Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: ΚΑΕ ΠΑΟΚ:το αιώνιο πρόβλημα του μπασκετικού δικεφάλου...

Δημοσίευση από DimisK »

Να δω κάτι καλό και να μην το πιστέψω!

Αντε γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος....
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

«Ο ΠΑΟΚ θα πεθάνει σήμερα, αν...»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας. Οι επικεφαλής της επιτροπής που συστάθηκε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μίλησαν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, γεγονός που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, «αν δεν στηριχθεί αυτή η προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ θα πεθάνει σήμερα». Παράλληλα, έκανε εκ νέου κάλεσμα στο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Β’ Αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ

«Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ . Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να βγει από το αδιέξοδο. Η κατάσταση είναι τραγική, πέντε μήνες δεν υπάρχει διοίκηση, τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα . Πρέπει να μπει μια διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία να επιχειρήσει να καταγράψει τα προβλήματα και να βρει λύσεις. Χρειάζεται η αμέριστη βοήθεια και του κόσμου, ώστε να αρχίσουμε κάποια στιγμή να χαμογελάμε και να θυμόμαστε τα καλά χρόνια».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Πιστεύω ήταν ατυχείς οι δηλώσεις που έκανε. Θεωρώ ότι ίσως με πιο ήρεμη σκέψη καταλάβει ότι έκανε λάθος στις συγκεκριμένες δηλώσεις . Δεν θεωρώ ότι είμαστε απατεώνες, ότι τον εμπαίξαμε. Τον αγαπάμε και τον θέλουμε κοντά μας. Καταλαβαίνω το θυμό του και το ηθικό κομμάτι, αλλά δεν έπρεπε να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ, είμαστε προσωπικά φίλοι και έχουμε άριστη σχέση. Θέλω να τον καλέσω για άλλη μια φορά να συστρατευτεί μαζί μας, να βοηθήσει από τη μεριά του για να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ το αδιέξοδο στο οποίο που έχει περιέλθει.»

Για τον κόσμο:

«Πιστεύω πως ο κόσμος θα σταθεί δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν υπάρχει θέμα γλάστρας. Ο κ. Κανώτας είναι χρόνια ΠΑΟΚτσής, έχει μια ηλικία, έχει εμπειρία στο κομμάτι της διοίκησης, έχει διατελέσει σε θέματα δημόσιας διοίκησης. Να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής της ΠΑΕ ή του ΑΣ, ότι βάλαμε ανθρώπους για να ελέγχουμε την κατάσταση. Η μόνη διάθεση είναι να βοηθήσουμε την ΚΑΕ. Η ΠΑΕ δεν έχει καμία εμπλοκή σε θέματα επιλογής προσώπων. Η ΠΑΕ θα στηρίξει τη διοίκηση Πρωτοδικείου που θα επιλέξει ο ΑΣ».

Για τη νέα διοίκηση:

«Θεωρώ δεδομένο πως θα βοηθήσει ο ΑΣ, η ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Η βοήθεια θα είναι ποικιλότροπη. Εχουν γίνει επαφές και με τον κ. Πατρίδα και τον κ. Αμοιρίδη».

http://www.sport-fm.gr/article/180478
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κανά παίχτη απο το NBA θα πάρουμε?

Να γελάμε τώρα ή να κλαίμε?

Ούτε αυτό δεν ξέρουμε με τα πεπραγμένα των τελευταίων ημερών.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γαλατσόπουλε μας έπεισες...By the way ώραίο μαλλί!!!
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

γαλατσόπουλε, με αυτά που είπες είσαι, το λιγότερο, τραγικός. ο μπάνε δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο να το βάλεις δίπλα στη "διοίκηση" μπας κ αποκτήσει αντανακλαστική αξία κ αγοράσει ο κόσμος διαρκείας. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ρε το καταλαβαίνεις????

που ορίσατε άτομο στη διοίκηση, το οποίο δεν ήξερε τίποτα! αν αυτό είναι το επίπεδο σοβαρότητας που επιδεικνύετε ως διοίκηση, δεν χρειάζεται πολύ χρόνος για να καταλάβουνε όλοι το αυτονόητο: οτι είστε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

χρόνια τώρα ποιός νομίζεις οτι στηρίζει την ομάδα γαλατσόπουλε, ο φούφουτος? ή μήπως τα εκατομμύρια των επιχειρηματειών, που συνοστίζονται κάθε φορά για να δώσουν χρήμα για την ομάδα? νομίζω πως παίζεις με την νοημοσύνη μας μίστερ. αλλά από μένα -κ όσους μπορώ να επηρεάσω- δε θα δεις φράγκο. ούτε κάλπικη δεκάρα. κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε το ίδιο τροπάριο: η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου κ τα @ρχίδια μου τα δυο. η ομάδα χρειάζεται μόνο ένα πράγμα: ΟΡΑΜΑ. κ ο κανώτας, ο σταυρόπουλος, ο πατρίδας, ο απάτριδος κ δεν ξέρω γω ποιος άλλος, ΠΑΟΚτσήδες μπορεί να είναι. ΗΓΕΤΕΣ δε θα μπορέσουν να γίνουν ποτέ όμως. κ ως γνωστόν, ΟΡΑΜΑ δίνουν μόνο οι ΗΓΕΤΕΣ.

Υ.Γ. ζητώ συγνώμη από όλους για την έκρηξη, αλλά περιορίστηκα πολύ για να μην γεμίσω το κείμενό μου με @@##%$$^%#.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε παιδια δεν ξέρω τι να πιστέψω... Η είναι τόσο ψευτες που κοροιδεύουν Μπανε και λαο, ή όντος ο Μπάνε έλεγε μαλακίες είχε τρελες απαιτησεις... Εχω μια τελευταία ελπιδα, οτι θα συνεργαστούν Μπανε και νεα διοικηση...
Άβαταρ μέλους
_sleeper

_sleeper έγραψε:άντε, υπομονή μέχρι αύριο λοιπόν. ελπίζω η ευθιξία -λέξη άγνωστη στους νεοέλληνες- να αποκαταστήσει την πρέπουσα τάξη των πραγμάτων.
χα, εδώ γελάνε! ευθιξία??? this last year...
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Εγώ άκουσα κάποιο μέρος της συνέντευξης κ την ώρα που έλεγε για τον Μπάνε μιλούσε σε εντονο ύφος ο κυριος γαλατσόπουλος.Κ επειδή οι δημοσιογράφοι κάνανε πολλές ερωτήσεις για το θέμα του Μπάνε φάνηκε οτι εκνευρίστηκαν απο τον τονο της φωνης τους.
Εμένα μου φάνηκε κοροιδία μεχρι κ η συνέντευξη.Σκέτη αποτυχία.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

παιδιά διαβάσατε το άρθρο του κράχτη στην αρχική σελίδα???γίνεται χαμός από replies
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αυτά να τα λες νωρίτερα. Παραλίγο να χάναμε τα καλύτερα :D
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Την Δευτέρα στης 8 είπαν στο λιμπερο οτι έχουν συνάντηση οι συνδεσμοι (κατι τετοιο,δεν άκουσα κ πολυ καλα)για να δουν,να παρθούν αποφάσεις για το μπάσκετ.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

PAOK SYMI έγραψε:Εγώ άκουσα κάποιο μέρος της συνέντευξης κ την ώρα που έλεγε για τον Μπάνε μιλούσε σε εντονο ύφος ο κυριος γαλατσόπουλος.Κ επειδή οι δημοσιογράφοι κάνανε πολλές ερωτήσεις για το θέμα του Μπάνε φάνηκε οτι εκνευρίστηκαν απο τον τονο της φωνης τους.
Εμένα μου φάνηκε κοροιδία μεχρι κ η συνέντευξη.Σκέτη αποτυχία.
Ο εν λόγω ΑΤΥΜΕΛΙΤΟΣ είναι συνώνυμο της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Φεύγοντας να μην ξεχάσει να πάρει τον Πρόεδρο ΚΑΙ τον Αντιπρόεδρο του ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

από τη συνέντευξη του "μπούκλα":
Η επιτροπή θέσπισε κριτήρια αξιολόγησης , οικονομικά και διοικητικά, στα οποία ζήτησε να τοποθετηθεί εγγράφως κάθε ενδιαφερόμενος. Στις 28.5 ο Μπάνε Πρέλεβιτς πήρε τα κριτήρια και απάντησε τις 29.5. Η πρόταση του κρίθηκε πως χρειάζεται εμπλουτισμό σε οικονομικά και διοικητικά δεδομένα. Γι' αυτό ζητήθηκε να συμμετάσχει σε ευρύτερο σχήμα υπό την αιγίδα του ΑΣ, κάτι που κατηγορηματικά αρνήθηκε. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και η αρμόδια επιτροπή στράφηκε στη μεγάλη δεξαμενή του ομίλου και κατέληξε σε μια πεντάδα χωρίς στο ελάχιστο να παραβλέπει την αγωνιστική προσφορά του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος τίμησε και τιμήθηκε στον ΠΑΟΚ.

έχει πολύ πλάκα η όλη φάση. η πρόταση του μπάνε που έγινε ΑΜΕΣΑ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, λέει, γι'αυτό δημιουργήθηκε η νέα 5μελής διοίκηση από τη "μεγάλη δεξαμενή του ομίλου". δεν μας λες ρε μπάρμπα, όμως, αυτή η δεξαμενή είχε πληρέστερο πλάνο απο το ημιτελές του μπάνε? γιατί από το υπόλοιπο της συνέντευξης, εγώ όμορφα λόγια βλέπω, ευχολόγια βλέπω, νουθεσίες βλέπω, ΣΧΕΔΙΟ δεν βλέπω. οπότε θέλεις εσύ να κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά μαζί σου κ να σε πιστέψω?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Λεφτά ποιός θα βάλει;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω οτι ήταν μια πολύ σοβαρή κουβέντα από τον γαλατσόπουλο (οι υπόλοιποι οι αχυράνθρωποι τι να πουν άραγε??ο κατσαρής που κρύφτηκε πάλι???μόνο σε εκλογές εμφανίζεται ο star του ΑΣ????). μας έδειξε το business plan τηε ΚΑΕ, το πλάνο για το αθλητικό κομμάτι της ομάδας, μας είπε πως θα βρει πόρους τέλος πάντων τα είχε όλα.

ο Κύριος Γαλατσόπουλος τι δουλειά κάνει by the way????Για ακαδημαικό τον κόβω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”