Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Στο ραδιόφωνο το extrasport είπανε πως είναι πάνω από 3 εκατομύρια ευρά για 2 χρόνια....!!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Κάθε χρόνο τα χρήματα των χορηγιών θα αυξάνονται όσο αυξάνει η υπεραξία της ομάδας. Έρχονται και άλλες χορηγίες που θα προκαλέσουν αίσθηση...
Πως το ξέρεις??DimisK έγραψε:Κάθε χρόνο τα χρήματα των χορηγιών θα αυξάνονται όσο αυξάνει η υπεραξία της ομάδας. Έρχονται και άλλες χορηγίες που θα προκαλέσουν αίσθηση...
Προαίσθημα ή πληροφόρηση εκ των έσω
Και σε παρακαλώ δώσε κάνα στοιχείο,να είμαστε προετοιμασμένοι
Μην πάθουμε κάνα καρδιακό άμα δούμε καμιά χορηγία 3-4 μύρρια(λέμε τώρα)
θα πεσει πολλη χρημα απο τις αεροπορικες εταιρειες ....ειναι κριμα να μη πετυχουμε καλο deal.......περιμενα μη ανανεωση με τη δεπα για να ειμαι ειληκρινη....η φανελα του ΠΑΟΚ δεν μπορει να αποτιμαται 1,5 μυριο
Αδερφέ diniko 1,5 από Δέπα + 1,1 από Vivartia(Δέλτα-molto) + 200 χιλ. από cherbros μας κάνουν 2,8 εκατ.Καθόλου άσχημα γιά τη δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.Η LG την έκανε από το αεκακι(2 εκατ),και όπως πήρε το αυτί μου το ίδιο και η Vodafone από γαύρο.diniko80 έγραψε:θα πεσει πολλη χρημα απο τις αεροπορικες εταιρειες ....ειναι κριμα να μη πετυχουμε καλο deal.......περιμενα μη ανανεωση με τη δεπα για να ειμαι ειληκρινη....η φανελα του ΠΑΟΚ δεν μπορει να αποτιμαται 1,5 μυριο
Αν προσθέσουμε και τους άλλους 25 μικροχορηγούς των 50-100 χιλ. το μπάτζετ από τους χορηγούς πάει κοντά στα 5 εκατ.
Πρόπερσι είχαμε άδεια φανέλα.Του χρόνου 5 εκατ.Εγώ λέω πως πάμε μιά χαρά.Εσύ τι λες?
Υ.Γ. Εμένα δεν θα με χαλούσε μία Olympic Airways.Ο νοών νοείτω......
Η χορηγία με την Athens Airways, άκουσα στο ραδιόφωνο ότι θα είναι ανταποδοτική. Δηλαδή δε θα πάρουμε λεφτά, αλλά θα καλύπτουν τις αεροπορικές μετακινήσεις της ομάδας (φαντάζομαι μόνο εντός Ελλάδας).
- DimisK
- Επικοινωνία:
Lord_GayrosSlayer έγραψε:Πως το ξέρεις??DimisK έγραψε:Κάθε χρόνο τα χρήματα των χορηγιών θα αυξάνονται όσο αυξάνει η υπεραξία της ομάδας. Έρχονται και άλλες χορηγίες που θα προκαλέσουν αίσθηση...
Προαίσθημα ή πληροφόρηση εκ των έσω
Και σε παρακαλώ δώσε κάνα στοιχείο,να είμαστε προετοιμασμένοι
Μην πάθουμε κάνα καρδιακό άμα δούμε καμιά χορηγία 3-4 μύρρια(λέμε τώρα)
Πληροφόρηση εκ των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να πάθεις και καρδιακό!!! Για καλό είναι βρε!!!
Πάντως ο Τεό είναι σκληρός διαπραγματευτής των χορηγικών ποσών μαθαίνω....
Το καρδιακό θα το πάθω άμα ακούσω για κάνα τρελό ποσό
Γιατί άμα δώσουμε αρκετά λεφτά στον Ζήση πάμε για πάρτυ
Γιατί άμα δώσουμε αρκετά λεφτά στον Ζήση πάμε για πάρτυ
- ContrerasPablo
Αδερφια,ξερετε ποσα χρηματα θα παρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φετος,με τους χορηγους,τα διαρκειας,και αν προκριθει στουσ ομιλους του Europa leugue?
21.000 διαρκείας απο 400 ευρώ μας κάνει 8.400.000 για χορηγούς χωρίς να ξέρω πολλά αν βάλεις και τα τηλεοπτικά μαζι, μινιμουμ 5 εκατομμυρια... Βαλε και αλλα 5 απο το ΓουΛου, ενα 20άρι θα το βγάλουμε...
Βεβαια βάλε 8-9 χαρτιά το μπάτζετ, 1-2 χαρτια τα χρέη προς τρίτους, 4-5 χαρτια καβατζα για να ξεμπερδεύουμε με το δημοσιο και τα υπολλοιπα σε προπονητικο και ότι άλλο βγει...

- ContrerasPablo
Ευχαριστω αδερφε gika,παντως αυτα που χορηγους και τηλεοπτικα δικαιωματα πιστευω θα παρουμε πανω απο 7εκατομυρια,αλλα εχουμε και προπονητικο κεντρο,μισθους ποδοσφαιριστων και χρωσταμε...το πιο ηλιθιο πραγμα που εχω ακουσει ειναι να κανουμε νεο γηπεδο...
χρωσταμε ποσα και θελουμε και αλλα.....αλλα νομιζω θα μας δινει πιο πολλα η ΔΕΠΑ πλεον,ωραια να πληρωνουμε αυτα που χρωσταμε