Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ακόμα και η διαρροή περί διαφοράς στο οικονομικό και πάγωμα (και με αναφορά ποσών μάλιστα) στοχευμένη από πλευράς ΠΑΟΚ και παίκτη μου μοιάζει.
Δεν είμαστε οι μόνοι έξυπνοι να διαβάζουμε τα αραβικά ρεπορτάζ. Το ίδιο κάνουν και αυτοί. Όταν λοιπόν το paok24 ανεβάζει άρθρο γράφοντας ότι παίκτης και ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει λογικό είναι και οι Άραβες να πιέσουν για μικρότερη αποζημίωση. Δεν είναι κουτοι...
Για αυτό θα έπρεπε ειδικά από ΠΑΟΚτσηδικα σάιτ να προσέχουν τι γράφουν στα ρεπορτάζ τους.
Αν νοιώσουν όμως ότι ο παίκτης τους μένει στην καμπούρα τους μπορεί να επισπευσουν την διαδικασία.
Θέλω να ελπίζω ότι δεν μπορεί να χαλάσει κάτι. Είναι η πρώτη φορά που ανοίχτηκαν όλοι τόσο πολύ (δημοσιογράφοι εντός και εκτός, προπονητής, γενική ατμόσφαιρα)..
Δεν είμαστε οι μόνοι έξυπνοι να διαβάζουμε τα αραβικά ρεπορτάζ. Το ίδιο κάνουν και αυτοί. Όταν λοιπόν το paok24 ανεβάζει άρθρο γράφοντας ότι παίκτης και ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει λογικό είναι και οι Άραβες να πιέσουν για μικρότερη αποζημίωση. Δεν είναι κουτοι...
Για αυτό θα έπρεπε ειδικά από ΠΑΟΚτσηδικα σάιτ να προσέχουν τι γράφουν στα ρεπορτάζ τους.
Αν νοιώσουν όμως ότι ο παίκτης τους μένει στην καμπούρα τους μπορεί να επισπευσουν την διαδικασία.
Θέλω να ελπίζω ότι δεν μπορεί να χαλάσει κάτι. Είναι η πρώτη φορά που ανοίχτηκαν όλοι τόσο πολύ (δημοσιογράφοι εντός και εκτός, προπονητής, γενική ατμόσφαιρα)..
laska4 έγραψε:Εγώ δεν βρήκα κάτι στο παοκβοις πάντως
https://paokvoice.com/336645/quot-vlepe ... ems-o-paok“Βλέπει” και Βίλεμς ο ΠΑΟΚ!
PAOKVoice Team από PAOKVoice Team 27/07/2021
Ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ για αυτό το καλοκαίρι έκλεισε με την απόκτηση του Γιάσμιν Κούρτιτς, ωστόσο φαίνεται άμεσα να ανοίγει και ο δεύτερος κύκλος της ενίσχυσης του ροστερ.
Στο προσκήνιο δεν είναι μόνο η περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, αλλα και η προσθήκη ενός αριστερού μπακ που θα δώσει βάθος στην συγκεκριμένη θέση.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην βιάζεται για να πάρει αριστερό μπακ, αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει κάνει την προεργασία του.
Ο Μπαμπα Ραχμαν είναι μια επιλογή πάντα για τον Δικέφαλο αλλα ο ιδιος ο Αφρικανός αμυντικός δύσκολα θα έχει άμεσα νεότερα. Παρόλα αυτά ο Μπαμπα είναι ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Πέραν του Γκανέζου και των δύο Πορτογάλων που γράφτηκαν, Πέντρο Ρεμπότσο και Ράφα Σοαρες, υπάρχει μια ακόμα περίπτωση παίκτη που έχει προταθεί και αρέσει αρκετά στον Ράζβαν Λουτσέσκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOKVOICE ο ΠΑΟΚ βλέπει με καλό μάτι τον Τζέτρο Βίλεμς!
Πρόκειται για 27χρονο Ολλανδό ακραίο μπακ με σημαντική καριέρα σε Ολλανδία, Αγγλία και Γερμανία.
Εχει αγωνιστεί σε Σπάτα Ρότερνταμ, Αϊντχόφεν, Αιντραχτ Φρανκφούρτης και Νιούκασλ, ενώ από την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο Βίλεμς έχει περάσει από ολα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων στην Ολλανδία και μετράει 22 συμμετοχές με την ανδρών.
Πέρσι αγωνίστηκε ελάχιστα με την φανέλα της Αιντραχτ λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στην αρχή της χρονιάς.
Στα 27 του ο Βιλεμς είναι μια περίπτωση που θυμίζει πολύ σε… στόρι αυτήν του Μπαμπά Ραχμαν με την διαφορά ότι ο Ολλανδός κυκλοφορεί προς το παρόν ελεύθερος.
Καλός παίχτης ΗΤΑΝ ο Willems.
Δεν επανήλθε ποτέ από τους χιαστούς δυστυχώς.
Μακριά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν επανήλθε ποτέ από τους χιαστούς δυστυχώς.
Μακριά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
dimitris88
Μάγκες σας είχα προειδοποιήσει από την Παρασκευή, για το τι επρόκειτο να συμβεί και πως θα πάει η διαπραγμάτευση, πριν βγουν οι διάφορες σημερινές "διαρροές".....τώρα το να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε την κάθε διαρροή δεν έχει νόημα γιατί αυτή είναι ενταγμένη σε κάποια ευρύτερη στρατηγική από την κάθε πλευρά (παίκτη και αλ χιλάλ)....επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει στο τέλος του ποστ της Παρασκευής, ο παίκτης θα έρθει αλλά δεν ξέρουμε το πότε, μπορεί αύριο μπορεί και 31 αυγούστου...dimitris88 έγραψε:Για τον Τζοβίνκο αυτή τη στιγμή παίζεται ένα πόκερ μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της Αλ χιλάλ. Οι άραβες θέλουν να τον ξεφορτωθούν και αυτός θέλει να φύγει αλλά η κάθε μια πλευρά θέλει αυτό να γίνει με τους δικούς της όρους και τα δικά της οικονομικά συμφέροντα. Οι άραβες ξέροντας ότι έχει βρει ομάδα (ΠΑΟΚ) θέλουν να τον κάνουν να φύγει λύνοντας το συμβόλαιο κοινή συναινέσει ή έστω με μια πολύ μικρή αμοιβή. Ο παίκτης ξέροντας ότι δεν τον υπολογίζουν στα σχέδια τους για του χρόνου προσπαθεί και ότι στην ουσία αυτοί είναι που θέλουν να τον διώξουν, προσπαθεί να τους πάρει όσο περισσότερα γίνεται. Οι άραβες θα παίξουν το χαρτί ότι θα σε κρατήσουμε και για του χρόνου, στη λογική να τον εκβιάσουν γιατί ξέρουν ότι πιέζεται χρονικά να ενταχθεί στη νέα του ομάδα (ΠΑΟΚ). Ο παίκτης θα τους εκβιάσει με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιο και θα σας τα πάρω όλα τα λεφτά και από εκεί που 5-6 εκ θα τα είχατε για κάποιον άλλο παίκτη θα τα δώσετε σε μένα που θα είμαι ξενερωμένος και δεν θα προσφέρω και πολλά.
Έτσι σε αυτήν την παρτίδα πόκερ η κάθε πλευρά θα βγάζει τις δικές της "ειδήσεις". Πχ η αλ χιλάλ ότι τον υπολογίζει ο προπονητής και για τη νέα σεζόν. Οι δημοσιογράφοι εδώ θα αναπαράγουν αυτές τις ειδήσεις, θα τις διαβάζουμε εμείς και θα τις σχολιάζουμε και θα γίνεται αυτό συνέχεια.
Η στρατηγική του ΠΑΟΚ είναι απλή και ξεκάθαρη. Εμείς σου δίνουμε 1,2εκ το χρόνο για συμβόλαιο 2 ετών αλλά δεν εμπλεκόμαστε με την ομάδα. Το να μείνεις ελεύθερος είναι δική σου δουλειά και διαπραγμάτευση. Οι άραβες θα ήθελαν ο ΠΑΟΚ να πιεστεί και να εμπλακεί στη διαπραγμάτευση, έτσι ώστε να δώσει κάποιο ποσό πχ 1-1,5εκ που στη ουσία θα το έδιναν αυτοί μετά στον παίκτη. Νομίζω όμως ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να το κάνει αυτό. Η υπόθεση μπορεί να κλείσει και άμεσα ή μπορεί να πάει και όλο τον Αύγουστο και να κλείσει στο τέλος όταν δεν θα υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για ελιγμούς. Ο ΠΑΟΚ ξεκάθαρα θα τον περιμένει μέχρι τέλους γι' αυτό και ο Καγκάβα αλλά και ο Μπίσε είναι σημαντικοί.
Υπομονή λοιπόν και μην τσιμπάτε στο οτιδήποτε αναφέρεται αυτή τη στιγμή γιατί το πιο πιθανόν να είναι κάποιος διαπραγματευτικός ελιγμός από κάποια μεριά. Ο παίκτης θα έρθει στην ομάδα μας απλά δεν ξέρουμε το χρόνο που θα συμβεί αυτό!!
-
john4serres
Αν δεν έχει βαρύ ιστορικό τραυματισμών ο παίκτης, δεν παίζει σε ρεπορτάζ ΠΑΟΚ
Μπήκα στο YouTube και μου έβγαλε προτεινόμενο το βίντεο από το επίσημο κανάλι της Serie A για τον Giovinco το οποίο ανέβασαν πριν 4 μήνες ως throwback.
Δεν ξέρω αν φταίει το βίντεο ή ο καύσωνας αλλά "άναψα" ο άμοιρος:)
Αντε έλα ρε παιχταρά να βγάλουμε τρελα γούστα!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν φταίει το βίντεο ή ο καύσωνας αλλά "άναψα" ο άμοιρος:)
Αντε έλα ρε παιχταρά να βγάλουμε τρελα γούστα!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μεταγραφική περίοδος στην σαουντι,διαρκεί μέχρι τέλος Αυγούστου,νωρίτερα, αργότερα ;
seaman;
seaman;
Και να κλείσει ο Τζόβενος είναι λογικό, όπως και να μην κλείσει επίσης.
Οταν έχεις να κάνεις με παίκτες που δεσμεύονται με ομάδες και δεν είναι ελεύθεροι, αυτά συμβαίνουν.
Οταν έχεις να κάνεις με παίκτες που δεσμεύονται με ομάδες και δεν είναι ελεύθεροι, αυτά συμβαίνουν.
ειναι σαν την γατα του Σρέντινγκερ δηλαδη ενα πραγμα ο Τζογλανος. εχει κλεισει και ταυτοχρονα δεν εχει κλεισει.
-
Dimg4
Δικαιωση. Μπλε και ξερο ψωμιΜαυρο Χιονι έγραψε:Εύγε παιδί μου! Πετρωτος και ξερό ψωμί!laska4 έγραψε:Ο πετρωτος είπε τέλος ο Τζιοβινκο ζητάει 1,8 και δινουμε 1,2...εκτος αν ειναι και αυτο θεμα τακτικής το λέω εγώ αυτό
Τα αραβόπουλα είναι σε ίδια φάση με μας. Έχουν πιστέψει ότι έχουν κλείσει τον Περέιρα και ανησυχούν για το πότε θα πάει στην προετοιμασία και για το αν θα χαλάσει η μεταγραφή γιατί καθυστερεί ο Ιταλός να λύσει το συμβόλαιο και να ελευθερώσει θέση 
Νομίζω ότι δεν είναι καλό αυτό για εμάς.jibbie έγραψε:27.06.2021 με 18.09.2021 μπανε. απο FIFA TMS αυτο.
Από την άλλη θέλουν να αδειάσουν θέση ξένου,σιγά να μην τους περιμένουν παίχτες καλοί που παίζουν στην Ευρώπη μέχρι τελευταία στιγμή.
Το θέμα είναι ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο ακόμα και για τις δύο πλευρές και αν όπως είπε ο Δημήτρης για 31 Αυγούστου, μπορεί να μη φτάσει,αλλά μέχρι της 10,εύκολα μπορεί να πάει.
Σφιξαμε, δε πιστεύω όμως ότι θα χαλάσει η μεταγραφή.
Κατά τη γνώμη μου,αν έχουμε "διαβάσει" σωστά τα σημάδια,μόνο από τον ΠΑΟΚ μπορεί να χαλάσει.
Άντε να δούμε.