Μεταγραφές καλοκαιριού III
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Ετσι πως το παει αλ χιλαλ κ ο μαντατζερ του καλο σεπτεμβριο τον βλεπω.
Δε νομίζω. Ο Ιταλός φαίνεται να αποχώρησε χτες από την προετοιμασία της Ομάδας στην Αυστρία, που ολοκληρώνεται αύριο. Για να μην περίμενε δυο μερούλες, μάλλον αυτό σημαίνει ότι πάει να καθαρίσει τη μπουγάδα. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη.
Αντε θα γεννησουμεseaman έγραψε:Δε νομίζω. Ο Ιταλός φαίνεται να αποχώρησε χτες από την προετοιμασία της Ομάδας στην Αυστρία, που ολοκληρώνεται αύριο. Για να μην περίμενε δυο μερούλες, μάλλον αυτό σημαίνει ότι πάει να καθαρίσει τη μπουγάδα. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη.
Κι εγώ πιστεύω ότι το θέμα Τζιοβινκο θα τελειώσει μέσα στην βδομάδα που μας έρχεται και μάλιστα με ευτυχή κατάληξη.
Επιβεβαιωνεται από παντού ότι υπάρχει συμφωνία και για την λύση του συμβόλαιο του και για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.
Μετά μένει το να γίνει σωστή επιλογή για το αριστερό άκρο της αμυνας και θεωρώ ότι με αυτήν θα κλείσει σε μεγάλο βαθμό το φετινό ροστερ.
Αν θα γίνουν άλλες κινήσεις θεωρώ ότι θα είναι σε συνάρτηση μόνο με αποχωρήσεις παιχτών.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιωνεται από παντού ότι υπάρχει συμφωνία και για την λύση του συμβόλαιο του και για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.
Μετά μένει το να γίνει σωστή επιλογή για το αριστερό άκρο της αμυνας και θεωρώ ότι με αυτήν θα κλείσει σε μεγάλο βαθμό το φετινό ροστερ.
Αν θα γίνουν άλλες κινήσεις θεωρώ ότι θα είναι σε συνάρτηση μόνο με αποχωρήσεις παιχτών.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokmaniak
Tι σανο τρωτε ρε απο τους αθηναιους.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:kosths BXL έγραψε: ποιος κανεις την διαφορα ? ο εμβιλα κανει τη διαφορα ? ο βατσλικ δλδ κανει τη διαφορα ? για αυτο παιζει ο τζολακης ? ο χολεβας που ειχαν περυσι βασικο εκανε τη διαφορα ? ο ραφινια εκανε τη διαφορα ? ο λαλα που ειναι 29 κανει τη διαφορα ? επισης βαρελα κρεσπο δεν ειναι βασικοι ...ινγκασον και μιχαιλιδης θα ειναι βασικοι....ο μπισεσβαρ πολυ πιθανον να μην τον δουμε καν ...αλλα αν δεν θελει να λυσει το συμβολαιο του τοτε αναγκαστικα απλα θα καθεται παγκο η ομαδα τι να κανει για αυτο ? ο τζοβινκο προφανως και ειναι παικτης που κανει τη διαφορα ....πολυ πιο πολυ απο οτι ο βαλμπουενα στα 37 του που ειναι το βασικο δεκαρι του γαυρου....ο σιλβα επισης αν ερχοτανε θα εκανε τη διαφορα οπως πιστευω θα την κανει και ο κουρτιτς....η ομαδα εχει και ζιβκοβιτς και σβιντερσκι και μιαχαιλιδη και ινγκασον και τσιγγαρα και τζολη και τειλορ αλλα χρειαζεται και εμπειρους...ο μοντριτς κολαει στο οτι σχολιαζεις σε καθε πριπτωση οτι θελεις...δλδ στον μοντριτς δεν θα ενοχλουσε η ηλικια γτ εχει χρυση μπαλα αλλα στον σιλβα με το βιογραφικο που εχει θα σε ενοχλουσε ...ο βαραν κολαει στο οτι μιλησες για ηλικιες στις οποιοες ο παικτης δεν βελτιωνεται αλλο και δεν εχει μεταπωλητικη αξια, κατι το οποιο ισχυει γτ ο βαραν απο τα 28 στα 30 καλυτερος δεν θα γινει και να πωληθει παραπανω απο αυτα που εδωσαν για να τον παρουν δεν προκειται....γενικα το σχολιο μου ειναι παραδειγμα αυτου που κανεις δλδ καθε περιπτωση τη σχολιαζεις με διαφορετικα στανταρ και κριτηρια
Ναι, περσι εκανε την διαφορα κι ο Εμβιλα και φετος θα κανει ο Βλτσικ που ηταν στην κορυφαια ομαδα του γιουρο. Ο Μπισεσβαρ καθεται στο συμβολαιο του γιατι οταν λεγαμε οτι ειναι μεγαλος και σαπιοκοιλιας, ολοι φωναζαν οτι μας εδωσε το νταμπλ και πρεπει να ανανεωσει. Αυτη ακριβως η λογικη ειναι που με τρελαινει στον ΠΑΟΚ. Δεν θα ειχα προβλημα να φερουμε εναν Τζοβινκο (ισως εναν που να επαιζε ανταγωνιστικο ποδοσφαιρο τα τελευταια 7 χρονια, αλλα τελος παντων), εναν Σιλβα, εναν Βιεϊρινια, αλλα να μην εχουμε μια 11αδα με τετοιους. Μη μου λες για Τζολη που κοιταμε να τον πουλησουμε και λεμε οτι δεν μπορει να ξεκιναει η 11αδα απο αυτον, τον Τσιγγαρα που δεν ξερουμε καν τι προσφερει στο γηπεδο και θα ειναι 5η επιλογη, τον Μιχαηλιδη που λεμε οτι δεν ειναι εμπειρος στα 22 του. Ο Ζιφκοβιτς κι ο Ινγκασον ειναι ιδανικες περιπτωσεις, με τα συμβολαια τους φυσικα να ληγουν και να σφυριζουμε αδιαφορα.
Τωρα για τα ακυρα παραδειγματα. Τον Βαραν αν τον δωσουν, θα πιασουν ενα καλο ποσο. Αν τον δωσουν. Γιατι ειναι παγκοσμιας κλασης και γιατι αλλο Πρεμιερ Λιγκ και δη ΜανΓιου που δεν εχει αναγκη για λεφτα, κι αλλο ΠΑΟΚ που αν δεν πουλησει δεν παιρνει παικτη. Πως θες δηλαδη να το κρινω με τα ιδια κριτηρια, ειναι ιδιες περιπτωσεις? Εσυ θα κρινεις μετα ιδια κριτηρια την ανανεωση του Μεσι μ'αυτη του Μπισεσβαρ? Τωρα του Μοντριτς το παραδειγμα ειναι αστειο, ναι, κανεις τα στραβα ματια αν φερεις τετοιον σταρ. Τι το συζηταμε τωρα? Αυτος σου φερνει μονος του νταμπλ και ομιλους. Αλλα μιλωντας ρεαλιστικα, δεν γινεται να φερνεις μονο μεγαλους σε ηλικια παικτες που ειναι απλα λιγο καλυτεροι απο τους αντιστοιχους 20-28. Αδυνατω να καταλαβω γιατι το παθημα της καταρρευσης του ροστερ το 2019 δεν μας εγινε μαθημα, απλα αδυνατω.
μια 11αδα της λ εκιπ για τους καλυτερους των ομιλων εγινε η καλυτερη 11αδα της διοργανωσης.
Δλδ ο Ντοναρουμα βγηκε mvp της διοργανωσης αλλα δεν ηταν στην καλυτερη 11αδα πιστευεις??
Η απλα δε ξερεις ποιος ηταν mvp
O Μέρμηγκας ανέβασε insta story ότι είναι στο Σάλτσμπουργκ με τον Αμίρι τον Κούρντι και τους λοιπούς Χιλαλίτες και καλοπερνάει. Που θα πάει μυρμηγκάκι...
Οι αποκλεισμοί φέρνουν και περήφανες πωλήσεις, αν έχεις πραμάτεια να δώσεις. Και ο Μπεκάλης πάντα έχει.
Το έχασες το πέναλτι? πας στη Γαλατά και βγαίνει πάλι η χρονιά. Να δούμε, πόσα έπιασε τελικά για τον Olimpiu Morutan. Δέκα ζητούσε ακατέβατα, έλεγε...
Ο Luis Abram δεν είναι πια ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι παντρεμένος, αλλά τον ανακοίνωσε η Γρανάδα.
Μείον λοιπόν μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του χαρτοφυλακίου της Wasserman
Το έχασες το πέναλτι? πας στη Γαλατά και βγαίνει πάλι η χρονιά. Να δούμε, πόσα έπιασε τελικά για τον Olimpiu Morutan. Δέκα ζητούσε ακατέβατα, έλεγε...
Ο Luis Abram δεν είναι πια ελεύθερος. Δεν ξέρω αν είναι παντρεμένος, αλλά τον ανακοίνωσε η Γρανάδα.
Μείον λοιπόν μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του χαρτοφυλακίου της Wasserman
seaman έγραψε:O Μέρμηγκας ανέβασε insta story ότι είναι στο Σάλτσμπουργκ με τον Αμίρι τον Κούρντι και τους λοιπούς Χιλαλίτες και καλοπερνάει. Που θα πάει μυρμηγκάκι...
Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ από κάτω την είδα μόνο εγώ στο story του Cuellar;;;!!!
klainmein έγραψε:seaman έγραψε:O Μέρμηγκας ανέβασε insta story ότι είναι στο Σάλτσμπουργκ με τον Αμίρι τον Κούρντι και τους λοιπούς Χιλαλίτες και καλοπερνάει. Που θα πάει μυρμηγκάκι...
Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ από κάτω την είδα μόνο εγώ στο story του Cuellar;;;!!!

Ρε τσακαλε!!!! Που το ειδες;;; ΕΛΑΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ
Sent from my iPhone using Tapatalk