Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

laska4 έγραψε:Ο πετρωτος είπε τέλος ο Τζιοβινκο ζητάει 1,8 και δινουμε 1,2...εκτος αν ειναι και αυτο θεμα τακτικής το λέω εγώ αυτό
Εύγε παιδί μου! Πετρωτος και ξερό ψωμί!
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Rain έχεις πληροφόρηση αν ο Σαρατσι που γράφει το sport24 έπαιξε όντως ή είναι αρδια;
left back

Δημοσίευση από left back »

1,2 με 1,8 είναι μεγάλη διαφορά και περίεργο να προέκυψε τώρα, μετά από τόσες μέρες που έχει γίνει γνωστό το θέμα.
Πιστεύω θα κλείσει θετικά η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

soigol έγραψε:Κοινός νους, αν έχεις ομάδα που σε περιμένει, πάρε ελάχιστα από το υπόλοιπο και φύγε.
Δεν υπάρχει συμφωνία , δεν θα φύγω , δώστε τα 6 ή 3 , οπότε λήγει το συμβόλαιο.
Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει όσο χρειαστεί, πιστεύω ότι μεταξύ μας ίσως έχουμε υπογράψει κιόλας.
Του δίνουμε χρόνο να πάρει όσα περισσότερα μπορεί γιατί πραγματικά τον θέλουμε πολύ και αυτός συμφώνησε να έρθει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο μόνος τρόπος για να χαλάσει, είναι να ζητησει από τον ΠΑΟΚ τη διαφορά αυτών που ζήτησε από τους άραβες με αυτά που τελικά θα πάρει.
Αυτό θα ήταν αντιεπαγγελματικό από μέρους του.
Συμβαίνει όμως.
Για να κάνω λιανά τη σκέψη μου.
Κύριοι άραβες έχω 6 μύρια να λαμβάνω για το υπόλοιπο της σεζόν,δώστε μου 4 και έφυγα,δε σου δίνουμε 4,πάρε 3 και στο τέλος τα βρίσκουν στα 3,5.
Η διαφορά είναι 500 χιλιάρικα,κάλυψε τη μου ΠΑΟΚ και δώσε μου και αυτά που συμφωνήσαμε.
Δε πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο,απλά είναι μια σκέψη.
Σίγουρα τον ενδιαφέρουν τα χρήματα,πλέον όμως έχει βγάλει αρκετά και η σχέση του με τον Λουτσεσκου και όσα του έχει πει για την ομάδα,είναι αυτά που θα τον φέρουν στην Τούμπα.
Με λίγα λόγια,δε τον δελεάζουμε με χρήματα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
laska4 έγραψε:Ο πετρωτος είπε τέλος ο Τζιοβινκο ζητάει 1,8 και δινουμε 1,2...εκτος αν ειναι και αυτο θεμα τακτικής το λέω εγώ αυτό
Εύγε παιδί μου! Πετρωτος και ξερό ψωμί!
Δεν υιοθετώ τι λέει απλά μετέφερα τι είπε!!! Ειρωνείες καλύτερα να μην υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα για το τι παίζει με τον Ματέους Περέιρα. Είναι περίεργο, καθώς και σε αυτή την περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται τίποτα και από κανένα. Αν όντως έχει συμφωνήσει με τη Χιλάλ (υπάρχουν δημοσιεύματα για το ότι επέλεξε το τρελό χρήμα που του έταξαν οι Άραβες και επομένως θα την οδηγήσει και τη Μπρομ εκεί που θέλει), θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου γρήγορα, γιατί οι συμφωνίες, σε κάθε περίπτωση, υφίστανται μέχρι να χαλάσουν. Ίσως εκεί τους μαρσάρει και ο δικός μας διαδίδοντας το ποιος ΠΑΟΚ? δεν υπάρχει κάτι....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

kounavi έγραψε:Rain έχεις πληροφόρηση αν ο Σαρατσι που γράφει το sport24 έπαιξε όντως ή είναι αρδια;
Περαστικά του, σε κάθε περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

kounavi έγραψε:Rain έχεις πληροφόρηση αν ο Σαρατσι που γράφει το sport24 έπαιξε όντως ή είναι αρδια;
Όχι

Εγώ οι στόχοι που ξέρω υφίστανται εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον.

Προφανώς υπάρχουν εναλλακτικές όπως αποδείχθηκε με Σίλβα και Κουρτιτς.

Από εκεί και πέρα αν ο συγκεκριμένος ήταν πιο παλιά στόχος ή είναι τώρα δε ξερω
gpap

Δημοσίευση από gpap »

εγώ τον Giovingo τον έκανα ήδη μεταγραφή στο PS.
Φροντίστε μόρτες να μου το ακυρώσετε και να πρέπει να ξαναχτίσω την ομάδα από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ε ναι ρε συ,είναι ξεκάθαρο αυτό που γίνεται.
Η μια πλευρά θέλει όσα περισσότερα γίνεται η άλλη να δώσει όσα λιγότερα γίνεται.
Ο χρόνος είναι εχθρός για τους άραβες,ξεκάθαρα.
Ο μέρμηγκας θα τσιμπήσει βαρβατη αποζημίωση.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

για τον Σαρατση μπορει να ενδιαφερθηκαμε, να κανει ντελιβερι στις σουιτες της τουμπας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

left back έγραψε:1,2 με 1,8 είναι μεγάλη διαφορά και περίεργο να προέκυψε τώρα, μετά από τόσες μέρες που έχει γίνει γνωστό το θέμα.
Πιστεύω θα κλείσει θετικά η υπόθεση.
Ο Κουλιανός είπε στο ράδιο ότι όταν ξεκίνησε η διαπραγμάτευση εμείς δίναμε 1Μ και ο μέρμηγκας ζητούσε 2Μ.

Τώρα λένε ότι βρισκόμαστε στο 1,2Μ εμείς και έχει πέσει κάπου στο 1,8Μ αυτός.

Δεν ξέρω από που τα πληροφορούνται αυτά, ούτε και δίνω ιδιαίτερη σημασία, αλλά αφού έτυχε να το ακούσω στο ράδιο οδηγώντας, το αναφέρω.

Προσωπικά εκτιμώ ότι θα τον κλείσουμε και θα του δώσουμε διετές και 1,5Μ.
Τόσα εκτιμώ ότι θα πάρει και ο Αντρίγια για να ανανεώσει, δηλαδή 1,5Μ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

barlow4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί μιλάνε για γκρίνια στις μεταγραφές κάποιων εδώ στο φόρουμ. Θέλουμε κάτι καλύτερο ώστε να πάρουμε πρωτάθλημα. Σήμερα αν Λουτσέσκου τερματίσει στο -10 από γαύρο, ενώ παρέλαβε ομάδα στο -30, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένα άτομα τον περιμένουν στη γωνία και κάποιοι για χάρη του Πάμπλο. Το ότι κάνει κάποιες επιλογές ο Λουτσέσκου, δεν τον κάνει και υπεύθυνο αποτυχίας, όταν το μισό μας μπάτζετ θα είναι ανενεργοί παίκτες που δε φρόντισαν οι προηγούμενοι να διώξουν/πουλήσουν. Δεν υπάρχει χώρος για μεταγραφές και δεν μπορούμε να το χρεώσουμε και αυτό στο Λουτσέσκου, που δεν έχει χρόνο να κάνει και τι πωλήσεις.

Μέχρι τώρα από 1 πράγμα είμαι ευχαριστημένος, και αυτό είναι η δουλειά του τιμ Λουτσέσκου.
Με τους παικτες που θελει θα παιξει.
Ακομα κ αν εφευγαν ολοι οσοι θελετε, τι πιστευετε?οτι θα φερναμε σε ολες τις θεσεις παικτες με κασε ενος κ δυο εκατομμυριων?
Μην πάμε στην υπερβολή τώρα. Το να μπορείς να κρατάς τον εκάστοτε Τζόλη, Μακ, Γκάρυ, Ζίβκοβιτς και να μην πιέζεσαι να πουλήσεις αναγκαστικά από τα παλτά που σου φορτώσανε στο μπάτζετ, είναι το πιο σημαντικό. Το να είχαμε ένα ρόστερ νορμάλ με 24-25 παίκτες και να φέρουμε 2-3 παικταράδες σε καλή ηλικία αρκεί για να πας μπροστά. Δε χρειάζεται μια ολόκληρη 11άδα - φυσικά εννοώ δίχως να πουλήσεις τους καλούς. 2-3 φέτος και άλλους 2-3 τουχρόνου και έγινε η ανανέωση που θέλουμε πολλοί & φυσικά η πορεία πρωταθλητισμού.

*Οι παικταράδες δεν είναι απαραίτητο να έχουν πολύ υψηλό κασέ. Μπορεί ένας 26-29χρονος πχ μέσος να παίρνει 1.3εκ και να αγοράσεις με 4εκ ένα εξτρέμ που να αμοίβεται με 400-700Κ γιατί είναι νέος σχετικά, κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω παντως δεν ειμαι πλεον πολυ αισιοδοξος για την υποθεση του Ιταλου.Δινω περιθωριο 1-2 μερες να υπαρξει εξελιξη διαφορετικα θα παμε για ναυαγιο.Το ερωτημα ειναι αν δουλευεται εναλλακτικη περιπτωση και ακομα μεγαλυτερο ερωτημα για μενα ειναι τι στο καλο κανουν με το αριστερο μπακ.Μιλαμε για τις θεσεις με τα μεγαλυτερα κενα στο ροστερ.Τι ακριβως περιμενουν?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

jibbie έγραψε:για τον Σαρατση μπορει να ενδιαφερθηκαμε, να κανει ντελιβερι στις σουιτες της τουμπας
Πικανιες ταϊσμένες στο στόμα :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”