Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2021-2022
- Aigle_Noir
- Has thanked: 3 times
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2021-2022
Να ρωτήσω... Σας ζήτησε πριν την αγορά του διαρκείας πιστοποιητικό εμβολιασμού; Ή το τσεκάρουν μέσω ΑΜΚΑ;
Επίσης, για ΠΑΟΚ Β άραγε θα ισχύει κάποια αντιστοίχιση στις θύρες; Θα μπαίνουμε με την ίδια κάρτα;
Επίσης, για ΠΑΟΚ Β άραγε θα ισχύει κάποια αντιστοίχιση στις θύρες; Θα μπαίνουμε με την ίδια κάρτα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aigle_Noir την Τετ 28 Ιούλ 2021, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Για την πρώτη ερώτησή σου, ισχύει το μέσω ΑΜΚΑ, απ'ότι είδα και αντιλήφθηκα.
(Στην ΚΑΕ αντιθέτως βγάζουν φωτοτυπία ή κρατάνε τη δικιά σου φωτοτυπία/ εκτύπωση).
Για την δεύτερη ερώτηση, επί του παρόντος, δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για κάποια αντιστοίχιση, κατά την παραλαβή του διαρκείας. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα.
(Στην ΚΑΕ αντιθέτως βγάζουν φωτοτυπία ή κρατάνε τη δικιά σου φωτοτυπία/ εκτύπωση).
Για την δεύτερη ερώτηση, επί του παρόντος, δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για κάποια αντιστοίχιση, κατά την παραλαβή του διαρκείας. Εκτιμώ ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα.
Μέχρι τί ώρα εξυπηρετούν για ανανεώσεις?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Οκ ευχαριστώ!
- Aigle_Noir
Επίσης, στην ανακοίνωση έλεγε ότι πρόσβαση στους αγώνες του ΠΑΟΚ Β θα έχουν όσοι ανανεώσουν διαρκείας της σεζόν 19-20. Αν κάποιος δηλ αγοράσει πρώτη φορά τώρα διαρκείας, δε θα ισχύει για τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β;
Και αν είναι έτσι όπως το κατάλαβα, το αν ισχύει η όχι, πως θα ελέγχεται όταν πια θα έχουμε τα διαρκειάς στα χέρια μας; Θα δωθεί δεύτερη κάρτα; Τέλος πάντων, λογικά θα υπάρξει αργότερα και νέα διευκρίνιση.
Και αν είναι έτσι όπως το κατάλαβα, το αν ισχύει η όχι, πως θα ελέγχεται όταν πια θα έχουμε τα διαρκειάς στα χέρια μας; Θα δωθεί δεύτερη κάρτα; Τέλος πάντων, λογικά θα υπάρξει αργότερα και νέα διευκρίνιση.
- PAOK_Antarctica
Aigle_Noir έγραψε:Να ρωτήσω... Σας ζήτησε πριν την αγορά του διαρκείας πιστοποιητικό εμβολιασμού; Ή το τσεκάρουν μέσω ΑΜΚΑ;
Εγώ το έδειξα στο κινητό μου. Οι περισσότεροι έφεραν εκτυπωμένο χαρτί αλλά και από κινητό το παίρνουν.
- Aigle_Noir
Εγώ από ίντερνετ έκανα την ανανέωση και δεν το ζήτησε κάπου ως τώρα.
- bersekeros
Θα στο ζητήσουν στην παραλαβή /εκτύπωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 28 Ιούλ 2021, 15:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
Παιδιά τώρα που μιλάμε, έχουμε ξεπεράσει τα χίλια κομμάτια. (προ μιάμισης ώρας)
Αυτή τη στιγμή έχει κόσμο στην ουρά. Πολύς κόσμος σήμερα γιατί πολλοί κάνουν την ανανέωση εκεί και δεν πάνε μόνο για παραλαβή (άνοιξε σήμερα αυτό).
Αν είσαι όμως ΜΟΝΟ για την παραλαβή μπαίνεις κατευθείαν.
Αυτή τη στιγμή έχει κόσμο στην ουρά. Πολύς κόσμος σήμερα γιατί πολλοί κάνουν την ανανέωση εκεί και δεν πάνε μόνο για παραλαβή (άνοιξε σήμερα αυτό).
Αν είσαι όμως ΜΟΝΟ για την παραλαβή μπαίνεις κατευθείαν.
- bersekeros
Aigle_Noir έγραψε:Επίσης, στην ανακοίνωση έλεγε ότι πρόσβαση στους αγώνες του ΠΑΟΚ Β θα έχουν όσοι ανανεώσουν διαρκείας της σεζόν 19-20. Αν κάποιος δηλ αγοράσει πρώτη φορά τώρα διαρκείας, δε θα ισχύει για τους αγώνες του ΠΑΟΚ Β;
Για τον ΠΑΟΚ Β', οι ανανεώσεις θα είναι από τα διαρκείας με την ίδια τιμή. (αυτό έχει ανακοινωθεί έως τώρα)
Μπορεί να εκτυπωθεί δεύτερη κάρτα ή αυτή που έχουμε να ανοίγει και το όποιο τουρνικέ μπει στο Καυτατζόγριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 28 Ιούλ 2021, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aigle_Noir
bersekeros έγραψε:Θα στο ζητήσουν στην παραλαβή /εκτύπωση.
Έχω ζητήσει αποστολή με courrier. Οπότε ίσως πριν το στείλουν, να ζητήσουν και το πιστοποιητικό...
- bersekeros
Πρέπει να το στείλεις με mail στο emvolio@paokfc.gr
Στείλτο με τη θέση σου που έχεις ανανεωσει για να επισπευθεί η διαδικασία.
Μην περιμένεις να στο ζητήσουν.
Τσάμπα θα καθυστερήσει η αποστολή. Δεν εκτυπώνουν χώρις πιστοποιητικό. Έτσι είπαν στην ανακοίνωση.
https://www.paokfc.gr/tickets/eisitiria ... diarkeias/
Καλύτερα ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσαν, για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
(άσχετα εάν μπορούν να ελέγξουν ή όχι και με το ΑΜΚΑ)
Στείλτο με τη θέση σου που έχεις ανανεωσει για να επισπευθεί η διαδικασία.
Μην περιμένεις να στο ζητήσουν.
Τσάμπα θα καθυστερήσει η αποστολή. Δεν εκτυπώνουν χώρις πιστοποιητικό. Έτσι είπαν στην ανακοίνωση.
https://www.paokfc.gr/tickets/eisitiria ... diarkeias/
Καλύτερα ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσαν, για ταχύτερη εξυπηρέτηση.
(άσχετα εάν μπορούν να ελέγξουν ή όχι και με το ΑΜΚΑ)
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, αλλά η ΚΑΕ μου ζήτησε το πιστοποιητικό μόλις κάνω την αγορά του διαρκείας, προκειμένου να μου το αποστείλουν ταχυδρομικώς.