Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Η Γάνδη λέει έχει βάλει στο μάτι τον Κούτσια, από sfina.gr
ούτε μία στο εκατομύριο υπάρχει περίπτωση λέω
- ToMousiTouCrespo
Μπήκε στο 64'. Μάλλον πρέπει να τον ξεχνάμε, όχι επειδή θα κερδίσει θέση στην Τσέλσι (αυτό είναι υπερβολικά δύσκολο) αλλά όλο και κάποιος άλλος θα ενδιαφερθεί τώρα που φαίνεται να αφήνει πίσω του τους τραυματισμούς και παίρνει λεπτά στα φιλικά απ τον Τούχελ.sn0ufel4 έγραψε:Ο Μπαμπα πάντως είναι στους αναπληρωματικους της Τσελσι για το φιλικό με την Αρσεναλ
Τότε είχαμε και Τσίμιροτ μέχρι Ιανουάριοicue έγραψε:Και την προηγουμενη χρονια με αυτους το ειχαμε παρει.
-
john4serres
Έχουν ζεστό χρήμα. Μόλις πούλησαν 17 χαρτιά τον Γιαρεμτσουκ στη Μπενφικα.theo111 έγραψε:Η Γάνδη λέει έχει βάλει στο μάτι τον Κούτσια, από sfina.gr
Όλα αυτά τα μικρομάγαζα πρέπει να τα κάνουμε να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να αγοράζουν από εμάς πλέον για να μοσχοπουλησουν αυτοί στις μεγάλες.
Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Ο Μπάμπα λογικά θα προτιμήσει ένα top 5 πρωτάθλημα. Ειδικά αν του κάνουν πρόταση κοντά στο συμβόλαιο του. Εμείς ούτε τα μισά δίνουμε.
Σωστό αυτό που λες. Σαν να είμαστε εμείς ανύμποροι εμείς ή ανίκανοιsoigol έγραψε:Όλα αυτά τα μικρομάγαζα πρέπει να τα κάνουμε να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να αγοράζουν από εμάς πλέον για να μοσχοπουλησουν αυτοί στις μεγάλες.
και ψάχνουνε κορόϊδα ε;john4serres έγραψε:Έχουν ζεστό χρήμα. Μόλις πούλησαν 17 χαρτιά τον Γιαρεμτσουκ στη Μπενφικα.theo111 έγραψε:Η Γάνδη λέει έχει βάλει στο μάτι τον Κούτσια, από sfina.gr
Ώπα... εννοείς τη Γάνδη "μικρομάγαζο" ???soigol έγραψε:Όλα αυτά τα μικρομάγαζα πρέπει να τα κάνουμε να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να αγοράζουν από εμάς πλέον για να μοσχοπουλησουν αυτοί στις μεγάλες.
- 4NIKOS1986
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τι σαιτ ειναι αυτο παλι;4NIKOS1986 έγραψε:https://www.overfm.gr/apokleistiko-o-tzolis-ginetai-kanarini-kai-o-paok-tha-vgalei-12-000-000/
Το κειμενο του αρθρου:
H Πανδώρα του Αυγούστου ξεκινάει με μια αποκλειστική πληροφορία που έχει πάνω απο 85% πιθανότητες να επιβεβαιωθεί μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, όταν (κι) αυτή θα έχει πάει για τα… μπάνια του λαού. Για αυτό σας το υπογράφω απο σήμερα κι αφού πρώτα σάρωσα τις πηγες μου σε Αγγλία, ΗΠΑ και την ψαγμένη πιάτσα των ατζέντηδων, πως ο Χρήστος Τζόλης θα γίνει “καναρίνι” και ξανά συμπαίκτης με τον Γιαννούλη!!! Προσοχή δεν πετάω μια… φωτοβολίδα κι αν κατά τύχη δικαιωθώ μετά να κονιορδεύω. Όχι αγαπημένοι μου, υπάρχει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο (όπως σας έχω ξαναγράψει) ο Τζόλης θα γίνει η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Νόργουιτς. Κι αυτό αφού θα βγάλει απο το Ταμείο της 15.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της το ελληνικό wonderkid! Η υπόθεση τρέχει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες και χρειάζεται χρόνο και διαπραγματευση σε ποσό, προμήθειες, λεπτομέρειες κι κάποια άλλα… λεπτά θέματα για να ντιλάρει. Αυτοί όμως, που ξέρουν, προέβλεψαν στην Πανδώρα πως τελικά θα υπάρξει…happy end με τον Τζόλη να καταλήγει στην Νόργουιτς! Η τελευταία, ή για την ακρίβεια, η εταιρία και οι άνθρωποι που τρέχουν την δουλειά μεταξύ των δυο κλάμπ (δώστε βάση σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη λεπτομέρεια), ήδη έχει κάνει δυο προσφορές που απορρίφθηκαν. Ξεκίνησαν απο τα 7.500.000 και πήγαν στα 10.000.000 ευρώ, χωρίς τα plus μπόνους στόχων και συμμετοχών.
Eπαναλαμβάνω, η Νόργουιτς έχει …ταβάνι τα 15.000.000 για τον Τζόλη αλλά αυτό το ποσό δεν μπορεί να πάει όλο στον ΠΑΟΚ. Τι λένε , λοιπόν, οι τελευταίες πληροφορίες μου; Πως το deal θα κλείσει εκεί γύρω στα 12.000.000 εκατομμύρια για τους “ασπρόμαυρους” (στο κάτι λιγότερο ναι, στο κάτι περισσότερο με τίποτα).
Το παραπάνω έχουν πλέον συνειδητοποιήσει και στην Νόργουιτς αλλά και στην Wasserman όπως και στο οικογενειακό περιβάλλον του άσου (ουσιαστικά ο αδερφός λειτουργεί ως ατζέντης του και έχουν υπογραψει για ακόμη 2 χρόνια στην μεγάλη αμερικάνικη εταιρία). Δηλαδή πως ο Σαββίδης για να ανάψει πράσινο στην παραχώρηση θα πρέπει να ακούσει πως τουλάχιστον θα πληρωθεί στο ύψος της τωρινής χρηματιστηριακής αξίας του Τζόλη (είναι στα 12 εκατ.)!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ToMousiTouCrespo
Γελάω με τον "γνώστη" της "ψαγμένης πιάτσας των ατζέντηδων" που ούτε το όνομα της ομάδας δεν πέτυχε...
Υποθέσεις κατ΄αποκλειστικότητα
15 εκατομύρια τα εξής 12 (τα 3 είναι προμήθειες)
15 εκατομύρια τα εξής 12 (τα 3 είναι προμήθειες)
Αν είχε πέσει τέτοια πρόταση ή και βολιδοσκόπηση θα την έγραφαν τα site του βοθρολιμανου πρώτα που έχουν γερα κονε με ατζεντιδες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk