Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- abc_o_ karpouzas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ρε Νούνιες....
Τώρα ήρθες Θεσσαλονίκη;
Έρευνα ρεπορτάζ πηγές και αθλητικοί δημοσιογράφοι Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση
Τώρα ήρθες Θεσσαλονίκη;
Έρευνα ρεπορτάζ πηγές και αθλητικοί δημοσιογράφοι Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση
-
Μα ετσι την κανουν τι νομιζεις?nunies4 έγραψε:Μια απορια εχω....Καλα τα αλλα σαιτ, οι δικοι μας οι ρεπορτερ ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν; Μονο αναπαραγωγη ξενων ρεπορταζ; Τι σκατα; Εχει αλλαξει η δουλεια του δημοσιογραφου; Δεν εχουν πηγες να ρωτησουν να μαθουν να ενημερωσουν;
Ετσι την εκανα και εγω την δουλεια αν ειναι. Καθομουν σε ενα γραφειο εψαχνα ολο το ιντερνετ ολη μερα και αντεγραφα αρθρα.
Αυτό κάνουν...θεωρούνται δημοσιογράφοι μόνο και μόνο επειδή έτσι δηλώνουνnunies4 έγραψε:Μια απορια εχω....Καλα τα αλλα σαιτ, οι δικοι μας οι ρεπορτερ ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν; Μονο αναπαραγωγη ξενων ρεπορταζ; Τι σκατα; Εχει αλλαξει η δουλεια του δημοσιογραφου; Δεν εχουν πηγες να ρωτησουν να μαθουν να ενημερωσουν;
Ετσι την εκανα και εγω την δουλεια αν ειναι. Καθομουν σε ενα γραφειο εψαχνα ολο το ιντερνετ ολη μερα και αντεγραφα αρθρα.
Χαχαχαχα μα ούτε αυτό κάνουν.. Εδώ καινούργιο παίκτη παίζει να έχει στον ΠΑΟΚ Β και ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι
- pirate_salonica
Γράψανε χτες πως "δοκιμάζονται κάποιοι παίκτες"... αλλά μάλλον δεν έχουν ιδέα.
-
Ναι ρε τι ιδεα να εχουν, αφου δεν τους ενδιαφερει.pirate_salonica έγραψε:Γράψανε χτες πως "δοκιμάζονται κάποιοι παίκτες"... αλλά μάλλον δεν έχουν ιδέα.
Θα στειλει κανα non paper η ΠΑΕ θα το δωσουν ολοι, θα ψαξουν κανα παοκ στο google news αραια και που, κανα tweet και αυτα ειναι..
Για κανονικο ρεπορταζ ουτε λογος
-
Άμα μπορείς να την κάνεις τη δουλειά με αυτό τον τρόπο και να πληρώνεσαι, γιατί να τρέχεις, να ξοδεύεσαι και να υποχρεώνεσαι?nunies4 έγραψε:Μια απορια εχω....Καλα τα αλλα σαιτ, οι δικοι μας οι ρεπορτερ ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν; Μονο αναπαραγωγη ξενων ρεπορταζ; Τι σκατα; Εχει αλλαξει η δουλεια του δημοσιογραφου; Δεν εχουν πηγες να ρωτησουν να μαθουν να ενημερωσουν;
Γιατί πολύ απλά δεν είναι δημοσιογράφοι...nunies4 έγραψε:Μια απορια εχω....Καλα τα αλλα σαιτ, οι δικοι μας οι ρεπορτερ ρεπορταζ δεν μπορουν να κανουν; Μονο αναπαραγωγη ξενων ρεπορταζ; Τι σκατα; Εχει αλλαξει η δουλεια του δημοσιογραφου; Δεν εχουν πηγες να ρωτησουν να μαθουν να ενημερωσουν;
- black_star_ninja
Κ τα τουι αμάσητα τα ανεβάζουν. Χωρίς να κρίνουν καν αυτόν που τα ποστάρει. Χωρίς να φιλτράρουν τίποτα.
Για να καταλάβετε, το ρεπορτάζ που κάνει ο Κλειτος στο μπάσκετ είναι σαν να είναι πολεμικός ανταποκριτής στο Ιράν σε σχέση με τους άλλους στο ποδόσφαιρο
-
-
Ο Γουιλσιρ ειναι χαφ ....αν ισχυει οτι μιλαμε μαζι του δλδ οτι παμε και για αλλο χαφ γτ δεν επιμενουν στον σιλβα η τον νορβηγο ? αν ερθει και αλλο χαφ ειναι σημαντικη κινηση και για μενα ισως η πιο σημαντικη γτ εκει θα γινει η διαφορα...αν εχουμε 2 χαφ επιπεδου δλδ...απο αυτους που εχουμε σιγουρα ποιοτικο θεωρω μονο τον κουρτιτς...οι υπολοιποι ειναι ετσι και ετσι...ο τσιγγρας μπορει να βγει φετος παιχταρας αλλα λεμε αυτη τη στιγμη γγια σιγουρα ποιοτικες λυσεις οποτε ο κουρτιτς ειναι μαλλον μονος του σε αυτη την κατηγορια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γελοίοι εντελώς....giliopoulos έγραψε:Νατοι χαχαχαχαχα https://www.paok24.com/metagrafes/27697 ... lsir-quot/