Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από tad »

Σορρυ Τεμετερον αλλά εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με όλο αυτό που έχει στηθεί σήμερα ...

παρτάκι πώλησης του καλύτερου παίχτη που έχει βγει τα τελευταία χρόνια από την ελλάδα ...

παοκτσάκη έτοιμο να εκτοξευθεί σε απόδοση και μαζί με αυτόν να εκτοξευθεί και η ομάδα ...

πλάκα μου κάνετε ρε σεις όλοι ? ... το έχουμε γαμήσει εντελώς εδώ μέσα ...

υποσ.
εάν θέλετε να τον πουλήσετε κάντε τουλάχιστον με αρχίδια ... ΠΑΟΚ είμαι πείτε και αν θέλεις να πάρεις ότι καλύτερο έχει βγει από την Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια θα πληρώσεις ... και με λεφτά και με παίχτες και με ποσοστό ...

σιγά να μην παρακαλέσουμε κιόλας ... να πω ότι είμαστε σε παλιές εποχές που βρωμούσε το στόμα μας από την πείνα να το δεχτώ ... τώρα ρε μαλακές ????? τώρα ο Ιβάν πάει και το σκάει ένα διπλασιασμό στις αποδοχές και το βουλώνει και αυτός
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, Μιχαηλίδης, Λάμπρου, Λύρατζής , να αμέσως 8 παίκτες για την λίστα της ευρώπης. Τους 17 ξένους βάλτε τους εσείς. :mrgreen:
soigol
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από soigol »

Ρωτάς τον Λουτσεσκου, τον προπονητή της επόμενης τριετίας, πως βλέπεις τον Χρήστο;
Δεν μου κάνει τώρα, αλλά μπορώ να τον εξελίξω ως παίκτη, να γίνει ολοκληρωμένος. (Τακτικά υστερεί).
Ο Χρήστος δείχνει διάθεση. Μένει.
Ο Ιβάν δεν πρόκειται να τον ξεπουλήσει στα 10, υπάρχει και ο εγωισμός ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, δεν τα έχει ανάγκη η ομάδα,ούτε αυτός

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Δέκα εκατομμύρια ο Τζόλης και σπαστά σε δόσεις και μπόνους για το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Συγγνώμη, αλλά και χωρίς καμιά σχέση με το ότι είμαστε Παοξήδες, αυτή η κίνηση στερείται ακόμα της στοιχειώδους εμπορικής λογικής. Αλλά και πάλι, του Σαββίδη είναι το μαγαζί κι αυτός αποφασίζει, ό,τι και να πούμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πάντως επειδή θα έχουμε αργά η γρήγορα εξελίξεις όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ ας προχωρήσουν σιγά σιγά οι προσθήκες γιατί θα τρέχουμε στο τέλος. Αριστερό μπακ για αρχή βρεεεεε!!!

Υ.Γ Αυτά περί 20 μυρίων για Τζολη είναι ανέκδοτα. Μια πρόταση στα 10+ μυρια συν ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ που παλεύει στο conference είναι μια χαρά λογικό ποσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Να πω κάτι το οποίο μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα

Το transfermarkt δίνει rumours για Τζιοβινικο 75% να πάει γκει, 70% Μπεσικτας και 68% εμάς

Δεν γνωρίζω από που προκύπτουν αυτά (δεν νομίζω από μια αρδοδημοσιευση ενός παπατζη) αλλά θέλει προσοχή η φάση με τον γκει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αν δώσουν 10 μυρια στο χέρι κ ενα 30% μεταπώλησης θα είναι μια χαρα. Εγω προσωπικά δε βλέπω να μπορείς να πάρεις παραπάνω λεφτά εκτός αν κάνει κάνα 2 3 εμφανίσαρες στην ευρωπη...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Παίκτης σαν τον Τζολη όχι απλά δεν υπάρχει Ελλάδα, αλλά δεν έρχεται κιόλας. Κανένας. Μόνο στον ΠΑΟΚ θα ψάχναμε ντε και καλά να του βρούμε μειονεκτήματα, όλοι οι άλλοι θα υπερτονιζαν τα (πολλά) πλεονεκτήματα του. Και μ'αρεσει που λένε κάποιοι ότι θα φέρουμε 10 φορές καλύτερό του, γιατί προφανώς οι μεγάλες ομάδες που μπορούν να φέρουν είναι άσχετες και κοιτάνε τον δικό μας.
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Να πω κάτι το οποίο μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα

Το transfermarkt δίνει rumours για Τζιοβινικο 75% να πάει γκει, 70% Μπεσικτας και 68% εμάς

Δεν γνωρίζω από που προκύπτουν αυτά (δεν νομίζω από μια αρδοδημοσιευση ενός παπατζη) αλλά θέλει προσοχή η φάση με τον γκει..
Εμένα άλλο με ανησυχεί. Το ότι ο γαύρος δεν το έχει διαψεύσει ακόμη. :?
almahios36

Δημοσίευση από almahios36 »

Όποιος παρατηρεί την εξέλιξη του μικρού παικτικά και σωματικά μπορεί να καταλάβει πολλά για την αξία του. Επίσης, ίσως ήρθε η ώρα να υιοθετήσουμε από τους Ιταλούς την έννοια της συνιδιοκτησίας. Όπως υπάρχει διχογνωμία στις τάξεις των φιλάθλων σχετικά με την πώληση, έτσι υπάρχει διχογνωμία και σε αυτούς που θα πάρουν τις αποφάσεις. Τι καλύτερο λοιπόν από το να πουλήσεις το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη σε ένα ποσό κοντά στα 6Μ ;;; Αν ο παίκτης πάει καλά στην Αγγλία πουλάς και το υπόλοιπο μισό στα διπλά, αν ο παίκτης δεν τραβήξει , επιστρέφει σε εμάς και έχεις ήδη πάρει 6Μ για να κάνεις τις μεταγραφές σου φέτος...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

tad έγραψε:Σορρυ Τεμετερον αλλά εγώ δεν συμφωνώ καθόλου με όλο αυτό που έχει στηθεί σήμερα ...

παρτάκι πώλησης του καλύτερου παίχτη που έχει βγει τα τελευταία χρόνια από την ελλάδα ...

παοκτσάκη έτοιμο να εκτοξευθεί σε απόδοση και μαζί με αυτόν να εκτοξευθεί και η ομάδα ...

πλάκα μου κάνετε ρε σεις όλοι ? ... το έχουμε γαμήσει εντελώς εδώ μέσα ...

υποσ.
εάν θέλετε να τον πουλήσετε κάντε τουλάχιστον με αρχίδια ... ΠΑΟΚ είμαι πείτε και αν θέλεις να πάρεις ότι καλύτερο έχει βγει από την Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια θα πληρώσεις ... και με λεφτά και με παίχτες και με ποσοστό ...

σιγά να μην παρακαλέσουμε κιόλας ... να πω ότι είμαστε σε παλιές εποχές που βρωμούσε το στόμα μας από την πείνα να το δεχτώ ... τώρα ρε μαλακές ????? τώρα ο Ιβάν πάει και το σκάει ένα διπλασιασμό στις αποδοχές και το βουλώνει και αυτός
Αδερφε μαζι σου ΑΛΛΑ,
Την καθημερινη αποδομηση του παικτη απο φιλαθλους την βλεπεις; Πως συναδει το ενα με το αλλο; Τον παγκο που εφαγε 3 μηνες πως τον δικαιολογεις;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

soigol έγραψε:Ρωτάς τον Λουτσεσκου, τον προπονητή της επόμενης τριετίας, πως βλέπεις τον Χρήστο;
Δεν μου κάνει τώρα, αλλά μπορώ να τον εξελίξω ως παίκτη, να γίνει ολοκληρωμένος. (Τακτικά υστερεί).
Ο Χρήστος δείχνει διάθεση. Μένει.
Ο Ιβάν δεν πρόκειται να τον ξεπουλήσει στα 10, υπάρχει και ο εγωισμός ενός δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, δεν τα έχει ανάγκη η ομάδα,ούτε αυτός

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει κανενας εγωισμος εκατομμυριουχου.Δεν υπαρχουν αυτα που λετε.Αν ηταν θα τον κρατουσε για παντα.Εμποριο ειναι.κ εχει τους κανονες του.το αν ειναι λιγα τα 10 η πολλα τα 20 το ξερουν καλα αυτοι που τον διαχειριζονται.
Ο τζολης ειναι γνησιο ταλεντο.Ισως το μοναδικο γνησιο ταλεντο που εχουμε βγαλει ποτε.Τωρα οι κριτικες για το τι μπορει η δεν μπορει σε μια διαλυμενη χρονια που προλαβε κ επαιξε ειναι για γελια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ettien26 έγραψε:Πασχαλάκης, Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Κούτσιας, Μιχαηλίδης, Λάμπρου, Λύρατζής , να αμέσως 8 παίκτες για την λίστα της ευρώπης. Τους 17 ξένους βάλτε τους εσείς. :mrgreen:
Ποδοσφαιριστές έως 21 ετών με 2 χρόνια προϋπηρεσία στην Ομάδα περνάνε μέσω της λίστας Β, δεν πιάνουν χώρο στη Βασική λίστα Α
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Νομίζω δεν έχετε καταλάβει οτι η Νόριτς είναι ομάδα Πρέμιερ λιγκ...εδώ θέλουν να φύγουν από εμάς παίκτες κ να πάνε στην τσαμπιον (βλέπε ακπομ,Γιαννούλη)πόσο μάλλον στην Πρέμιερ.δεν είναι εύκολο να κρατήσει η ομάδα τον μικρό ,κ να θέλει ,γιατί έχει κ ρίσκο για αυτήν(τραυματισμός ,όχι καλή απόδοση ) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα φάει ήττα ο παίκτης που λογικά θα περιμένει πώς κ πως να φύγει .δεν είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό στα λεφτά οπότε πουλάμε καλά ,σε αυτους που θα έρθουν στην θέση του κάθε Τζολη φοβάμαι .
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

άμα θέλει να κρατήσει τον παίκτη η ομάδα τον κρατάει, γι΄αυτό έχει συμβόλαιο χωρις ρήτρα.

το ότι θέλει να φύγει φέτος είναι εικασίες των ΑΡΔ, δεν έχει βγει να το δηλωσει ο ίδιος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo111 την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 16:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”