ΠΑΟΚ Β'
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ Β'
seaman τι έπιασες ρε φίλε,
respect
Στο φιλικό έπαιξε η περσινή Κ17 σύν 3 νέα ονόματα που δοκιμάζονται ή εντάχθηκαν φέτος. Βλέπουμε ήδη κάποια από τα οφέλη της β ομάδας στις προετοιμασίες και εξηγώ. Πέρσι στην Κ19 μπορούσαν να παίζουν έως 3 του 2001 και ο κορμός της ήταν κυρίως οι του 2002 και σε μας έπαιζαν βασικοί και αρκετοί του 2003. Οπότε ενώ αναμένονταν η φετινή Κ19 να απαρτίζεται ο κορμός της από τους 2003 είδα ότι στο φιλικό ήταν μόνο 2 παίκτες του 2003 και που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής πέρσι στην Κ19 (Σπυράκος και Δαλάκας) και άρα οι υπόλοιποι του 2003 λογικά θα κάνουν προετοιμασία με την Β ομάδα που είναι καλό για τους ίδιους καθώς ανεβαίνει επίπεδο δυσκολίας η προετοιμασία τους άσχετα αν θα είναι τελικά στην Β ή στην Κ19 φέτος. Αντίστοιχα ανεβαίνουν επίπεδο και παίρνουν χρόνο με την Κ19 περισσότεροι μικρότεροι 2005 (που είναι η βάση της Κ17) και 2004 που μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία αν δεν ήταν η Β ομάδα να τραβήξει τους 2003άρηδες. Τελικά μια γενιά ανεβαίνει επίπεδο σε προετοιμασία και δοκιμάζει τις δυνάμεις της μεταξύ Α ομάδας, Β ομάδας, Κ19 και Κ17, ασχέτως που θα αγωνίζεται στην διάρκεια της χρονιάς, που ήδη είναι από τα θετικά της β ομάδας.icue έγραψε:Ολη η περσινη Κ19 θα παει ΠΑΟΚ Β' ; Ειδα ονοματα στην Κ19 στο φιλικο με Δραμα και δεν ηξερα ουτε εναν.
Ψηλέας είναι, ως αμυντικό χαφ (6άρι) αγωνιζόταν, με διαρκή αλλά κάπως ράθυμη κίνηση. Γρήγορος στην πρώτη πάσα, μάλλον όμως όχι αυτό που λέμε γρήγορος παίχτης με εντάσεις. Μικρός είναι ακόμα. Αυτά από ελάχιστα στιγμιότυπα από τα σόσιαλ των Κενυατών

Και ένα γκολάκι
https://twitter.com/AFCLeopards/status/ ... 8059942912

Και ένα γκολάκι
https://twitter.com/AFCLeopards/status/ ... 8059942912
- john4serres
- bersekeros
Τώρα διάβασα την ανακάλυψη του seaman.
Άψογος seaman. Αγγίζεις την τελειότητα.
Να ρωτήσω λίγο. Τον Collins (Schichenje), τον δοκιμάζουμε λογικά και δεν τον έχουμε αποκτήσει.
Έτσι δεν είναι;
Αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί, όπως ο Τζίμας και ο Ουεντραογκο.
Σωστά;
Άψογος seaman. Αγγίζεις την τελειότητα.
Να ρωτήσω λίγο. Τον Collins (Schichenje), τον δοκιμάζουμε λογικά και δεν τον έχουμε αποκτήσει.
Έτσι δεν είναι;
Αλλιώς θα είχε ανακοινωθεί, όπως ο Τζίμας και ο Ουεντραογκο.
Σωστά;
- john4serres
Για τον Collins το πιθανότερο είναι να δοκιμάζεται. Δεν ήταν ελεύθερος πάντως και δε νομίζω να μας τον χαρίζουν.
Για τον Ουεντραόγκο, γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν νομίζω ότι μπορεί να παίζει τέτοιο θέμα. Επίσης δεν ξέρουμε αν έχει έρθει καν Ελλάδα.
Για τον Ουεντραόγκο, γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή, δεν νομίζω ότι μπορεί να παίζει τέτοιο θέμα. Επίσης δεν ξέρουμε αν έχει έρθει καν Ελλάδα.
- bersekeros
Έχεις δικιο. Γράψε λάθος.john4serres έγραψε:Γιατί ανακοινώθηκε ο Ουεντραόγκο;
Seaman σωραίος.
Πάντως είναι ελπιδοφόρες οι κινήσεις, να δοκιμάζουμε παίκτες από αυτά τα πρωταθλήματα μέσω scouting.
- Σουριναμέζος
Ο Ντοναλντόνι ήταν πάντως στις φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς της Κ19 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν είχε συμμετοχές με την ομάδα και πιστεύω ότι υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς να είναι 3 σεζόν στην Κ19 χωρίς κάποια συμμετοχή. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον δούμε να αγωνίζεται φέτος με την Β Ομάδα.seaman έγραψε:Όσο τον θυμάμαι τον Ντοναλντόνι, τον έχω στο μυαλό μου ως "κτήνος" σωματικά. Καμία σχέση με τη φιγούρα στη φωτογραφία. Δεν παίζει να λιάνεψε τόσο πολύ.
Επίσης νομίζω ότι ο Νοτοναλντόνι δεν εμφανίστηκε καν στα παιχνίδια της Κ19 μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζω να μην έχω χάσει κάποιο τεύχος

Όσον αφορά την φωτογραφία από την πρώτη της Β ομάδας ο παίκτης είναι 100% ο Collins Shichenje ο οποίος είναι υπο δοκιμή και παλεύει να κερδίσει συμβόλαιο, έχει γράψει και τις πρώτες του συμμετοχές στην εθνική Κένυας.
Ο Ουεντραόγκο από την άλλη θα έρθει για να υπογράψει συμβόλαιο και όχι για να δοκιμαστεί, οι πληροφορίες λένε ότι θα έρθει Θεσσαλονίκη μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ουεντραόγκο είναι επίσης διεθνής με την εθνική της Μπουρκίνα Φάσο η οποία είναι αρκετά δυνατότερη από αυτή την Κένυας με παίκτες όπως ο Tapsoba της Leverkuzen, ο Bertrand Traore της Αστον Βίλα, ο Lassina Traore της Σακτάρ και ο διακαής πόθος του forum o Charles Kabore
Από επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας:
"Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου."
Ο Collins ανέβασε ιστορία στο Instagram την πλατεια Αριστοτέλους, άρα σίγουρα είναι στην πολη. Πολύ πιθανόν όμως να δοκιμάζεται από τον παμπλο
- Μπαρκαρούτσος
tzelas έγραψε:Από επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας:
"Η Βέροια θα δώσει άλλο ένα φιλικό πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Θα αντιμετωπίσει την ομάδα Κ23 του ΠΑΟΚ το Σάββατο 21 Αυγούστου."
Ποια Κ23 ρε Βέροια;;