Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

john4serres έγραψε:O Rahman είναι ακριβός για backup.
Vieirinha βασικός λέμε.
Δηλαδή πόσα λεπτά θα μπορέσει να παίξει τη νέα σεζόν?
Πάνω από 2500?
Εγώ λέω δύσκολα.
Τα άλλα 2500 ποιος θα τα παίξει και πως μπορεί να θεωρείται ένας παίκτης με τέτοια συμμετοχή αναπληρωματικός?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι διαβάζουμε Θεέ μου… Ο Τζολης δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ…
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γουατ γουατ;!;!

Δλδ πάει προπονητής κ λέει σε νεαρό παίχτη δεν μου κάνεις χωρίς να του επεξηγεί γιατί κ πως κ τι πρέπει να δουλέψει κ να βελτιώσει;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ξεκάθαρα υπέρ της πώλησης !

Είναι θέμα νοοτροπίας έλληνα νεαρού ποδοσφαιριστή !
Ένας Τζολης που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει ήδη στα 19 του θα ακούει αριστερά και δεξιά τους περίεργους
και θα παρέχουν τα μυαλά του αέρα !

Καλό θα του κάνει να αλλάξει περιβάλλον και να πει σε ένα πρωτάθλημα αν μην την άλλο το καλύτερο στον κόσμο
για να εξελιχθεί ανάλογα με το ταλέντο του !

Αυτά
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

γιατι μιλατε για τον τζολη σαν να μην ειναι ενας απο τους καλυτερους μας ποδοσφαιριστες?
λιγο ακομα και θα βγειτε στον λευκο πυργο σε ενδεχωμενη πωληση...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται το ότι μπορεί να πάρει 10+ εκατομμύρια για τον Χρήστο τώρα και το ότι μάλλον δεν έχει προγραμματισμένο σχέδιο αξιοποίησής του, που να παράγει ασφάλεια ότι αυτά τα λεφτά ή και περισσότερα θα τα βρει και του χρόνου.
Μου φαίνεται ότι η επιλογή είναι μάλλον εύκολη, αν όχι δεδομένη.

Επειδή δεν είμαι στην τσέπη του Σαββίδη, ως Οπαδός, εγώ θα ήθελα να τον δω το Χρήστο με τη φανέλα μας και αυτή τη χρονιά, αλλά δε νομίζω ότι αυτό παίζει κάνα σημαντικό ρόλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Τζολης και ο καθε Τζολης ή θα παιζει τσαμπιονς λιγκ και θα ανεβαζει την αξια του ή θα παιζει στη σουπερλιγκ και θα την χανει. Ρεαλιστικα ετσι ειναι, τι να κανουμε. Και πλεον δεν εχουμε 1980 που οι παικτες δεν εχουν ιδεα τι συμβαινει στα ξενα πρωταθληματα, δεν χρειαζεται να τους βαλει λογια κανεις.

Ο αντιλογος ειναι οτι με τον Τζολη θα παρεις πρωταθλημα και θα παιξεις τσαμπιονς λιγκ για να ανεβει και η αξια του αλλα και να εχεις και εξτρα κερδος απο την διοργανωση.

Προφανως αυτα μπαινουν σε μια ζυγαρια και αυτοι που ειναι υπευθυνοι αποφασιζουν σωστα ή λαθος τι να κανουν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Τι διαβάζουμε Θεέ μου… Ο Τζολης δεν είναι ακόμα έτοιμος για να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ…
Που να παίξει με τα μεγαθήρια τύπου Γιάννενα και Βόλου
Που να τρυπήσει τις ατσαλενιες άμυνες ομάδων σαν του ρουλη και της κουλας,αυτά μόνο κάτι μόνο από παικταραδες από Αστάνα μεριά.

Έχουμε χάσει λίγο το μέτρο.
Άλλο το ο παίκτης πρέπει να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες του, κάτι που θα τον οδηγήσει στα καλύτερα σαλόνια και άλλο να τον βγάζουμε άχρηστο,ότι κουτουλαει και άλλες τέτοιες ομορφιές.

Υγ δεν μπορεί ο 19χρονος Τζολης που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετικη γραμμή να πωληθεί 2 εκατομμύρια περισσότερο από τον αριστερό Μπακ Γιαννούλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Απο οτι λενε και αρδ, και διαφοροι κοντσ στην οκογενεια του Τζολη, ειναι ενα πολυ προσγειομενι παιδι...
Αρα, ολοι οικασίες κανουμε....σιγουρα τα μυαλά καποιου νεαρού, αλλα θα δουμε τι τελικα, θα γινει..
Σιγουρα, οτι γίνει θα ειναι για καλο της ομάδος μας, και του παιδιού... :pano:
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Norte έγραψε:γιατι μιλατε για τον τζολη σαν να μην ειναι ενας απο τους καλυτερους μας ποδοσφαιριστες?
λιγο ακομα και θα βγειτε στον λευκο πυργο σε ενδεχωμενη πωληση...
Κάποιοι δεν έμαθαν από τις αποχωρήσεις Πέλκα-Γιαννούλη που έστελναν αεροδρόμιο με κορδέλα και τούς "λίγους" αντικαταστάτες τους(ακόμα και ο περσινός Baba δεν ήταν σε καμμία περίπτωση στο επίπεδο του Γιαννούλη)Παρακαλάτε μην έχουμε πάλι καμμιά "υπερήφανη" πώληση Τζόλη και αντικατάσταση του από κανέναν "Taylor" στα εξτρέμ και πέσουμε στις ομαδικές αυτοκτονίες!Φυσικά μην ξεχάσουμε να ανανεώσουμε Πασχαλάκη-Zivko Zivkovic-Rodrigo-Varela-Crespo-Esiti-Biseswar και να πουλήσουμε Inganson-Μιχαηλίδη και Andrija!
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:O Τζόλης δεν είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ (που θα κηνυγάει νταμπλ) ακόμα. Αλλά αν ο Τζόλης δεν παίζει βασικός τόσο η χρηματηστηριακή του αξία όσο και κυρίως ο ρυθμός εξέλιξης του θα αρχίσουν να φθίνουν. Όμως αν ο Τζόλης παίξει βασικός και αυτό μας στερήσει βαθμούς και κάποιον τίτλο άμεσα ή έμμεσα, πάλι θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω πως μία πώληση την δεδομένη χρονική στιγμή θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο το ότι θα φύγει ένα "πρέπει" από το κεφάλι του προπονητή. Και εφ' όσον φέτος γίνονται σωστές μεταγραφές, είναι πολύ πιθανό ο αντικαταστάτης του Τζόλη να είναι έτοιμος μπαρουτοκαπνισμένος ποδοσφαιριστής που θα δώσει αυτά που πρέπει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Παρ' όλα αυτά, θέλω τον ΠΑΟΚ να αρνηθεί την πώληση του Τζόλη τώρα, παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο, κρατώντας τον για τα Ευρωπαικά προκριματικά δείχνοντας σε όλους ότι τον πιστεύει, αυξάνοντας την αξία του και διατηρώντας στο ρόστερ έναν παίκτη που ξέρει να σκοράρει. Και το λέω αυτό γιατί μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης και να προσαρμοστεί, είμαστε ικανοί να χάσουμε την Ευρώπη - όπως και πέρσυ.

Οπότε ΝΑΙ στην πώληση Τζόλη, αλλά αυτή να γίνει τέλη Αυγούστου, με την τιμή του πιο ψηλή και τον αντικαταστάτη έτοιμο, αφού θα έχουμε μπει ομίλους.
Δηλαδή δεν κάνει για βασικός αλλά να τον κρατήσουμε για παίξει στα ευρωπαϊκά που ξέρει να σκοράρει για να ανεβάσει την αξία του.
Την οποία αξία του φίλε icue την πήγε στα 10εκ. Χωρίς να παίξει Τσου Λου.
Αλλά αν χαλάει την ανάπτυξη που ΦΑΝΤΑΖΌΜΑΣΤΕ ότι θέλει ο λουτσεσκου ας φύγει.

Λίγη ειλικρίνεια ρε παιδιά. Από την ομάδα.
Αν δεν έρθουν 10 ή 15 ή 20 χαρτιά από την πώληση δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις.
Τόσο κακό είναι?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δυσκολο να βρεις θεση βασικου στον ΠΑΟΚ... που να ανταγωνιστεις τον Εσιτη τον Μπισεσβαρ τον Καγκαβα, τον Μουργκ, τον Καντουρι κλπ...
Ας πουλησουμε τον Τζολη να σωθει το παιδι και ας κρατησουμε τον Μπισε και τον Εσιτι μην τυχον και μας τους κλεψει κανεις και τι θα απογινουμε...
Ειπαμε, καλος προπονητης ο Λουτσεσκου, αλλα οι εμμονες του θα μας στοιχισουν ασχημα!
Ας βαφτσιουμε και τον Καντουρι αριστερο χαφ εξτρεμ για να λεμε οτι και καλα εχουμε ετοιμη εναλλακτικη, και οταν αρχισουν οι θλασεις, θα τρωμε στην μαπα τον πρωην ποδοσφαιριστη Μπισε εκει στα αριστερα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Patron έγραψε:Γουατ γουατ;!;!

Δλδ πάει προπονητής κ λέει σε νεαρό παίχτη δεν μου κάνεις χωρίς να του επεξηγεί γιατί κ πως κ τι πρέπει να δουλέψει κ να βελτιώσει;
Φίλε τι λες;

Είπε κανεις κάτι τέτοιο;

Αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνουν διαπραγμάτευση για το αν αρέσει το πλάνο στον παίκτη και αν το απορρίπτει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kos έγραψε:
gika έγραψε:O Τζόλης δεν είναι για βασικός στον ΠΑΟΚ (που θα κηνυγάει νταμπλ) ακόμα. Αλλά αν ο Τζόλης δεν παίζει βασικός τόσο η χρηματηστηριακή του αξία όσο και κυρίως ο ρυθμός εξέλιξης του θα αρχίσουν να φθίνουν. Όμως αν ο Τζόλης παίξει βασικός και αυτό μας στερήσει βαθμούς και κάποιον τίτλο άμεσα ή έμμεσα, πάλι θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω πως μία πώληση την δεδομένη χρονική στιγμή θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο τα χρήματα, όσο το ότι θα φύγει ένα "πρέπει" από το κεφάλι του προπονητή. Και εφ' όσον φέτος γίνονται σωστές μεταγραφές, είναι πολύ πιθανό ο αντικαταστάτης του Τζόλη να είναι έτοιμος μπαρουτοκαπνισμένος ποδοσφαιριστής που θα δώσει αυτά που πρέπει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Παρ' όλα αυτά, θέλω τον ΠΑΟΚ να αρνηθεί την πώληση του Τζόλη τώρα, παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο, κρατώντας τον για τα Ευρωπαικά προκριματικά δείχνοντας σε όλους ότι τον πιστεύει, αυξάνοντας την αξία του και διατηρώντας στο ρόστερ έναν παίκτη που ξέρει να σκοράρει. Και το λέω αυτό γιατί μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης και να προσαρμοστεί, είμαστε ικανοί να χάσουμε την Ευρώπη - όπως και πέρσυ.

Οπότε ΝΑΙ στην πώληση Τζόλη, αλλά αυτή να γίνει τέλη Αυγούστου, με την τιμή του πιο ψηλή και τον αντικαταστάτη έτοιμο, αφού θα έχουμε μπει ομίλους.
Δηλαδή δεν κάνει για βασικός αλλά να τον κρατήσουμε για παίξει στα ευρωπαϊκά που ξέρει να σκοράρει για να ανεβάσει την αξία του.
Την οποία αξία του φίλε icue την πήγε στα 10εκ. Χωρίς να παίξει Τσου Λου.
Αλλά αν χαλάει την ανάπτυξη που ΦΑΝΤΑΖΌΜΑΣΤΕ ότι θέλει ο λουτσεσκου ας φύγει.

Λίγη ειλικρίνεια ρε παιδιά. Από την ομάδα.
Αν δεν έρθουν 10 ή 15 ή 20 χαρτιά από την πώληση δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις.
Τόσο κακό είναι?
Εσύ άνθρωπε μου έχεις χοντρο πρόβλημα

Σταμάτα να προκαλείς με τέτοιες μαλακίες αμα θέλεις να είσαι σε αυτό το φόρουμ

Κάθε φορά μπηχτες και δήθεν καταγγελίες ότι περνάμε ύπουλα τη γραμμή της ομάδας

Στα παπαρια μου η γραμμή της ΠΑΕ και τα ταμεία της γκοντσαρεβα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδή το τι ισχύει για τον κάθε παίκτη και το τι παρουσιαζουν οι αρδ ή διάφοροι άσχετοι, καλό θα είναι να μην εμπιστευομαστε τον καθένα.

Και πέρυσι ο Αντελινο ζήταγε 1 εκ και διάφορες μπούρδες και βγήκε δημόσια και τα διευψεσε.

Αφήστε το παιδί να παίξει την μπάλα που ξέρει και να προσπαθήσει να γίνεται καλύτερος

Αναφερομαι στο τζολη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”