Γιατι τι περιμενεις οτι θα δωσουμε σε συμβολαιο για ακραιο μπακ,κανα μυριο?barlow4 έγραψε:Δλδ αν ερχοταν ενας του 500αρικου θα ησουν κομπλε?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ενώ αν κλείναμε τον σταφυλιδη που ήθελες, θα έμπαινε την επόμενη μέρα να αναπληρώσει το κενό του Αντρέ.joshua έγραψε:Οκ εχουμε τον iron man Βιερινια στα 36 και αν σου κατσει κανα τραβηγμα πηγαινε παιξε με καμια Γιουνιον,Τραμπζοσπορ,Φιτεσε,Ρουμπιν με Περειρα,Τειλορ στα ακρα...
Συγνώμη αλλά τα μισά που λες αναιρούν τα άλλα μισα
Τον Σταφυλιδη τον ηθελα αν ηταν ηδη εδω και φυσικα αν δεν εχει νεο τραυματισμο για να τον εχω στον επομενο γυρο,οπως επισης τον ηθελα επειδη ειναι Ελληνας και επειδη φοβαμαι μην μου φερουν κανα Τειλορ παλι.Δεν ειναι οτι καιγομουν κιολας για τον παικτη.
Η παε οτι ναναι κανει παρολε.χρονια τωρα.
Καλη προθεση εχουν.την καλυτερη αλλα εκει που πανε να βρουν τη χημεια το γαμανε.
Τι να κανουμε.Ολα δεν γινεται να τα εχουμε.
Κ αυτα που εχουμε ζησει σαν οπαδοι αυτης της ομαδας ειναι εφιαλτικα μπροστα σε αυτα τα προβληματα.
Περασε μια εξαετια που ο ιβαν περνουσε τις παιδικες ασθενειες της μπαλας.
Τωρα ειναι σε πολυ πιο ευθυ δρομο.Σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο.Βγαζουμε συνεχεια παικτες απο τις υποδομες.Δοκιμασαμε 100 τδ για μεταγραφες.Φετος ειπαν να δοκιμασουν την scouting team.Καλα κανουν.Επισης εδωσαν εξτρα αρμοδιοτητες στον προπονητη.καλα κανουν.
Μενει να δουμε αν θα δικαιωθουν.Εγω προτιμω το φετινο μοντελο απο τους τδ με τα σκατοκονε τους.
Καλη προθεση εχουν.την καλυτερη αλλα εκει που πανε να βρουν τη χημεια το γαμανε.
Τι να κανουμε.Ολα δεν γινεται να τα εχουμε.
Κ αυτα που εχουμε ζησει σαν οπαδοι αυτης της ομαδας ειναι εφιαλτικα μπροστα σε αυτα τα προβληματα.
Περασε μια εξαετια που ο ιβαν περνουσε τις παιδικες ασθενειες της μπαλας.
Τωρα ειναι σε πολυ πιο ευθυ δρομο.Σε πολυ πιο υψηλο επιπεδο.Βγαζουμε συνεχεια παικτες απο τις υποδομες.Δοκιμασαμε 100 τδ για μεταγραφες.Φετος ειπαν να δοκιμασουν την scouting team.Καλα κανουν.Επισης εδωσαν εξτρα αρμοδιοτητες στον προπονητη.καλα κανουν.
Μενει να δουμε αν θα δικαιωθουν.Εγω προτιμω το φετινο μοντελο απο τους τδ με τα σκατοκονε τους.
Καταρχάς ο Τέιλορ θα σε αναγκάσει να κάνεις μεγαλύτερη κωλοτουμπα απ' ότι ο Κρέσπο
Εγώ σε ρωτάω. Αν έπαιρνες τον σταφυλιδη ( ο οποίος θέλει κάνα τρίμηνο για πλάκα για να επανέλθει σε κατάσταση επαγγελματία ποδοσφαιριστή) πριν δύο βδομάδες, ποιος θα ήταν αυτός που θα αναπληρωνε το κενό του Αντρέ με την Χ Τραμπζονσπόρ στον επόμενο γύρο?
Αφού το λες και μόνος σου ότι τον ήθελες για τους ομίλους.
Υγ αν έβγαζε νέο τραυματισμό τι θα έκανες θα τον γυρνούσες πίσω?
Πράγματικα δεν το κατάλαβα αυτό το " χωρίς νέο τραυματισμό"
Εγώ σε ρωτάω. Αν έπαιρνες τον σταφυλιδη ( ο οποίος θέλει κάνα τρίμηνο για πλάκα για να επανέλθει σε κατάσταση επαγγελματία ποδοσφαιριστή) πριν δύο βδομάδες, ποιος θα ήταν αυτός που θα αναπληρωνε το κενό του Αντρέ με την Χ Τραμπζονσπόρ στον επόμενο γύρο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 30 Ιούλ 2021, 00:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτη η προσεγγιση δε δικαιολογει την απογνωση σου ομως.Δε μπορει να προβληματιζεσαι τοσο επειδη ιουλιο μηνα δεν εχει αλλαγη ο βιειρινια.joshua έγραψε:Γιατι τι περιμενεις οτι θα δωσουμε σε συμβολαιο για ακραιο μπακ,κανα μυριο?barlow4 έγραψε:Δλδ αν ερχοταν ενας του 500αρικου θα ησουν κομπλε?
Για το αριστερο μπακ συμφωνω και εγω οτι θα επρεπε να ειναι ηδη εδω. Ενα κανονικο αριστερο μπακ σκετο που να μην ειναι Περειρα. Και αν κατσει πχ και ο Μπαμπα τελη Αυγουστου, εχεις μπαλαντερ τον Βιερινια για αριστερα και δεξια συν εναν κανονικο αριστερο μπακ (αυτος που επρεπε να εχει ερθει ηδη) που δεν θα τρεμεις αν θα μπει να παιξει ενα ματς με μια μετριοκαλη ομαδα.
Σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε καλυμενοι απο την αποψη οτι μπορουμε να περιμενουμε και 31 Αυγουστου για να παρουμε κατι καλο, στη θεση του αριστερου μπακ οχι.
Σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε καλυμενοι απο την αποψη οτι μπορουμε να περιμενουμε και 31 Αυγουστου για να παρουμε κατι καλο, στη θεση του αριστερου μπακ οχι.
Σου ξαναλεω πως θεωρουσα οτι ο Σταφυλιδης με τραυματισμο στον ωμο περσι τετοιο καιρο θα ηταν ηδη ετοιμος ιατρικα και κανονικα σε προετοιμασια.Αν ειναι τοσο πισω οσο λες προφανως και δεν θα τον ηθελα παρα μονο σε εσχατη λυση αν σκοπευουν να φερουν παικτη του 100ρικου οπως ο Τειλορ.renegade έγραψε:Καταρχάς ο Τέιλορ θα σε αναγκάσει να κάνεις μεγαλύτερη κωλοτουμπα απ' ότι ο Κρέσπο![]()
Τέλος πάντων.
Πιστεύω ότι έχεις μια υπερβολική ανησυχία για 30 Ιουλίου χαλάρωσε και ντύσου ο Τζος προ μηνός
Υγ δεν χάνεις μια πρόκριση από βοσνιακή ομάδα επειδή σου έλειπαν ένα ή δύο Μπακ. Την χάνεις γιατί
Πρώτον το σύνολο σου είναι για σφαλιάρες
Και δεύτερον γιατί ο πνευματικα δεν είσαι έτοιμος για τα παιχνίδια
Πιστεύω ότι έχεις μια υπερβολική ανησυχία για 30 Ιουλίου χαλάρωσε και ντύσου ο Τζος προ μηνός
Υγ δεν χάνεις μια πρόκριση από βοσνιακή ομάδα επειδή σου έλειπαν ένα ή δύο Μπακ. Την χάνεις γιατί
Πρώτον το σύνολο σου είναι για σφαλιάρες
Και δεύτερον γιατί ο πνευματικα δεν είσαι έτοιμος για τα παιχνίδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 30 Ιούλ 2021, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eνα λαθος εχει γινει φετος και αυτο ειναι το διδυμο ξενων στη θεση του δεξιου μπακ,2 παικτες που ο ενας ειναι και ο αλλος μοιαζει μετριος. Ενα λαθος που μπορει να μοιαζει μικρο αλλα μπορει να γινει καθοριστικο.Κατα τα αλλα δεν ειμαστε ασχημα για την ημερομηνια στην οποια βρισκομαστε.
Εγώ πάλι πιστευω ότι σε 4-5 μήνες ο τευλορ θα είναι ένα από το μεγαλύτερα ασετ της ομαδας
Θυμάσαι πως γκρινιάζες που θα πηγαίναμε στα ματς με Άγιαξ με Γιαννούλη. μετά από ένα χρόνο έγινε παίκτης των δέκα εκατομμυρίων.
Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Τέιλορ
Θυμάσαι πως γκρινιάζες που θα πηγαίναμε στα ματς με Άγιαξ με Γιαννούλη. μετά από ένα χρόνο έγινε παίκτης των δέκα εκατομμυρίων.
Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Τέιλορ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 30 Ιούλ 2021, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
dimitris88
....της γκρίνιας το ανάγνωσμα.....για τις γυναίκες υπάρχει ένα μυστικό ώστε να κόψουν τη γκρίνια....είναι λέει να τις πείσουμε ότι η γκρίνια δημιουργεί κυτταρίτιδα....για τους άντρες δεν ξέρω τι μπορεί να δουλέψει για να τους κάνει να σταματήσουν τη γκρίνια....
-
Μπαρκαρούτσος
Ότι μας πέφτει το πουλί και δεν θα βρίσκουμε το δρόμο να πάμε εκεί που θέλουμε, χωρίς ερώτηση.
Ότι η γκρίνια προκαλεί ανικανότηταdimitris88 έγραψε:....της γκρίνιας το ανάγνωσμα.....για τις γυναίκες υπάρχει ένα μυστικό ώστε να κόψουν τη γκρίνια....είναι λέει να τις πείσουμε ότι η γκρίνια δημιουργεί κυτταρίτιδα....για τους άντρες δεν ξέρω τι μπορεί να δουλέψει για να τους κάνει να σταματήσουν τη γκρίνια....
Ναι εγώ με Weiss από ΌΦΗ που είναι και Έλληνας είμαι πολύ happy για backup του Βιέρι - αν πάει δεξιά.barlow4 έγραψε:Δλδ αν ερχοταν ενας του 500αρικου θα ησουν κομπλε?