Ξαναλέω πές μου έναν νεαρό παίκτη που πήρες από ομάδα κάτω από την αξία που όρισε αυτό που θεωρείς ένα απλό σαιτ εκτιμήσεων αλλά το εκμεταλεύονται όλες οι άλλες ομάδες για να πουλούν πολύ πάνω από τις τιμές αυτές τους ελπιδοφόρους παίκτες τους.giliopoulos έγραψε:Τι ψαρωνετε ρε σεις με το τρανσφερμαρκτ.sic-4 έγραψε:καλα δεν ειναι και το site του metrosport, το transfermarkt
ok, δεν ειναι κατι fix αυτα τα νουμερα αλλα οχι και οτι τα γραφει απο την γκλαβα του ενας giliopoulos ή ενας sic. Προφανως ειναι εκμπεριστατωμενες εκτιμησεις που συχνα ειναι αρκετα ακριβεις
Ημαρτον δηλαδη ενα site ειναι, προφανως προσπαθουν οσο μπορουν τα παιδια αλλα τι ακριβως νομιζεται πως ειναι εκτος απο ενα site εκτιμησεων??
Οριστε το τρομερο team τους https://www.transfermarkt.com/intern/tmteam
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δεν εχεις αδικο τελικα. Δεν ηξερα οτι ειναι participation site. Ειχα την αισθηση οτι ειναι μεγαλη εταιρεια που διαθετει καλο μπατζετ και καλο team, αλλα μαλλον π@π@ριαgiliopoulos έγραψε:Τι ψαρωνετε ρε σεις με το τρανσφερμαρκτ.sic-4 έγραψε:καλα δεν ειναι και το site του metrosport, το transfermarkt
ok, δεν ειναι κατι fix αυτα τα νουμερα αλλα οχι και οτι τα γραφει απο την γκλαβα του ενας giliopoulos ή ενας sic. Προφανως ειναι εκμπεριστατωμενες εκτιμησεις που συχνα ειναι αρκετα ακριβεις
Ημαρτον δηλαδη ενα site ειναι, προφανως προσπαθουν οσο μπορουν τα παιδια αλλα τι ακριβως νομιζεται πως ειναι εκτος απο ενα site εκτιμησεων??
Οριστε το τρομερο team τους https://www.transfermarkt.com/intern/tmteam
με εθελοντες και "στειλτε διορθωση αν δειτε κατι λαθος"Data maintenance Transfermarkt is a participation site - Just send a correction. Here's how it works.
Moderators & data scouts Here you can see all our volunteers.
Δεν το λες και τοσο σημαντικο τελικα
- bersekeros
Και το YouTube, το Facebook, το Instagram, το Twitter απλά site / πλατφόρμες είναι.giliopoulos έγραψε:
Καλα τι θα πει "αξια"? Ενα νουμερο σε ενα σαιτ ειναι που το βαζει ενας τυπας σαν εσενα κ εμενα.
Μην δινετε τοση σημασια
Επικράτησαν όμως και παρόλο που υπάρχουν και εναλλακτικές πλατφόρμες, η μεγάλη μάζα του κόσμου παγκοσμίως τα χρησιμοποιεί και τους έχει δώσει τεράστια δύναμη και αξία.
Εν προκειμένω με το transfermarkt, δεν βλέπω να υπάρχει και κάποια εναλλακτική πλατφόρμα (με δωρεάν πρόσβαση) οπότε όπως λέει και ο renegade και συμφωνώ, έχει καταστεί ένα unofficial χρηματιστήριο market value ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιείται παγκοσμίως και έχει καθιερωθεί ως πολύ αξιόπιστο για free πλατφόρμα.
Ο μόνος που γελάει είσαι εσύ.giliopoulos έγραψε:Γελαει ο κοσμοςrenegade έγραψε:Έχει απόλυτο δίκιο ο τζελάς.
Σήμερα πλέον το transfermarkt είναι το unofficial χρηματιστήριο των παικτών και λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους.
Τώρα γιατί εμείς φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τιμές πωλήσεις κάτω από την ενδεικτική τιμή που υπάρχει στο transfermarkt είναι κάτι που χρήζει έρευνας
Και επειδή το να σου αποδείξουν μέσα από ένα forum ότι για τις ομάδες πλέον το transfermarkt δεν είναι ένα απλό site, απάντησε στην ερώτηση που σου έθεσε ο τζέλας.
Πόσο ποσοστό των νεαρών ποδοσφαιριστών που πωλούνται,πωλούνται με τιμή μικρότερη της αναγραφόμενης στο transfermarkt?
- Σουριναμέζος
Καλά όταν λέμε ότι κοιτάνε νούμερα δεν εννοούμαι ότι κοιτάνε πόσα γκολ έβαλε στο transfermarkt... Πλέον υπάρχουν τα δεδομένα και δείκτες που παράγονται από αυτά για να δεις ότι κάνει ένας ποδοσφαιριστής στο γήπεδο, προσαρμοσμένα στην δυσκολία του πρωταθλήματος που αγωνίζεται. Πλατφόρμες όπως το wyscout και η opta είναι απλά η commercial εκδοχή των sports analytics, οι μεγάλοι σύλλογοι έχουν πρόσβαση σε ακόμα πιο εξειδικευμένα στοιχεία και δικό τους τμήμα για την ερμηνεία των δεδομένων που συλλέγονται. Σοβαρή ομάδα το 2021 δεν εμπιστεύεται το μάτι κανενός αν δεν στηρίζεται σε δεδομένα.giliopoulos έγραψε:
Καλα δεν ειναι ολα νουμερα.
Υποτιθεται αυτη ειναι η δουλεια των σκαουτερς να βλεπουν παικτες με τα ματακια τους και οχι να μπαινουν για 2 λεπτα στο τρανσφερ..
Αυτος πουληθηκε 15μυρια παντως απο την νορτσελαντ στην ρεν https://www.transfermarkt.com/kamaldeen ... ler/746695
Τι νουμερα ειχε?
Προφανως θα ειδαν οτι ειναι μεγαλο ταλεντο.. Και τα εδωσαν..
Παντως για να ερθουμε στο θεμα μας, τον τζολη με 10 μυρια και ενα ποσοστο μεταπωλησης οβερ 20% τον εδινα χτες
Δεν συμφωνω πως ειναι ενα "χρηματιστηριο" που λαμβανουν υπ οψιν οι ομαδες στις μεταγραφες. Ειναι ενα τετοιο "χρηματιστηριο" για απλους φιλαθλους, δημοσιογραφικου-ενημερωτικου τυπου ωστε να εχει το κοινο μια βαση δεδομενων για αναφορα. Ισως να ειναι επιτυχεις οι εκτιμησεις οταν οι εθελοντες ειναι καλοι, αλλα ισως και να πεφτουν πολυ εξω. Σιγουρα οι ιθυνοντες των ομαδων δεν ασχολουνται με το τι εκτιμηση εχει για την τιμη ενος παικτη ο Gökhan απο την Τουρκια και ο Κωστας το χανουμι (υπαρκτα προσωπα στο team τους)
εδιτ: κι εγω το θεωρουσα πιο αξιοπιστο site, αλλα με κλικ στο λινκ που παρεθεσε ο φιλος αλλαξα γνωμη
εδιτ: κι εγω το θεωρουσα πιο αξιοπιστο site, αλλα με κλικ στο λινκ που παρεθεσε ο φιλος αλλαξα γνωμη
-
giliopoulos
Ετσι ακριβως..sic-4 έγραψε:Δεν συμφωνω πως ειναι ενα "χρηματιστηριο" που λαμβανουν υπ οψιν οι ομαδες στις μεταγραφες. Ειναι ενα τετοιο "χρηματιστηριο" για απλους φιλαθλους, δημοσιογραφικου-ενημερωτικου τυπου ωστε να εχει το κοινο μια βαση δεδομενων για αναφορα. Ισως να ειναι επιτυχεις οι εκτιμησεις οταν οι εθελοντες ειναι καλοι, αλλα ισως και να πεφτουν πολυ εξω. Σιγουρα οι ιθυνοντες των ομαδων δεν ασχολουνται με το τι εκτιμηση εχει για την τιμη ενος παικτη ο Gökhan απο την Τουρκια και ο Κωστας το χανουμι (υπαρκτα προσωπα στο team τους)
Οριστε και που μπορειτε να συγκρινετε τις τιμες αγορας με την τιμη transfermarkt
https://www.transfermarkt.com/statistik ... on-id=2021
Οπως βλεπετε αλλες ειναι μεγαλυτερες αλλες μικροτερες
Πολλες περιπτωσεις νεων ποδοσφαιριστων εχουν μικροτερες τιμες αγορας απ οτι του τρανσφερ πχ αυτος https://www.transfermarkt.com/michael-o ... ler/566723
- bersekeros
Έχει κανένας ιδέα σε ποιόν παίκτη αναφέρεται το εξώφυλλο της Livesport, ότι παίζει δυνατά για ΠΑΟΚ;
Λέει Γιόβιλ.
Μήπως ήθελαν να γράψουν για τον Γιαν Μποριλ της Σλάβια Πράγας και το μάμησαν και ψόψησε ή κάνω λάθος εγώ και αναφέρονται σε κάποιο παίκτη που δεν ξέρω;
Λέει Γιόβιλ.
Μήπως ήθελαν να γράψουν για τον Γιαν Μποριλ της Σλάβια Πράγας και το μάμησαν και ψόψησε ή κάνω λάθος εγώ και αναφέρονται σε κάποιο παίκτη που δεν ξέρω;
- Σουριναμέζος
Το συγκεκριμένο αναφέρεται σε λάθος δεδομένα, όχι σε λάθος εκτίμηση αξίαςsic-4 έγραψε:με εθελοντες και "στειλτε διορθωση αν δειτε κατι λαθος"Data maintenance Transfermarkt is a participation site - Just send a correction. Here's how it works.
Moderators & data scouts Here you can see all our volunteers.
Δεν το λες και τοσο σημαντικο τελικα
Βλέπεις π.χ. ότι έχει σε μια φόρμα αγώνα σκόρερ τον Σβιντέρσκι ενώ το έβαλε ο Τζόλης και στέλνεις μια διόρθωση, δεν μπαίνεις και κάνεις διόρθωση ότι ο Τζόλης αξίζει 40 εκκατομύρια αντί για 12Submit correction
Whether player info, coach info, club info, or match report – as a Transfermarkt user, you can edit and add to almost all data by yourself. Simply click the gear, fill in the form and click submit.
- Σουριναμέζος
Μάλλον το πρώτο ισχύειbersekeros έγραψε: Μήπως ήθελαν να γράψουν για τον Γιαν Μποριλ της Σλάβια Πράγας και το μάμησαν και ψόψησε ή κάνω λάθος εγώ και αναφέρονται σε κάποιο παίκτη που δεν ξέρω;
Τα πραγματικα ποσα μπορει για δικους τους λογους να μην τα γραφουν. Η παε διαρρέει ενα νουμερο που δεν σημαίνει ειναι και το πραγματικό. Οπως έγινε και με τον Κουρτιτς. Ας μην ασχολούμαστε με αυτα αλλα για το ποιοι θα ερθουν και ποσο θα βοηθήσουν.
Με την ευρεία έννοια , μετεγγραφή είναι αλλά όχι για μας, για την Νόριτς.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω οτι καμία μεταγραφή βασικού παίκτη μας δεν πρέπει να ολοκληρώνεται χωρίς να υπάρχει ήδη κλεισμένος ο αντικαταστάτης. Αυτό είναι το πιό σημαντικό.
Για τον ΠΑΟΚ το πιό σημαντικό δεν είναι το άν θα πωληθεί ο Τζόλης αλλά ποιός και πόσο γρήγορα θα τον αντικαταστήσει. Οπως και με Γιαννούλη έτσι και τώρα ξέρουμε οτι είναι θέμα χρόνου. Ο Γιαννούλης ΔΕΝ αντικαταστάθηκε (μόνο προσωρινά με Μπάμπα) και αυτό είναι που πρέπει να μας ανησυχεί και με Τζόλη.
Για τον ΠΑΟΚ το πιό σημαντικό δεν είναι το άν θα πωληθεί ο Τζόλης αλλά ποιός και πόσο γρήγορα θα τον αντικαταστήσει. Οπως και με Γιαννούλη έτσι και τώρα ξέρουμε οτι είναι θέμα χρόνου. Ο Γιαννούλης ΔΕΝ αντικαταστάθηκε (μόνο προσωρινά με Μπάμπα) και αυτό είναι που πρέπει να μας ανησυχεί και με Τζόλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Δευ 02 Αύγ 2021, 06:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω δεν θελω να φυγει ο μικρος. Θελω να μεινει γιατι θα βοηθησει τα μεγιστα σε παιχνιδια της Ευρωπης που θα ειμαστε κλεισμενοι πισω αλλα και σε ντερμυ. Επισης δεν θελω να φυγει με λιγοτερα χρηματα απο οσα φεραν διαφορα σαπακια για οογους γοητρου. Ενας αλλος λογος ειναι οτι δεν πιστευω οτι θα αντικατασταθει απο αλλο παικτη με ισαξια προσφορα καιχ ωρις να του δωσουμε ενα σκασμο χρηματα. Τελος δεν θελω να φυγει γιατι ειναι ενας παικτης που τον ακουμε χρονια τωρα αυτον και τον κουτσια και προσφατα τον Κωσταντελια. Αυτοι ειναι οι μικροι μας. Τα μικρα τα αλλα που ερχονται δεν ξερω αν φτανουν σε επιπεδα τετοια. Οποτε αν πουλησει το διαμαντι σου ετσι ευκολα τοτε σε τι τιμη θα δωσεις τα μικρα που ερχονται και δεν θα ειναι σε αυτο το επιπεδο?
Τεσπα το τοπικ υποτιθεται πτι υπαρχει για να λεμε τα της ενισχυσης της ομαδας και οχι να συζηταμε ποσα λεφτα θα μπουνε στα ταμεια.
Τεσπα το τοπικ υποτιθεται πτι υπαρχει για να λεμε τα της ενισχυσης της ομαδας και οχι να συζηταμε ποσα λεφτα θα μπουνε στα ταμεια.
Μα ήδη υπάρχει ο αντικαταστάτης …. Καντουρι !!!!Magpies4 έγραψε:Νομίζω οτι καμία μεταγραφή βασικού παίκτη μας δεν πρέπει να ολοκληρώνεται χωρίς να υπάρχει ήδη κλεισμένος ο αντικαταστάτης. Αυτό είναι το πιό σημαντικό.
Πέρα από την πλάκα δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τους αντικαταστάτες αν κρίνω από αυτούς που αντικατέστησαν Γιαννουλη , Ματος , πελκα κλπ
Τα νούμερα που έγραψε ο Τζολης που ήταν η μισή ομάδα πέρυσι, δεν αντικαθίστανται
Sent from my iPhone using Tapatalk