα αρχες αυγουστου ειμαστε...
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

joshua έγραψε:Εγώ αυτό που συμβαίνει με τον Εσιτι δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο Λουτσεσκου δήλωνε πως δεν θελει αμυντικό χάφ,δεν θέλει στόπερ μπροστά από τα στόπερ. Τι ακριβώς άλλαξε και ξαφνικά αναβαθμίζεται ο Εσιτι δεν το καταλαβαίνω. Καλύτερος του Τσιγγαρα ; Ο Κουρτιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος; Δεν έκανε προετοιμασία με τους Ιταλούς; Μυστήρια πράγματα.
Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να χωνέψεις;
Το ότι είχες σχηματίσει μία εικόνα για τον παίκτη δεν λέει κάτι.
Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο χαρά και προσμονή αισθάνομαι που ίσως ένας παίκτης ΜΑΣ ξαφνικά, με άλλα δεδομένα βέβαια, αποδόσει και βοηθήσει την ομάδα.
Πολύ βλέπω εδώ μέσα "τρελαίνεστε" και για τον Καντουρι εξτρέμ, ούτε σε εμένα αρέσει και μάλλον ούτε στον παίκτη ( οι "τραυματισμοί" ίσως ήταν ψυχολογικοί) . Αλλά όλοι γίνονται "θυσία" στο περιβόητο balance, που έχει στο μυαλό του ο Λουτσέσκου.
Επομένως ο κάθε άτεχνος Εσίτι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του. Και λογικά θα δούμε και παραπάνω πράγματα αν ισχύουν τα λεγόμενα του προπονητή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Κούρτιτς όταν ήρθε σε εμάς είχε ενάμισι μήνα να ακουμπήσει μπάλα όπως δήλωσε ο ίδιος.

Δεν είχε κάνει προετοιμασία με τους Ιταλούς.
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

joshua έγραψε: Ο Κουρτιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος; Δεν έκανε προετοιμασία με τους Ιταλούς; Μυστήρια πράγματα.
Ο Κουρτιτς όταν ήρθε δήλωσε ότι ελπίζει να είναι έτοιμος στα ευρωπαϊκά. Αν πούμε ότι συνήθως οι παίκτες είναι υπεραισιοδοξοι με τους εαυτούς τους, λογικά με τους μποχεμιαν να τον δούμε κάνα 30'. Στον άλλο γύρο τον υπολογίζω εγώ για βασικό.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Εγώ αυτό που συμβαίνει με τον Εσιτι δεν μπορώ να το χωνέψω. Ο Λουτσεσκου δήλωνε πως δεν θελει αμυντικό χάφ,δεν θέλει στόπερ μπροστά από τα στόπερ. Τι ακριβώς άλλαξε και ξαφνικά αναβαθμίζεται ο Εσιτι δεν το καταλαβαίνω. Καλύτερος του Τσιγγαρα ; Ο Κουρτιτς ακόμα δεν είναι έτοιμος; Δεν έκανε προετοιμασία με τους Ιταλούς; Μυστήρια πράγματα.
Διαβαζω και διαβαζω τοσες μερες που εχετε φαει ολλοι κωλημα με τον καυμενο τον Εσιτι και λεω να μην πω τιποτα αλλα ρε σορρυ ρε Τζοσουα αλλα WTF ARE YOU TALKING ABOUT.

Τι σχεση εχουν αυτα που εχει πει ο Λουτσεσκου? Ο Εσιτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. Τα ειπαμε αυτα. Δεν ειναι καν αμυντικο χαφ βασικα, προς το 8αρι ειναι. Το προβλημα του Εσιτι ειναι εγκεφαλικο. Κουραζωτανε, σταματουσε ο εγκεφαλος του και γινοτανε μια τραγωδια. Αυτο νορμαλ δεν ητανε και ενταξι, εχετε δικαιωμα να κραζετε και να μη θελετε τον παικτη και καταλαβαινω οτι ειναι και ακριβως.

Αλλα απο πλευρας χαρακτηριστικων, οχι απλα καλος αλλα παικταρας ειναι για ελλαδα. Αρα ΦΥΣΙΚΑ και του αρεσε του Λουτσεσκου αυτο που ειδε Τζοσουα, αν ειχε ως εικονα τον λαθερ Εσιτι και τον ειδε χωρις πολλα λαθη κτλ. Και οπως ειπε και ο αλλος ο φιλος γιατι ρε παιδια να μην ελπιζουμε οτι θα διορθωσει το θεμα του ο Εσιτι? Κερδιζουμε ενα πολυ καλο χαφ.

ΥΓ. Οσο για τον Τσιγγαρα το παιδι εχει ενα αλφα ταβανι αλλα συμφωνω οτι εχει κανει πολυ καλη προετοιμασια και δειχνει να ειναι σε πολυ καλη κατασταση (και μπροστα απο αλλους, τελευταιο φιλικο κινουτανε σε μια ταχυτητα πανω απο κατι αλλους παικτες μας που σερνωτανε) και αξιζει να παρει περισσοτερο χρονο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Oλα αυτα που γραφεις ειναι ο Εσιτι?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

CCCP έγραψε:
Δεν ειναι καν αμυντικο χαφ βασικα, προς το 8αρι ειναι. .
:shock: :shock: Oh my god...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Λουτσεσκου δεν θα άφηνε ποτέ ξεβρακωτη την ομάδα.Ο Εσιτι είναι ο πιο έτοιμος ποδοσφαιριστής στα χαφ ,αν έφευγε ποιος θα έπαιζε. Ο Σβαμπ είναι βαρύ κορμί,ο Καντουρι έχει ξεκινήσει και αυτός βαρύς ,ο Αύγουστος τραυματίας ,ο Κουρτιτς τώρα άρχισε προετοιμασία ,ο Νινουα δεν κάνει και μένει ο Τσιγγάρας. Θα πάμε με Εσιτι και ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί οι άλλοι είναι έτοιμοι. Μέχρι τέλη Αυγούστου πιστεύω θα έρθει και άλλο χαφ εκτός και δεν έρθει ο Τζιοβινκο και θα πρέπει να ξηλωθεις στο Δέκα. Τα χαφ μας είναι δύο για μένα Αύγουστος και Κουρτιτς. Ο Σβαμπ δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

joshua έγραψε:Oλα αυτα που γραφεις ειναι ο Εσιτι?
Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα περίεργα να απορώ μόνος μου
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

panpangr77 έγραψε:Ο Λουτσεσκου δεν θα άφηνε ποτέ ξεβρακωτη την ομάδα.

Νννννννναι.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Ο Εσιτι στο 8 δεν παίζει ούτε στο FIFA. Απο την άλλη έχει όντως στοιχεία που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο χαφ του πρωταθλήματος πχ εκτόπισμα. Και στα μέχρι στιγμής φιλικά ο Εσιτι έκανε κανονικο bullying σε αντιπάλους και κέρδιζε μπάλες από το physique του και μόνο. Υπάρχει θέση λοιπόν για τον Εσιτι σε αυτή την ομάδα; Μόνο ο εκάστοτε προπονητής ξέρει. Μπορεί για τον Λουτσεσκου να αρκουν τα οφέλη που προσφέρει ο παίχτης ως κυματοθραυστης, και να μην τον ενδιαφέρουν οι τεχνικές του ατέλειες. Τώρα σε έναν ιδεατό κόσμο και εγώ θα ήθελα τέσσερις κλώνους του Ζορζινιο για τα χαφ της ομάδας,αλλα είπαμε, για αυτά τα πράγματα υπάρχει και το FM.
ΥΓ προφανώς και υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις ανάμεσα στον Εσιτι και σε παίχτες επιπέδου Ζορζινιο,αλλα εκεί ανάμεσα υπάρχουν και παράγοντες όπως συμβόλαια, αποζημιώσεις, FFP ισορροπίες μεταξύ των παιχτών και πόσες άλλες παράμετροι που με ευκολία παραλειπουμε γιατί εμείς γουστάρουμε μόνο να διαβάζουμε ονοματαρες και να κάνουμε μεγάλα όνειρα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εντάξει παιδιά κ εγώ που ήμουν κατά της επιστροφής λουτσεσκου κ υπέρ παραμονής γκαρσια είδα ξεκάθαρα το μενταλιτι την ευστροφία κ το πνεύμα του λου ξανά κ πολύ γρήγορα φάνηκε η ποιότητα της δουλειάς του στα φιλικά π παρακολουθήσαμε
Αλλά μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας όπως είχα πει να λέει πετάει ο γάιδαρος κ να λέμε όλοι πετάει …
Υποτίθεται δεν είχε φύγει λόγω της αλλαγής κανιας κ σακχοφ με εσιτι κ ντουγκλας ;
Τώρα έγινε ο εσιτι ο αγαπημένος του ;
Επίσης τον εσιτι τον έχουμε δει κ τραβούσαμε τα μαλλιά μας με το ποσο αργος βαρύς κ επικίνδυνος ήταν πέρσι τώρα θα τον κανουμε ξαφνικά παικταρα ;
Κρατάω εννοείται τις επιφυλάξεις μου ότι μπορεί να τον κουμπώσει με τρόπο που δεν έγινε ως τώρα κ ν φΑνουν τα στοιχεία του αλλά παικταράς δεν είναι σε καμία περίπτωση δηλαδή το γράφω κ γελάω
Ξαφνικά επειδή τον προτιμά ο λουτσεσκου έγινε κ παικταράς ;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εχουμε παει την στηριξη στην ομαδα σε αλλο επιπεδο..
Πλεον δεν στηριζουμε αλλα φαντασιωνομαστε.
Φαντασιωνομαστε μαγο Λουτσεσκου, κανονικο ποδοσφαιριστη που δεν χανει την μπαλα αν τον πιεσουν στον πρωτο κοντρολ τον Εσιτι και ουτω καθ εξης.
Μονο μην ειναι "ελευθερη και κρυα κι αχαλινωτη η πτωση..."

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”