NickGavanas έγραψε:Δεν γράφω γενικά στο φορουμ, μ αρεσει εδω και πάρα πολλα χρόνια να μπαίνω και να βλέπω διάφορες απόψεις και οπτικές. Αλλα ρε παιδιά κάπου το έχουμε χάσει νομίζω. Φέτος μετά απο πάρα πολυ καιρο η ομαδα μοιάζει να λειτουργεί σε πάρα πολυ καλους ρυθμούς και δεν βλέπω για ποιο λόγο να είμαστε τόσο αρνητικοί.
Ο Κοουτς ειναι παρα πολυ μεγαλο κεφάλαιο και τοπ μεταγραφη
Υπήρχε τεράστιο θέμα με το φορ κι οπως φαίνεται καλυφθηκε ταχύτατα με εναν παιχτη που ασχέτως αν γουσταρουμε η οχι την φάτσα του μοιάζει να κουμπώνει στην ομάδα.
Στα κεντρικα χαφ ειχαμε εναν ικανοποιητικο αριθμο παικτων αλλα ελειπε το σημείο αναφορας και νομιζω οτι με τον Κουρτιτς καλυφθηκε.
Δεξι μπακ ειμαστε καλυτερα απο περυσι. Ναι καλομαθαμε με ματος που για μενα ηταν το καλυτερο δεξι μπακ που ειχαμε ποτε αλλα η ομαδα αποφασισε οτι παμε να παρουμε ενα ρισκο κι αν δεν μας βγει θα εχουμε οτι ειχαμε περυσι.
Του Τζιοβινκο δεν θέλω να το πιάσω για να μην το γκαντεμιάσω....αλλα αν.....ΑΝ![]()
Ναι το αριστερο μπακ, αλλα ο κοουτς έτσι κι αλλιώς οτι αριστερο μπακ και να φέρναμε υπολογιζει για βασικο τον αρχηγο για την αρχη της σεζον. Μεσα στην χρονια ναι θα ειναι θεμα μεγαλο, αλλα δεν νομιζω οτι δεν θα καλυφθει η θεση στις επόμενες μερες.
Το θέμα των πωλήσεων και αποδεσμεύσεων τωρα ειναι πολύ μεγάλο θέμα. Ο Τζολης αδιαμφισβητητα ειναι το μεγαλύτερο περιουσιακο στοιχειο της ομάδας αυτην την στιγμη. Για μένα το 12-15εκ +καλο ποσοστο μεταπώλησης μου ακουγεται ΟΚ. Ο Χαλαντ οταν πηγε στην ντορτμουντ πηγε για 20εκ εχοντας κανει απιστευτα πραγματα ηδη στους ομιλους του Ch L. Ο Πεδρι επισης πηγε στην Μπαρτσελονα για το ιδιο ποσο. Δεν τρελενομαι για τα 15εκ αλλα δεν ειναι οτι μας κλεβουν κιολας (ειδικα εφοσον μπει ενα πολυ καλο ποσοστο μεταπωλησης). Σιγουρα εχει να προσφερει πολλα πραγματα στην ομαδα ακομα. Και αυτο θα γινει οποια καταληξη και να εχει το ζητημα ειτε φυγει ,ειτε μεινει.
Αν υπαρχει κατι που να μ ανησυχει αυτο ειναι το θεμα των ανανεωσεων. Μοιαζει να γινεται προεργασια αλλα τιποτα οριστικο ακομη. Ζιφκοβιτς και Ινγκασον ΠΡΕΠΕΙ να ανανεωσουν
ΝΑΙ. Σωστός.
Γράφετε ρε σεις οι παλιοί.
Τρελαίνομαι να βλέπω λογαριασμούς πριν από το 2010, να γράφουν post στο PAOKMANIA.