Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo111

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από theo111 »

Doomlord4 έγραψε:Πλάκα έχουν εκεί στην Νοριτς
Και τον μεσι να είχαμε παλι 7ψήφιο θα πρότειναν

Μάλλον νομίζουν πως οτι πάρεις από ΠΑΟΚ κάτω από 10.000.000 όλοι
άμα παίζεις στο conference league σε υπολογίζουν για μικρομάγαζο και σου λέει "κόψε"...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Το πρόβλημα ρε σεις ξέρετε ποιο είναι; Το ότι αν ο Χ Τζόλης συμφωνήσει με την Υ Νόριτς... και ο παίκτης πει "θέλω τώρα που έχω την ευκαιρία να πάω Πρέμιερ Λιγκ, να μην την χάσω"... πιστεύετε πως μπορεί ο οποιοσδήποτε ΠΑΟΚ της Σούπερ Λίγδας να ζητήσει εύκολα τόσα λεφτά; Δεν έχει να κάνει με το Conference αλλά με το πρεστίζ της κάθε ομάδας/πρωταθλήματος.
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

pirate_salonica έγραψε:Το πρόβλημα ρε σεις ξέρετε ποιο είναι; Το ότι αν ο Χ Τζόλης συμφωνήσει με την Υ Νόριτς... και ο παίκτης πει "θέλω τώρα που έχω την ευκαιρία να πάω Πρέμιερ Λιγκ, να μην την χάσω"... πιστεύετε πως μπορεί ο οποιοσδήποτε ΠΑΟΚ της Σούπερ Λίγδας να ζητήσει εύκολα τόσα λεφτά; Δεν έχει να κάνει με το Conference αλλά με το πρεστίζ της κάθε ομάδας/πρωταθλήματος.
Νομιζω δεν μπορει να ερθει σε επαφη με αλλο συλλογο παρα μονο οταν μπει στο τελευταιο εξαμηνο του συμβολαιου του.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Stathis71 έγραψε:Doomlord4, ας πιασουμε το παραδειγμα του Γιαννουλη που λες λοιπον. Πρωτον , περισυ παιζοταν προκριση σε ομιλους CH League . Και κατοπιν Europa. Φετος φανταζομαι οτι το διακυβευμα ειναι μικροτερο και πιο βατο.Δευτερον , φετος ο κινδυνος του FFP μας δειχνουν οι κινησεις οτι εχει περασει. Τριτον , στην εξισωση μπαινουν παντα και τα χρηματα της προσφορας.Ο Γιαννουλης με 5 δεν εφυγε, εφυγε ο Γιαννουλης ομως με 8,5 και ειμαστε ευχαριστημενοι ας πουμε απο το ποσο. Αντιστοιχα, με 10 δε νομιζω να φυγει ο Τζολης. Αν γινει ομως προσφορα για 12; Το βρισκω οριακο προς τα κατω, αν ανεβουν ομως στα 15; Το σκεφτομαστε ή οχι; Αυτο ειναι το θεμα.
Πέρα από ότι παιζόταν περυσι.......πέρα! αρκετοι ήθελαν Πώληση

Υπάρχουν πια πολλοι οπαδοι,σε αντιθεση με το παρελθόν που ακουνε την οποιαδήποτε προταση και ξερογλύφονται λες και παιζουμε μονοπολη
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει το καλύτερο timing,όμως σιγουρα δεν ήταν του γιαννούλη το καλοκαίρι και δεν νομίζω πως είναι τώρα και του Τζόλη
Να υπενθυμισω και το τριψιμο χεριων απο καποιους όταν ακουσαν για προταση 1 εκ για τον Κουτσια πριν ; 1,5 χρόνο!!

ΑΦΟΥ θέλει να φύγει ο Τζόλης να φύγει το νωρίτερο 31/8/2022 :D
Να βοηθησει να παρουμε το πρωτάθλημα,να βοηθήσει να μπουμε ομίλους και μετά ας πάει στον Αγροτικο αστέρα της Αγγλίας
Αν θέλει να φύγει τώρα,ας φέρει μια πρόταση 30-40 εκ που λέει και ο Μπάνε κι ας πάει στο καλό :mrgreen:
Έτσι κι αλλιως ούτε το ονομα του δεν μαθαμε :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 28 Ιούλ 2021, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

https://pbs.twimg.com/media/E7X38K4WUAg ... name=large

Πάλι καλά και αγχώθηκα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε δε γαμιεται και η βασερμαν και η Νόριτς και όλοι μαζι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με λιγότερα από 15.000.000 GBP και ποσοστό μεταπώλησης τουλάχιστον 25%, ο Τζόλης ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Αν γίνει αυτό πρέπει να έλθει αντικαταστάτης του, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, καλύτερα να πουληθεί τέλος του 2022.
Δεν θα αντέξουν τα μάτια μου να δω Ελ Καντουρί να καλύπτει τη θέση του wonderkind.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 28 Ιούλ 2021, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

pirate_salonica έγραψε:Το πρόβλημα ρε σεις ξέρετε ποιο είναι; Το ότι αν ο Χ Τζόλης συμφωνήσει με την Υ Νόριτς... και ο παίκτης πει "θέλω τώρα που έχω την ευκαιρία να πάω Πρέμιερ Λιγκ, να μην την χάσω"... πιστεύετε πως μπορεί ο οποιοσδήποτε ΠΑΟΚ της Σούπερ Λίγδας να ζητήσει εύκολα τόσα λεφτά; Δεν έχει να κάνει με το Conference αλλά με το πρεστίζ της κάθε ομάδας/πρωταθλήματος.
Εξεδρα. Δεν μπορει να συμφωνησει με καμμια ομαδα αν δεν συμφωνησει η ομαδα του
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Κάνα 15αρι με 30% μεταπώληση θα ήταν εφικτό από τους Άγγλους πιστεύω.
Και μετά παίρνουμε δύο εξτρέμ με τους επιπέδου Βιερινια
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Doomlord4 έγραψε: Να υπενθυμισω και το τριψιμο χεριων απο καποιους όταν ακουσαν για προταση 1 εκ για τον Κουτσια πριν ; 1,5 χρόνο!!
Πραγματικά εξοργιστικό και κοντόφθαλμο!!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

iasoiako έγραψε:Κάνα 15αρι με 30% μεταπώληση θα ήταν εφικτό από τους Άγγλους πιστεύω.
Και μετά παίρνουμε δύο εξτρέμ με τους επιπέδου Βιερινια
Τόσο υψηλά ποσοστά δεν βοηθούν - προάγουν την επόμενη πώληση, αν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει τρομερή εξέλιξη.
Περισσότερο ως ανασταλτικός παράγοντας θα πρέπει να θεωρούνται, πάρα ως προάσπιση των συμφερόντων μας.
Ένα καλό fix ποσό και 20%. Την πεπατημένη νομίζω ότι πρέπει να επιδιώκουμε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ο τζολης οπως φενεται θελει να φυγει...οπως ηθελε και ο τσιμικας απο το γαυρο μετα τη μια καλη χρονια που εκανε ....ο μονος που το περιμενε λιγο παραπανω και μπραβο του γτ εδειξε οτι τον νοιαζει και ο ΠΑΟΚ ηταν ο γιανουλης....αν οντως το μυαλο του εινια να φυγει ας τον πουλησουμε αλλα στη σωστη τιμη ωστε να βγει κερδισμενη η ομαδα και να μπορεσουμε να κανουμε καποιες δυνατες κινησεις μετα την πωληση του....η 15 μυρια και ενα ποσοστο μεταπωλησης η καμια 12-13 + ποσοστο + ενα παικτη...ο σορενσεν που ειναι αριστερο μπακ ειναι μια καλη επιλογη
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Luigi Vampa έγραψε:Προσωπική εκτίμηση, δύσκολα να πάει Νόριτς. Σύμφωνα με το ιστορικό/φιλοσοφία τους σε μεταγραφες (είναι σφιχτοι). Συν το ότι στη θέση του Τζολη έχουν τον Cantwell, που είναι υποτίθεται το πιο hot prospect της ομάδας τους, ενώ έχουν σε άλλες θέσεις πολύ πιο χτυπητές αδυναμιες
Ο Καντγουελ εχει καλα στοιχεια αλλα είναι τιτίκα, σαν βελτιωμενη εκδοση του Λαμπρου μου ειχε φανει, ή πολυ χειροτερη εκδοση Γριλις.
Τον καταπίνει ο Χρήστος.

Εβλεπα ματς τους λόγο Γιαννουλη!

Ολα τα λεφτα ήταν το δεξι μπακ που ειχαν, ο Ααρονς.
Ταχυς, μπουκαδορος, αντοχη, γκολ, αξιοπρεπή αμυνα, απορω πως δεν τον πουλησανε σε μεγαλυτερη ομαδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Γκουερίνο,δηλαδή είμαστε οργανωτικά τόσο μαγκες που θα πάρουμε καλύτερους με λιγότερα;
(Πιο μάγκες από αυτους που θέλουν τον Τζόλη,ενώ θα μπορουσαν να πάρουν αυτον που θα βρουμε(;) εμεις;)
Ναι ξενο μπορεις να φερεις καλυτερο. Και τον Κουλουρη τον αντικαταστησαμε με καλυτερο και τον Λημνιο και τον Πελκα αν ερθει ο Τζιοβινκο. Αλλα ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα
Εγώ το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι μακαρι
Ο γιαννούλης να σου υπενθυμίσω ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ μαζί με λίνο στην ιστορία μας
Για να λες μακαρι η σε επεισαν κι εσενα οτι δεν μας ενδιαφερει η Ευρωπη :lol: :lol: :lol: η δεν διαβασες τι εγραψα

Στην Ελλαδα υποθετικα δεν υπαρχει προβλημα (αν και η ομαδα πηρε μπροστα το 2017 στο παιχνιδι που απο 0 Ελληνες ο Λουτσεσκου αποφασισε να βαλει 3 βασικους Ελληνες μονιμα)
Στην Ευρωπη ομως που χρειαζονται 16 παικτες πλεον σε καθε παιχνιδι με ροστερ 17 ξενων παικτων και συμπληρωματα τα πιτσιρικια που ειναι ανετοιμα δεν πας πουθενα.
Στην Ευρωπη ο Ελληνας αναπληρωνεται μονο με Ελληνα εστω κατωτερης αξιας αλλα που να μπορει να παιξει καποια ματς (Οχι Βρακα και Κωνσταντελια που ειναι ανετοιμοι). Κι επειδη Ελληνες δεν φροντισαμε να υπαρχουν ακομα και τον Ροναλντο να φερεις στη θεση του Τζολη παλι λειψος θα εισαι αφου το ροστερ σου απο 21 παικτες θα παει 20
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.

-Αν έπαιζε στο γελοίο κροατικό πρωτάθλημα θα πωλούνταν 20 ακατεβατα.

"Ναι αλλά το κροατικο πρωτάθλημα είναι παραπάνω από το δικό μας"

Απάντηση: Λεοβατς Τσολακ κλπ.

-Αν ήταν στο γαύρο θα πωλούνταν πάνω από το Ρετσο.

"Ναι αλλα ο γαύρος έχει πρεστίζ και ΤσΛ"

Απάντηση: Η κουλα πούλησε 5Μ τον Μπάρκα.

Το λοιπόν:

15Μ + 20% + Sorensen + Placheta (πληρωμένους)

ή

20Μ + 20%

ή

25Μ σκέτα.

Τέλος αλλιώς διάψευση κάθε μέρα επίσημη σε κάθε πρόταση.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”