Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Με κάθε επιφύλαξη, από κάποιους "δυνατούς" λογαριασμούς που ασχολούνται με τη Χιλάλ και που παρακολουθώ, βγαίνει έντονα ότι ο Τζοβίνκο πήρε την ελευθέρας του. Για να δούμε
Το ότι ενστερνίζεστε την κάθε αρνητική, κυρίως, είδηση και μάλιστα από δημοσιογράφους είναι πρόβλημα.
Μάλλον θέλετε , ενδόμυχα, πραγματικά να επαληθευτούν γιατί πλέον η γκρίνια και η μιζέρια σας ορίζει και αν δεν συμβεί θα χάσετε τον εαυτό σας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον θέλετε , ενδόμυχα, πραγματικά να επαληθευτούν γιατί πλέον η γκρίνια και η μιζέρια σας ορίζει και αν δεν συμβεί θα χάσετε τον εαυτό σας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μεχρι στιγμης το μονο που ερχεται ειναι ο Αυγουστος
εντιτ: και ο καυσωνας σορυ
εντιτ: και ο καυσωνας σορυ
Εγώ θα το πω για 2η φορά σήμερα..
Σε αυτή την ιστορία πιστεύω (παραδόξως) τους δικούς μας ρεπόρτερ που από την πρώτη στιγμή έβγαζαν υπέρμετρη σιγουριά...Και κυρίως τον Ραζβαν που η γλώσσα του σώματος τα έλεγε όλα.
Τώρα αν το μυρμήγκι αποδειχτεί ότι δεν έχει μπέσα και στρίψει δια του αρραβώνα και ειδικά αν πάει σε κάνα γαύρο......θα το...πατήσουμε όταν έρθει η ώρα του.

Σε αυτή την ιστορία πιστεύω (παραδόξως) τους δικούς μας ρεπόρτερ που από την πρώτη στιγμή έβγαζαν υπέρμετρη σιγουριά...Και κυρίως τον Ραζβαν που η γλώσσα του σώματος τα έλεγε όλα.
Τώρα αν το μυρμήγκι αποδειχτεί ότι δεν έχει μπέσα και στρίψει δια του αρραβώνα και ειδικά αν πάει σε κάνα γαύρο......θα το...πατήσουμε όταν έρθει η ώρα του.
Ανέβασε και η ΠΑΕ φωτο στο Facebook με τον μαυρουκο. Ψιλοθηριακι!!! Μήπως είναι μπασκετμπολίστας;
- bersekeros
Αυτά μου αρέσουν. Να βγαίνουν οι ειδήσεις μεσάνυχτα.seaman έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη, από κάποιους "δυνατούς" λογαριασμούς που ασχολούνται με τη Χιλάλ και που παρακολουθώ, βγαίνει έντονα ότι ο Τζοβίνκο πήρε την ελευθέρας του. Για να δούμε
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτά είναι! Για στείλε λινκ αν έχεις εύκαιροseaman έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη, από κάποιους "δυνατούς" λογαριασμούς που ασχολούνται με τη Χιλάλ και που παρακολουθώ, βγαίνει έντονα ότι ο Τζοβίνκο πήρε την ελευθέρας του. Για να δούμε
- FreeWatcher
Δεν πειράζει joshua... το θέμα είναι οτι μεταμεσονύχτια κάποιοι από μας προσπαθούν να βγάλουν απτη μύγα ξύγκι για μια είδηση!joshua έγραψε:Γράψε λάθος αυτός που ανέβασε η ΠΑΕ είναι ο Εσιτι…
- sourmenetes
- Moderator
Φαντάσου πόσο έχει κόψει το παιδί...joshua έγραψε:Γράψε λάθος αυτός που ανέβασε η ΠΑΕ είναι ο Εσιτι…
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://twitter.com/NWTO0Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αυτά είναι! Για στείλε λινκ αν έχεις εύκαιροseaman έγραψε:Με κάθε επιφύλαξη, από κάποιους "δυνατούς" λογαριασμούς που ασχολούνται με τη Χιλάλ και που παρακολουθώ, βγαίνει έντονα ότι ο Τζοβίνκο πήρε την ελευθέρας του. Για να δούμε
https://twitter.com/abohamza28
- bersekeros
Να διευκρινήσω ότι ο Εσιτι είναι ο παίκτης που ανέβασε στο Facebook η ΠΑΕ. Ο άλλος μαυρουκος στη προπόνηση της Β ομάδας αγνώστου ταυτότητας είναι υπαρκτό πρόσωπο. 
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν μοιάζει καθόλου με τον Ντοναλντόνι, εκτός αν τα αραβικά μου χάλασαν την όραση.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ντοναλντονι Ζαμπου Νγκουμετσίου
Έτσι ονομάζεται ο μαυρουκος
Ο Collins είναι 99%
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 29 Ιούλ 2021, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.