Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
-
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Γιατί έπεσε τοσο χαμηλα το threat αυτό?
Αντε να το ανεβάζουμε σιγά σιγά.
Πάμε για ρεκόρ αδέρφια.
+1 διαρκείας κι από εμένα σήμερα.
Καλώς σας βρήκα!
Πάμε για ρεκόρ αδέρφια.
Καλώς σας βρήκα!
Καλωσήρθες φίλε! Ναι είναι λίγο πεσμένο το τόπικ αλλά όσο παίρνει ο κόσμος διαρκείας δεν πειράζει..... 

Καλωσόρισες φίλε μου.Καλή αρχή έκανες....PAOK-argentina έγραψε:Γιατί έπεσε τοσο χαμηλα το threat αυτό?
Πάμε για ρεκόρ αδέρφια.
Καλώς σας βρήκα!

- ContrerasPablo
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπειτα από αίτημα κατόχων εισιτηρίου διαρκείας που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα και θέση κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης (3/6-3/7) επισημαίνει ότι είναι δυνατή η διάθεση των υπαρχόντων ελεύθερων θέσεων σε όλες τις θύρες στους κατόχους που δεν έχουν ανανεώσει τη θέση τους.
Όσες θέσεις απελευθερωθούν από αυτή τη διαδικασία θα διατεθούν κατά την δεύτερη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (7/7-18/7).
Όσες θέσεις απελευθερωθούν από αυτή τη διαδικασία θα διατεθούν κατά την δεύτερη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας (7/7-18/7).
2016 για την ακριβεια φιλε μου...αρχισαμε και ξυπναμε σιγα σιγα και οσο περνουν οι μερες θα αυξανεται η κινηση..και μην ξεχναμε και αυτα των συνδεσμων που δεν μετρανε..dragan89 έγραψε:Κατι ακουσα για 2100..Αληθευει???
![]()
![]()
στο αντιστοιχο διαστημα περσι ειχαμε σαφως λιγοτερα....καλα παμε.....εγω απο το γηπεδο που ξερω οι περισσοτεροι το 90-95% θα ανανεωσουν.......
νταξ τα φραγκα ειναι δυσκολα αδερφια στις μερες μας και δεν ειναι κακο να μην παρει οποιος δεν μπορει....και μεις με καρτα τα πηραμε δεν περισσευουν λεμε
νταξ τα φραγκα ειναι δυσκολα αδερφια στις μερες μας και δεν ειναι κακο να μην παρει οποιος δεν μπορει....και μεις με καρτα τα πηραμε δεν περισσευουν λεμε
εγω λεω να το παρω με δοσεις
να ανανεωσω τωρα στην 4 και μετα να παω στην 5..
να ανανεωσω τωρα στην 4 και μετα να παω στην 5..
μπα , μην ερθεις στη 5...δε χωραμε.......μεινε στη 4 ρεεεεεεεεεεεε 

PAOK-argentina έγραψε:Γιατί έπεσε τοσο χαμηλα το threat αυτό?
Πάμε για ρεκόρ αδέρφια.
Καλώς σας βρήκα!
Αφού ένας ακόμα καινούριος αδερφός έγραψε πρώτα πρώτα στο θέμα με τα διαρκείας είμαι πολύ αισιόδοξος.
Φαίνεται πως δεν είναι όλοι πανηγυρτζήδες. Να είσαι καλά αδερφέ. Καλωσήρθες !!!
Όσο αφορά το ρεκόρ δεν είναι τίποτα. Τα νούμερα αυτά (21.000) για τον ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα το κάνουν το ρεκόρ οι παοκτσήδες.
Αν το κάνουν όπως εσύ δηλαδή νωρίς νωρίς είναι άλλο ρεκόρ. Και άλλο είναι να πάνε τελευταία στιγμή ως γνήσιοι πανηγυρτζήδες
δε με θελετεdiniko80 έγραψε:μπα , μην ερθεις στη 5...δε χωραμε.......μεινε στη 4 ρεεεεεεεεεεεε

diniko80 έγραψε:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπειτα από αίτημα κατόχων εισιτηρίου διαρκείας που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα και θέση κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης (3/6-3/7) επισημαίνει ότι είναι δυνατή η διάθεση των υπαρχόντων ελεύθερων θέσεων σε όλες τις θύρες στους κατόχους που δεν έχουν ανανεώσει τη θέση τους.
Δηλαδή εγώ που θέλω να μετακομίσω απο την 4 στην 7 μπορώ να το κάνω??
Gash oxi giati h 7 einai gemati twra. To rwthsa egw otan phga. Isws ton ioulio na faneis tyxeros....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team