παπατζη μια αληθεια δεν λεςpaokovios1974 έγραψε:Ξέρω κάτι αλλά δεν σας το λέω ζήλεια.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Παντως για το θέμα του Τζολη να υπενθυμίσω απλα ότι ο παίχτης έχει αλλά 4 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.
Κοινώς ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο όλο θέμα.
Ο παίχτης θα φύγει μόνο όταν ο ΠΑΟΚ ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν έχει περιθώριο ούτε ο Τζολης ούτε ο ατζέντης τους να πιέσουν καταστάσεις με το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο παίχτης θα φύγει μόνο όταν ο ΠΑΟΚ ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν έχει περιθώριο ούτε ο Τζολης ούτε ο ατζέντης τους να πιέσουν καταστάσεις με το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ.
- paokovios1974
Αν ισχύει ότι ο ατζέντης του έχει συμβόλαιο έως Σεπτέμβριο τότε έχει και την πίεση να κλείσει την δουλειά.JohnDag έγραψε:Παντως για το θέμα του Τζολη να υπενθυμίσω απλα ότι ο παίχτης έχει αλλά 4 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.
Πρώτα για τα φράγκα και μετά για το πρεστίζ τους οι Αμερικάνοι θα φέρουν την πρόταση που πρέπει.
έχουν ακουστεί και Μπριζ, Ντορτμουντ οπότε περιμένουμε να δούμε και από εκεί τι θα παιχτεί
- sourmenetes
- Moderator
Που κολλάει ο Garry?teod1980 έγραψε:O Garry Rodriguez είναι 31 σχεδόν;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα 12άρι από ομάδα που θα σου το πληρώσει όλο και δεν θα την τρέχεις + ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%+
Αυτά θα ήθελα εγώ.
Να πούμε όμως οτι συνήθως δύσκολα τραβάς παίκτες από το πάνω ράφι στην Ελλάδα και λεφτά να έχεις να τους πληρώσεις εκτός αν τα σκορπίσεις σε υπερτιμημένα συμβόλαια. Οπότε δεν πετάω τη σκούφια μου που θα δώσουμε ένα καλό παίκτη με μέλλον και αν κάτσει για ακόμη δυο χρόνια, πάλι χαλασμένος δεν θα είμαι, με Λουτσέσκου θα συνεχίσει (νομίζω) να βελτιώνεται.
Αυτά θα ήθελα εγώ.
Να πούμε όμως οτι συνήθως δύσκολα τραβάς παίκτες από το πάνω ράφι στην Ελλάδα και λεφτά να έχεις να τους πληρώσεις εκτός αν τα σκορπίσεις σε υπερτιμημένα συμβόλαια. Οπότε δεν πετάω τη σκούφια μου που θα δώσουμε ένα καλό παίκτη με μέλλον και αν κάτσει για ακόμη δυο χρόνια, πάλι χαλασμένος δεν θα είμαι, με Λουτσέσκου θα συνεχίσει (νομίζω) να βελτιώνεται.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ειναι απίθανο η πρόταση της Νοριτς να διέρρευσε για να σκάσουν προτάσεις από αλλού.
Εξου και τα λίγα (για αρχή) λεφτά
Εξου και τα λίγα (για αρχή) λεφτά
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Παντος τα μισα έπιασε ο Πετρωτος απο αυτα που έλεγε ο Αγγλος ΑΡΔ του BBC.
Ο τύπος είπε ότι έχουν πολλούς θετικούς με κορωναίο και τα νεα τις ομαδας ειναι γυρο με αυτό το θεμα και όχι με μεταγραφές.
Επίσης η ακριβοτερη μεταγραφη της ιστορια τους ήταν o κοσοβαρος Μαρισα, για τον οποιο δεν αποκάλυψαν ποσα δαπανησαν.
Οι ΑΡΔ και οπαδοι υποθέτουν ότι εδωσαν 10εκ λιρες για τον Κοσοβαρο.
Επισης θεωρουν ότι η ειδηση μπορει να είναι προταση απο μανατζερς να μπλεξουν την Νοριτς, για αν αυξησουν τις προσφορες απο άλλες ομαδες.
Απλα ειπε ισως να μπορει η ομαδα να σκεφτουαν να κανει αντιστοιχη προσφορα για Τζολη, αλλά η πολιτικη τους δεν ειναι να αγοραζουν ακριβους παικτες με μεγαλα ποσα.
Ο Πετρωτος τον ρωτησαν αν θα εδιναν 12 η 15 και αυτος ειπε ισως και ενδεχεται.
Η φιλοσοφια τους ειναι να πλασαρουν στον Τζολη οτι έχουν προπονητη που δουλευει με τα ταλεντα και αν παει εκει θα παιζει καθε κυριακη σε αντιθεση με αλλες ομαδες που μπορει να μας δωσουν περισσοτερα για τον Τζολη.
Για οτι εχουν τον Καντγουελ στην ιδια θεση, φυσικα το επνηξε ο Πετρωτος, πως θα παιξει πχ αν προωθεις το Καντγουελ εκει.
Επισης ειπε οτι δεν βιαζονται να κλεισουν τις μεταγραφες πριν την πρεμιερα που ειναι στα μεσα Αυγούστου, γιατι πιεστηκαν προπερσι και δεν κλεισανε καλους παικτες.
Κοινώς μας δουλεύουν οι τυποι.
Οχι να μας παρουν και κοψοχρονιά την αφροκρεμμα της ομαδας τα ασανσερ της Αγγλίας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο τύπος είπε ότι έχουν πολλούς θετικούς με κορωναίο και τα νεα τις ομαδας ειναι γυρο με αυτό το θεμα και όχι με μεταγραφές.
Επίσης η ακριβοτερη μεταγραφη της ιστορια τους ήταν o κοσοβαρος Μαρισα, για τον οποιο δεν αποκάλυψαν ποσα δαπανησαν.
Επισης θεωρουν ότι η ειδηση μπορει να είναι προταση απο μανατζερς να μπλεξουν την Νοριτς, για αν αυξησουν τις προσφορες απο άλλες ομαδες.
Απλα ειπε ισως να μπορει η ομαδα να σκεφτουαν να κανει αντιστοιχη προσφορα για Τζολη, αλλά η πολιτικη τους δεν ειναι να αγοραζουν ακριβους παικτες με μεγαλα ποσα.
Η φιλοσοφια τους ειναι να πλασαρουν στον Τζολη οτι έχουν προπονητη που δουλευει με τα ταλεντα και αν παει εκει θα παιζει καθε κυριακη σε αντιθεση με αλλες ομαδες που μπορει να μας δωσουν περισσοτερα για τον Τζολη.
Για οτι εχουν τον Καντγουελ στην ιδια θεση, φυσικα το επνηξε ο Πετρωτος, πως θα παιξει πχ αν προωθεις το Καντγουελ εκει.
Επισης ειπε οτι δεν βιαζονται να κλεισουν τις μεταγραφες πριν την πρεμιερα που ειναι στα μεσα Αυγούστου, γιατι πιεστηκαν προπερσι και δεν κλεισανε καλους παικτες.
Οχι να μας παρουν και κοψοχρονιά την αφροκρεμμα της ομαδας τα ασανσερ της Αγγλίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 28 Ιούλ 2021, 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε αφηστε το παιδι ησυχο. Να παει 19 χρονων στους τρελους που τρεχουν σαν δαιμονισμενοι με την μια. Ας κατσει εδω να παρουμε και τους παικτες που πρεπει να παρουμε να περασουμε σε ομιλο στην ευρωπη και βλεπουμε. Ξερετε εμπορικα να το δει κανεις καλυτερα σε ενδιαμεση ομαδα να παει οταν φυγει το παλικαρι να μεστωσει/ δυναμωσει/ αποκτησει εμπειριες και μετα να παει καπου ψηλα με ολο το ταλεντο του ξεδιπλωμενο. Τωρα αν παει σε καμια πρεμιερ υπαρχει ο κινδυνος να παθει οτι και ο τσιμικας.
Αλλα τωρα δεν ειναι ωρα για αυτα. Τωρα ειναι ωρα μεταγραφων να γεμισουμε το ροστερ να περασουμε σε ομιλο και να παμε καλα να παιζουμε μεχρι την ανοιξη στην Ευρωπη.
Κανα νεο απο αριστερο μπακ εχουμε?
Αλλα τωρα δεν ειναι ωρα για αυτα. Τωρα ειναι ωρα μεταγραφων να γεμισουμε το ροστερ να περασουμε σε ομιλο και να παμε καλα να παιζουμε μεχρι την ανοιξη στην Ευρωπη.
αν ενδιαφέρονται πραγματικά θα αναγκαστούν να τα σκάσουν ομως από τη στιγμή που ξεκινήσουν να φτάνουν προτάσεις από αλλούМир έγραψε:Παντος τα μισα έπιασε ο Πετρωτος απο αυτα που έλεγε ο Αγγλος ΑΡΔ του BBC.
Οχι να μας μ θα μας παρουν και κοψοχρονιά την αφροκρεμμα της ομαδας τα ασανσερ της Αγγλίας.
Παρότι έχει παίχτες της στη μισή Αγγλία, παραδόξως η Wasserman δεν έχει παίχτη της στη Norwich.
Στην ίδια φάση με τον Χρήστο, η εταιρία είναι και με τον Noa Lang στη Μπρίζ όπου δεν φαίνεται να βρίσκει την τριαντάρα που ανέμεναν οι Βέλγοι για αυτόν και πλέον γίνονται και σκέψεις παραμονής. Την είχαν σίγουρη την πώληση και τον Τζόλη τον ήθελαν για αντικαταστάτη και ου το καθεξής, καθώς έχουν σχεδόν τον ίδιο ρόλο στο γήπεδο. Αν δεν πωληθεί ο Νόα, δύσκολα να κάνουν κίνηση (με καλά τουλάχιστον χρήματα) οι Βέλγοι για το Χρήστο.
Στην ίδια φάση με τον Χρήστο, η εταιρία είναι και με τον Noa Lang στη Μπρίζ όπου δεν φαίνεται να βρίσκει την τριαντάρα που ανέμεναν οι Βέλγοι για αυτόν και πλέον γίνονται και σκέψεις παραμονής. Την είχαν σίγουρη την πώληση και τον Τζόλη τον ήθελαν για αντικαταστάτη και ου το καθεξής, καθώς έχουν σχεδόν τον ίδιο ρόλο στο γήπεδο. Αν δεν πωληθεί ο Νόα, δύσκολα να κάνουν κίνηση (με καλά τουλάχιστον χρήματα) οι Βέλγοι για το Χρήστο.
++Totem_pk έγραψε:Βρε αφηστε το παιδι ησυχο. Να παει 19 χρονων στους τρελους που τρεχουν σαν δαιμονισμενοι με την μια. Ας κατσει εδω να παρουμε και τους παικτες που πρεπει να παρουμε να περασουμε σε ομιλο στην ευρωπη και βλεπουμε. Ξερετε εμπορικα να το δει κανεις καλυτερα σε ενδιαμεση ομαδα να παει οταν φυγει το παλικαρι να μεστωσει/ δυναμωσει/ αποκτησει εμπειριες και μετα να παει καπου ψηλα με ολο το ταλεντο του ξεδιπλωμενο. Τωρα αν παει σε καμια πρεμιερ υπαρχει ο κινδυνος να παθει οτι και ο τσιμικας.