Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα... Το δικό μου το γουστο λεει
Ριγε πολυ καλή
Μαυρη σα προπονησης
Πορτοκαλι καλή μόνο για τον συμβολισμο. Κατα τα άλλα σημαδουρα
Ασπρη ούτε κρυο ουτε ζέστη
Ριγε πολυ καλή
Μαυρη σα προπονησης
Πορτοκαλι καλή μόνο για τον συμβολισμο. Κατα τα άλλα σημαδουρα
Ασπρη ούτε κρυο ουτε ζέστη
Ολόκληρες και φανέλες τερματοφύλακα (υπάρχει και γαλάζια).
Νομίζω πως με τα μαύρα μανίκια ταιριάζει καλύτερα μαύρο σορτς αλλά προφανώς θα τα βάζουμε και τα δύο. Φαίνεται πως μάλλον πρώτη επιλογή θα είναι με άσπρο όμως.

Νομίζω πως με τα μαύρα μανίκια ταιριάζει καλύτερα μαύρο σορτς αλλά προφανώς θα τα βάζουμε και τα δύο. Φαίνεται πως μάλλον πρώτη επιλογή θα είναι με άσπρο όμως.

Άμα δεν έχουνε τον φονιά τον Τσόλακ πολύ θα στενοχωρηθώ!john4serres έγραψε:Στο online store έχουν ακόμα τους Krmencik, Wague και Jaba για επιλογή ονόματος.
Ε ειναι λευκη η πλατη οποτε βασικη επιλογη θα ειναι το λευκο σορτσακι λογκα.
Και με μαυρο βεβαια μια χαρα θα ειναι.
- pirate_salonica
Έχουμε τίποτα εικόνα από τη γραμματοσειρά ή ακόμη όχι;
Των τερματάδων καλύτερες από τους τερματάδες
Των τερματάδων καλύτερες από τους τερματάδες

- bersekeros
Ήρθαν επίσης τα ρούχα προπόνησης, πόλο, τζάκετ κλπ.
Τις φανέλες δεν τις δοκίμασα αλλά φαίνεται κλασικά πως θέλουν όσοι δεν είναι φέτες τουλάχιστον ένα μέγεθος πάνω.
Λεπτομέρεια που μου αρέσει πάρα πολύ...ο ΠΑΟΚ είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη που βγάζει ακόμα μακρυμάνικες φανέλες. Η ριγέ με το μαύρο μανίκι μακρύ είναι πολύ δυνατή.
Τις φανέλες δεν τις δοκίμασα αλλά φαίνεται κλασικά πως θέλουν όσοι δεν είναι φέτες τουλάχιστον ένα μέγεθος πάνω.
Λεπτομέρεια που μου αρέσει πάρα πολύ...ο ΠΑΟΚ είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρώπη που βγάζει ακόμα μακρυμάνικες φανέλες. Η ριγέ με το μαύρο μανίκι μακρύ είναι πολύ δυνατή.
- Μπαρκαρούτσος
Είχα πάρει τη περσινή ριγέ φανέλα όσο ήμουν μπάρκο, αλλά την έπιασα στα χέρια μου τώρα το Μάιο που γύρισα..
Έχει μπει γενικά 2-3 φορές πλυντήριο και στεγνωτήριο, και χθες βγήκε με το σήμα του ΠΑΟΚ να κρέμεται και το αυτοκόλλητο (!!) Stoiximan να αρχίζει να ξεκολλάει...
Έχει μπει γενικά 2-3 φορές πλυντήριο και στεγνωτήριο, και χθες βγήκε με το σήμα του ΠΑΟΚ να κρέμεται και το αυτοκόλλητο (!!) Stoiximan να αρχίζει να ξεκολλάει...
-
Για αυτό διαβάζουμε τις οδηγίες πριν το πλύσιμο!
Πρέπει στο σύντομο πρόγραμμα, χωρίς μαλακτικό και για στεγνωτηριο δεν είμαι σίγουρη αν κάνει...
Εγώ τις εχω πλύνει πολλές φορές και αντέχουν ακόμα...

Εγώ τις εχω πλύνει πολλές φορές και αντέχουν ακόμα...
- Μπαρκαρούτσος
Πολλές μπασκετικές είχαν τα σήματα ανάγλυφα στη φανέλα δηλαδή "μέσα" στο σχέδιο έτσι είναι αθάνατες αλλά χάνουν σε λεπτομέρειες. Και εκεί οι στάμπες μπορεί με το χρόνο ή πλυντήριο να έχουν θέματα...και εκεί περιμένουμε ωραία πράγματα.
Φυσικά καλύτερα κάποιος ας πάρει πρώτα διαρκείας στο μπάσκετ και φανέλα ποδοσφαίρου αργότερα, όλη τη χρονιά θα έχουμε, αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.
Φυσικά καλύτερα κάποιος ας πάρει πρώτα διαρκείας στο μπάσκετ και φανέλα ποδοσφαίρου αργότερα, όλη τη χρονιά θα έχουμε, αν υπάρχει τέτοιο δίλημμα.
Η ριγέ είναι πανέμορφη, η δεύτερη είναι σαν να διαφημίζει ο stoiximan τον ΠΑΟΚ και η τρίτη κώνος της τροχαίας.
Μέτρια πράγματα. Βασικά η μόνη εμφάνιση που ήταν χειρότερη από την φετινή δεύτερη, ήταν εκείνη η εμετική παραλλαγή το 2015-16 που με έκανε να ξερνάω από τα μάτια.
Μέτρια πράγματα. Βασικά η μόνη εμφάνιση που ήταν χειρότερη από την φετινή δεύτερη, ήταν εκείνη η εμετική παραλλαγή το 2015-16 που με έκανε να ξερνάω από τα μάτια.