Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Δεν ξέρω αν όντως έχει εμπλακεί, αλλά τη σπουδαιότητα αυτής της μεταγραφής είναι 100% σίγουρο ότι την έχει αντιληφθεί.
Αν πάει η υπόθεση στο οικονομικό, δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Του σκάνε ένα πριμ εισόδου στους Ομίλους 3 εκ. και του λένε έλα να το πάρεις. Μεγάλο πράγμα τα ρημάδια τα έσοδα του CL και απόψε πάλι κάνουν παρέλαση με το καφενείο.
Αν πάει η υπόθεση στο οικονομικό, δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Του σκάνε ένα πριμ εισόδου στους Ομίλους 3 εκ. και του λένε έλα να το πάρεις. Μεγάλο πράγμα τα ρημάδια τα έσοδα του CL και απόψε πάλι κάνουν παρέλαση με το καφενείο.
Αυτοί μπλέκονται μόνο για να ανεβάσουν το κασέ. Ή έτσι νομίζουν ότι θα γίνει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω πως δεν υπαρχει μανατζερ που να μην προτεινει τους ιδους παικτες σε εμας και στο σιχαμα. Η στο σιχαμα και σε εμας. Θα ηταν χαζοι αν δεντο κανανε.
-
Blacksheep
Απογοήτευση μονο πραγματικά. Οκ φέτος πήραμε προπονητή κανε και μεταγραφές όμως η ομάδα δεν έχει ποιότητα . Διορθώστε με αν κάνω λάθος κάποιος τους βλέπουμε χρόνια οτι δεν μπορούνε αν εξαιρέσεις αντρε,αντρίγια, (δεν βάζω ολιβειρια ειναι νωρις) απο εκει και πέρα μετριότητα και κάτω πολύ κάτω. Δεν μπορείς να στηριχθείς σε τζολη δες το τελευταία παιχνίδια του απο την προηγούμενη σεζόν. Ειμαι πολυ απαισιόδοξος για φέτος. Διάρκειας οπως και να εχει θα πάρω τι να κάνω άρρωστος ειμαι [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Blacksheep
Απογοήτευση μονο πραγματικά. Οκ φέτος πήραμε προπονητή κανε και μεταγραφές όμως η ομάδα δεν έχει ποιότητα . Διορθώστε με αν κάνω λάθος κάποιος τους βλέπουμε χρόνια οτι δεν μπορούνε αν εξαιρέσεις αντρε,αντρίγια, (δεν βάζω ολιβειρια ειναι νωρις) απο εκει και πέρα μετριότητα και κάτω πολύ κάτω. Δεν μπορείς να στηριχθείς σε τζολη δες το τελευταία παιχνίδια του απο την προηγούμενη σεζόν. Ειμαι πολυ απαισιόδοξος για φέτος. Διάρκειας οπως και να εχει θα πάρω τι να κάνω άρρωστος ειμαι [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Ναι μπαίνει σφήνα...στα λόγια και με συμμάχους κάτι αρδ του 50ευρου.TheCursed έγραψε:το πιστευα και πριν να γραφτει ο γαυρος εδω κ χρονια μπαινει σφηνα σε δικες μας μεταφραφες.renegade έγραψε:Γιατί πιστεύετε ότι γράφεται?
Σε περιπτώσεις που υπάρχει προσωπικη εμπλοκή δεν μπορεί να κάνει τίποτα,σε μανατζερικες ναι.
Αν του δίνει τα λεφτά που θέλει τι να κάνουμε....Εμείς τόσα μπορούμε και δίνουμε
Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν θα φταίει κανένας γαύρος αν κάνει τέτοια αρπαγή.
Αν και η είδηση πιο πολύ δείχνει πως πλησιάζει ο παίκτης, παρά ότι απομακρύνεται...
Αν και η είδηση πιο πολύ δείχνει πως πλησιάζει ο παίκτης, παρά ότι απομακρύνεται...
συζητατε τωρα σοβαρα για γαυρο και τζιοβινκο?
μια ομαδα που δινει 1,5 χαρτι σε φορτουνη και βαλμπουενα πως θα παει να παρει καποιον με ακομα περισσοτερα για την ιδια θεση?
μια ομαδα που δινει 1,5 χαρτι σε φορτουνη και βαλμπουενα πως θα παει να παρει καποιον με ακομα περισσοτερα για την ιδια θεση?
Ο μαυρουκος που φαίνεται στις φωτογραφίες του ΠΑΟΚ Β ποιος είναι;
- Mitsospaoki4
- Moderator
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τετ 28 Ιούλ 2021, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι καλή η λήψη, αλλά αν δεν με γελάνε τα μάτια μου μάλλον είναι ο o Collins.joshua έγραψε:Ο μαυρουκος που φαίνεται στις φωτογραφίες του ΠΑΟΚ Β ποιος είναι;
Τσάμπα οι διαψεύσεις. Το αερόπλανο μάλλον προσγειώθηκε.
Για ρίχτε μια ματιά και πέστε. Δεν του φέρνει?
https://www.mozzartsportke.com/football ... e-move/590
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 28 Ιούλ 2021, 21:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Mitsospaoki4 έγραψε:Τέλος ο Ουαρντα λέει το Sportime
Στο topic του Warda, πληζ!
Θα στηριχθούμε στον αρχηγό για αριστερό μπακ όλη τη σεζόν;skalon έγραψε:Ο Βιερίνια τι είναι?Gospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε 28 Ιουλιου, τελειωσε η προετοιμασια και η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ και δεκαρι...
Για να μην αναφερθω στα ποιοτικά κενα που δεν εχουν καλυφθει...
Ελπιζω να μην φαμε ολο το καλοκαιρι κυνηγωντας παιχταραδες και στις 31 Αυγουστου να τρεχουμε να κλεισουμε τις 5ες επιλογες της λιστας ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Καγκάβα, ο Μπίσεσβαρ και (εν δυνάμει) ο Καντουρί τι είναι?
Ο Αφάνας δεν νομίζω να δώσει παραπάνω από όσα έδωσε επί Φερέιρα και καλό θα είναι να ξεφορτωθούμε το συμβόλαιό του.
Ο Καντουρί είναι ερωτηματικό λόγω της ευπάθειάς του και της περιορισμένης αντοχής και όσο για τον Ιάπωνα, είναι στοίχημα, υψηλή ποιότητα στο παρελθόν αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι ψάρια θα πιάσει.