Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Καντε μια επιτροπη αποφασιστε ποσο κοστιζει ο ΤΖΟΛΗΣ εσεις οι σοφοι καντε ενα υπομνημα στην ΠΑΕ κ μη μας πρηζετε τ @@ στο ποτε σε ποια ομαδα με ποιο ποσο με ποιο ποσοστο μεταπωλησης κ.τ.λ..
Το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ το ξέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και κάπως έτσι αν ο ΠΑΟΚ πουλήσει στα 10 μυρια πάει να πει ότι αυτά ζητάει. Τώρα το αν καιγόμαστε η όχι είναι σχετικό. Δεν μας βλέπω και πολύ large πάντως στη διαμόρφωση του ρόστερ μας.
Αρνητική γραφεί ο Τοσκίτσης η απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση των 8+3 εκατομμυρίων.
Η οποία όμως πρόταση "συζητήθηκε πολύ σοβαρά".
Στο δώστε λίγα ακόμα πάει η φάση?
Η οποία όμως πρόταση "συζητήθηκε πολύ σοβαρά".
Στο δώστε λίγα ακόμα πάει η φάση?
Δηλαδή εσύ λες ότι ενώ πούλησες το 25χρονο αριστερό σου μπακ με ένα συνολικό ποσό κοντά στα 9,5 εκατομμύρια, ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια για τον 19χρονο Τζολη είναι ok.joshua έγραψε:Το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ το ξέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και κάπως έτσι αν ο ΠΑΟΚ πουλήσει στα 10 μυρια πάει να πει ότι αυτά ζητάει. Τώρα το αν καιγόμαστε η όχι είναι σχετικό. Δεν μας βλέπω και πολύ large πάντως στη διαμόρφωση του ρόστερ μας.
Ακούγεσαι και διάβαζεσαι
το να πουληθει ο τζολης τωρα θα ειναι λαθος και για τις δυο πλευρες(ομαδα-παικτης) και δεν θα εχει καμια λογικη...
αυτο που κανονικα θα επρεπε συμβει ειναι να μεινει 1-2 χρονια ακομα, να γινει πρωταγωνιστης ανεβαινοντας επιπεδο μαζι με με την ομαδα βοηθωντας την να χτυπησει τιτλους και ευρωπαικες πορειες και στα 20-21 μετα απο μια γεματη διετια-τριετια να παρει μεταγραφη οντας πιο ετοιμος να κανει το επομενη βημα και βεβαια ο συλλογος περα απο τα λεφτα να εχει παρει απο αυτον αγωνιστικα το μαξιμουμ
αν ειναι βεβαια να μεινει με το ζορι και να δεχεται κριτικη πως ''δεν ειναι καλος τακτικα'' και δεν μπορει να παιξει το ''ποδοσφαιρο του λουτσεσκου'' λες και μιλαμε για το ποδοσφαιρο του πεπ ξερω γω τοτε ας φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται να γλιτωσει οπως γλιτωσε και ο γιαννουλης που αν εμενε λιγο ακομα με γκαρσια θα ειχε απαξιωθει πληρως
αυτο που κανονικα θα επρεπε συμβει ειναι να μεινει 1-2 χρονια ακομα, να γινει πρωταγωνιστης ανεβαινοντας επιπεδο μαζι με με την ομαδα βοηθωντας την να χτυπησει τιτλους και ευρωπαικες πορειες και στα 20-21 μετα απο μια γεματη διετια-τριετια να παρει μεταγραφη οντας πιο ετοιμος να κανει το επομενη βημα και βεβαια ο συλλογος περα απο τα λεφτα να εχει παρει απο αυτον αγωνιστικα το μαξιμουμ
αν ειναι βεβαια να μεινει με το ζορι και να δεχεται κριτικη πως ''δεν ειναι καλος τακτικα'' και δεν μπορει να παιξει το ''ποδοσφαιρο του λουτσεσκου'' λες και μιλαμε για το ποδοσφαιρο του πεπ ξερω γω τοτε ας φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται να γλιτωσει οπως γλιτωσε και ο γιαννουλης που αν εμενε λιγο ακομα με γκαρσια θα ειχε απαξιωθει πληρως
- WeWillRockYou
Αυτό που είχε γραφεί πέρσι σε διάφορα δημοσιεύματα (και μοιάζει αρκετά αληθοφανές) ήταν πως η επιλογή μανατζερικής στέγης για τον παίκτη, δεν έγινε τυχαία, και ήταν με παρότρυνση της ομάδας.
Ο λόγος που επιλέχθηκε η Wasserman ήταν οι διασυνδέσεις της με την Premier League και ο στόχος να έρθει μια καλή πρόταση για τον παίκτη και να γίνει άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά.
Οπότε, ναι μεν η εταιρεία θα ψάξει την καλύτερη πρόταση για τον πελάτη της, αλλά είναι σίγουρο πως εξ αρχής γνωρίζει ποιος είναι οι απαιτήσεις της ομάδας σε αυτή την περίπτωση.
Νομίζω πως αυτό που μεταφράζεται ως συναίσθημα αναγκαιότητας πώλησης στα δημοσιεύματα, είναι η πίεση του παίκτη να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Που εν μέρει είναι λογικό ένα παιδί στα 19 του να θέλει να πάει σε ένα τοπ πρωτάθλημα, γιατί πέρα από τα χρήματα και την φήμη που θα εξασφαλίσει, είναι ακόμα αρκετά μικρός ώστε να δουλέψει με ειδικούς που θα τον φτάσουν σε τοπ επίπεδο.
Από την άλλη όμως, δεν νομίζω ο Σαββίδης να δεχτεί εύκολα πρόταση που να μην ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Και είναι και άνθρωπος που έχει δείξει πως δεν ξεχνάει συμπεριφορές. Οπότε το γεγονός ότι κάποτε δέχτηκε να επιστρέψει ο μικρός στις ακαδημίες της ομάδας, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να ξεχνάει η οικογένεια Τζόλη.
Ο λόγος που επιλέχθηκε η Wasserman ήταν οι διασυνδέσεις της με την Premier League και ο στόχος να έρθει μια καλή πρόταση για τον παίκτη και να γίνει άνοιγμα στην συγκεκριμένη αγορά.
Οπότε, ναι μεν η εταιρεία θα ψάξει την καλύτερη πρόταση για τον πελάτη της, αλλά είναι σίγουρο πως εξ αρχής γνωρίζει ποιος είναι οι απαιτήσεις της ομάδας σε αυτή την περίπτωση.
Νομίζω πως αυτό που μεταφράζεται ως συναίσθημα αναγκαιότητας πώλησης στα δημοσιεύματα, είναι η πίεση του παίκτη να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Που εν μέρει είναι λογικό ένα παιδί στα 19 του να θέλει να πάει σε ένα τοπ πρωτάθλημα, γιατί πέρα από τα χρήματα και την φήμη που θα εξασφαλίσει, είναι ακόμα αρκετά μικρός ώστε να δουλέψει με ειδικούς που θα τον φτάσουν σε τοπ επίπεδο.
Από την άλλη όμως, δεν νομίζω ο Σαββίδης να δεχτεί εύκολα πρόταση που να μην ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα. Και είναι και άνθρωπος που έχει δείξει πως δεν ξεχνάει συμπεριφορές. Οπότε το γεγονός ότι κάποτε δέχτηκε να επιστρέψει ο μικρός στις ακαδημίες της ομάδας, είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να ξεχνάει η οικογένεια Τζόλη.
Μακάρι να γίνει η μεταγραφή. Για μένα, ο Τζολης θα εξελιχτεί σε... Λημνιο της Νοριτς...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν δεν σου αρέσει, δεν σε πιέζει κανείς να διαβάζεις!malampar έγραψε:Καντε μια επιτροπη αποφασιστε ποσο κοστιζει ο ΤΖΟΛΗΣ εσεις οι σοφοι καντε ενα υπομνημα στην ΠΑΕ κ μη μας πρηζετε τ @@ στο ποτε σε ποια ομαδα με ποιο ποσο με ποιο ποσοστο μεταπωλησης κ.τ.λ..
Ναι εγώ λέω πως ένα ποσο στα 12 μυρια +20% μεταπώληση είναι μια χαρά. Εσυ τον κοστολογεις στα 20-30 δεν ξέρω ποσα. Ακούγεσαι και διαβάζεσαι και εσυ,άρχισες πάλι τις βλακείες, δεν μπορεις να αντέξεις διάλογο χωρίς τέτοιες χαζομάρες…renegade έγραψε:Δηλαδή εσύ λες ότι ενώ πούλησες το 25χρονο αριστερό σου μπακ με ένα συνολικό ποσό κοντά στα 9,5 εκατομμύρια, ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια για τον 19χρονο Τζολη είναι ok.joshua έγραψε:Το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ το ξέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και κάπως έτσι αν ο ΠΑΟΚ πουλήσει στα 10 μυρια πάει να πει ότι αυτά ζητάει. Τώρα το αν καιγόμαστε η όχι είναι σχετικό. Δεν μας βλέπω και πολύ large πάντως στη διαμόρφωση του ρόστερ μας.
Ακούγεσαι και διάβαζεσαι
Συμφωνω με joshua αν δεν πουληθει τωρα με 12 αντε το πολυ 15 του χρονου θα κοστιζει 3
Σωστο ουτε εγω σε πιεσα να με διαβασεις τη γνωμη μας λεμεboogeyman77 έγραψε:Αν δεν σου αρέσει, δεν σε πιέζει κανείς να διαβάζεις!malampar έγραψε:Καντε μια επιτροπη αποφασιστε ποσο κοστιζει ο ΤΖΟΛΗΣ εσεις οι σοφοι καντε ενα υπομνημα στην ΠΑΕ κ μη μας πρηζετε τ @@ στο ποτε σε ποια ομαδα με ποιο ποσο με ποιο ποσοστο μεταπωλησης κ.τ.λ..
Έχει διαφορά το 12+20% μεταπώληση από το 10 σκέτοjoshua έγραψε:Ναι εγώ λέω πως ένα ποσο στα 12 μυρια +20% μεταπώληση είναι μια χαρά. Εσυ τον κοστολογεις στα 20-30 δεν ξέρω ποσα. Ακούγεσαι και διαβάζεσαι και εσυ,άρχισες πάλι τις βλακείες, δεν μπορεις να αντέξεις διάλογο χωρίς τέτοιες χαζομάρες…renegade έγραψε:Δηλαδή εσύ λες ότι ενώ πούλησες το 25χρονο αριστερό σου μπακ με ένα συνολικό ποσό κοντά στα 9,5 εκατομμύρια, ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια για τον 19χρονο Τζολη είναι ok.joshua έγραψε:Το τι ζητάει ο ΠΑΟΚ το ξέρει μόνο ο ΠΑΟΚ και κάπως έτσι αν ο ΠΑΟΚ πουλήσει στα 10 μυρια πάει να πει ότι αυτά ζητάει. Τώρα το αν καιγόμαστε η όχι είναι σχετικό. Δεν μας βλέπω και πολύ large πάντως στη διαμόρφωση του ρόστερ μας.
Ακούγεσαι και διάβαζεσαι
Και φυσικά 20% μεταπώληση από το πρώτο ευρώ
Ποτέ δεν μίλησα για 20 και 30 μύρια. Ίσα ίσα έχω γράψει ότι αυτά τα νούμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τα πιάσει.
Το σημαντικότατο είναι το ποσοστό μεταπώλησης, γιατί ο Τζολης άνετα μπορεί από την Χ Νόριτς να πουληθεί 30 μύρια στο μέλλον,κάτι που ανεβάζει πολύ το συνολικό ποσό κέρδους.
Υγ για ένα " ακούγεσαι " που δεν είχε καμία προσβλητικη διάθεση ή οτιδήποτε τόσο αρνητικο,μου λες ότι άρχισα τις βλακείες.
Οκ συγνώμη για τις βλακείες μου λοιπόν,αλλά καλή είναι και η αυτοκριτική
- paok re niamou
Ο Τζολης επιβάλλεται να πουληθεί γιατι με το κόλλημα του Λουτσε να βάζει τον Καντουρι ο παίκτης θα κάθεται πάγκο και θα μπαίνει μόνο σαν αλλαγή.
Και η αξία του θα πέσει και θα γαμησει και το κλίμα.
Εκτός αν ο Καντουρι δεν παίξει στα πλάγια οπότε θα εχει θεση στην ομάδα.
Και η αξία του θα πέσει και θα γαμησει και το κλίμα.
Εκτός αν ο Καντουρι δεν παίξει στα πλάγια οπότε θα εχει θεση στην ομάδα.
Και εσυ σοφος προφανως για πες ποσο πρεπει να πωληθει ο ΤΖΟΛΗΣ σε ποια ομαδα ποτε κ με ποιο ποσοστο μεταπωλησης?nothu έγραψε:Σιγά ρε αρχιδ@#α εσύ που σου τα πρήξαμε κιόλας.