Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Οκ,τον λατρεύει ο Λουτσέσκου,οκ ειναι παιχτάρα,αλλά εφόσον ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία για μπάσιμο απο το σίχαμα,για εμένα είναι Χ διαστημικό.Λέω Χ, εφόσον ισχύει οτι ο ίδιος έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με αυτούς.Ούτε απο έξω δεν θα ηθελα να περασει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και τι θα κάναμε ολόκληρο Αυγουστο;; :pGospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε 28 Ιουλιου, τελειωσε η προετοιμασια και η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ και δεκαρι...
Για να μην αναφερθω στα ποιοτικά κενα που δεν εχουν καλυφθει...
Ελπιζω να μην φαμε ολο το καλοκαιρι κυνηγωντας παιχταραδες και στις 31 Αυγουστου να τρεχουμε να κλεισουμε τις 5ες επιλογες της λιστας ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το έχω ξαναγράψει. οι γαύροι πρέπει να έχουν ένα ολόκληρο γραφείο που ασχολείται μόνο με υποθέσεις αντιΠΑΟΚ είτε μόνο για το σπάσιμο, για το τρολαρισμα η και για την ουσία. Εκεί εντάσσεται και η χρηματοδότηση-ανασταση του σκουληκιού, εκει κινούνται ολα. Με απώτερο στοχο να τροφοδοτούν το αντί ΠΑΟΚ μένος των οπαδών τους αλλά και για να ρίχνουν το δικό μας ηθικό καθώς έχει αποδεχθεί άπειρες φορές ότι μασάμε και το ξερουν.Мир έγραψε:Αρχίσαμε …Κώδικας: Επιλογή όλων
Nicolò Schira @NicoSchira #Olympiacos have opened talks to sign Sebastian #Giovinco, who could leave #AlHilal this summer. #transfers
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ορίστε μέχρι και οαρης κλείνει τον Λαμούριο.Kabamaru11 έγραψε:ο ρουλης λεει το sdna πως συμφωνησε με τον Λουμορ,ενα γκανεζο αριστερο μπακ της Σπορτιγκ,που περυσι δν επαιξε καθολου,εμεις καμια μεταγραφη θα κανουμε ρε μαγκες στο αριστερο μπακ,γιατι αρχιζει κ μου βιδωνει
Αν το συνεχίσουμε έτσι, μας βλέπω 30/8 να χρυσώνουμε Μπεο για τον Φεράρι.
ενταξει, απ οτι γραφουν οι παντα εγκυροι ΑΡΔ, εχει εμφανιστει ο καινουριος ατζεντης του και κανει παπαριες. αν ισχυει κατι τετοιο, χλωμο θα πω εγω να ρθει στην Τουμπα ο παικτης.
Αυτό εδώ όμως μοιάζει με παιχνίδι τακτικής που μόνο από μια μεριά μπορεί να γίνεται. Από τον ατζέντη του παίκτη. Στην λογική ότι αν ο ΠΑΟΚ ακούσει εμπλοκή γαύρου θα σκάσει περισσότερα.Aye4 έγραψε:το έχω ξαναγράψει. οι γαύροι πρέπει να έχουν ένα ολόκληρο γραφείο που ασχολείται μόνο με υποθέσεις αντιΠΑΟΚ είτε μόνο για το σπάσιμο, για το τρολαρισμα η και για την ουσία. Εκεί εντάσσεται και η χρηματοδότηση-ανασταση του σκουληκιού, εκει κινούνται ολα. Με απώτερο στοχο να τροφοδοτούν το αντί ΠΑΟΚ μένος των οπαδών τους αλλά και για να ρίχνουν το δικό μας ηθικό καθώς έχει αποδεχθεί άπειρες φορές ότι μασάμε και το ξερουν.Мир έγραψε:Αρχίσαμε …Κώδικας: Επιλογή όλων
Nicolò Schira @NicoSchira #Olympiacos have opened talks to sign Sebastian #Giovinco, who could leave #AlHilal this summer. #transfers
Θεωρητικά όμως με τον παίκτη ειμασταν οκ. Θεωρητικά πάντα..
Γενικά τραβάει πολύ η υπόθεση και όσα τραβάνε....
-
giliopoulos
Ο Βιερίνια τι είναι?Gospi έγραψε:Μ αυτα και μ αυτα φτασαμε 28 Ιουλιου, τελειωσε η προετοιμασια και η ομαδα δεν εχει αριστερο μπακ και δεκαρι...
Για να μην αναφερθω στα ποιοτικά κενα που δεν εχουν καλυφθει...
Ελπιζω να μην φαμε ολο το καλοκαιρι κυνηγωντας παιχταραδες και στις 31 Αυγουστου να τρεχουμε να κλεισουμε τις 5ες επιλογες της λιστας ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Καγκάβα, ο Μπίσεσβαρ και (εν δυνάμει) ο Καντουρί τι είναι?
Καλα οτι ειναι πουστοοαμαδα ο γαυρος το ξερουμε απο τοτε που ιδρύθηκε δεν θα το μαθουμε τωρα.
Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι αν πάρουμε τον Ιταλό, αλλάζουν οι συσχετισμοί του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν θα με εκπλήξει και καμία εξέλιξη. Τα πάντα μπορούν να γίνουν
- black_star_ninja
Ότι ειναι σιχάματα, ειναι. Για βλάκες δε τους έχω. Δλδ πήγαν να χωθούν σε παίκτη μισοκλεισμενο που είχε τον προπονητή μας;
για να μπλεκεται κ ο γαυρος προφανως και το πιστευει κ ο ιδιος αυτο.seaman έγραψε:Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι αν πάρουμε τον Ιταλό, αλλάζουν οι συσχετισμοί του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν θα με εκπλήξει και καμία εξέλιξη. Τα πάντα μπορούν να γίνουν
το πιστευα και πριν να γραφτει ο γαυρος εδω κ χρονια μπαινει σφηνα σε δικες μας μεταφραφες.renegade έγραψε:Γιατί πιστεύετε ότι γράφεται?