Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πολύ με αρέσει η ριγέ.
Τη μαύρη την προτιμούσα χωρίς την άσπρη μπάρα.
Καλή κι η πορτοκαλί.
Τη μαύρη την προτιμούσα χωρίς την άσπρη μπάρα.
Καλή κι η πορτοκαλί.
Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει τετράδα ποδοσφαιριστών που δεν θα μας προβληματισει αν το ψειριζουμε τόσο;DamoN έγραψε:Δεν κράζω ! Με προβλημάτισε και είπα να το πω!
- pirate_salonica
Τη γραμματοσειρά δεν έχουμε δει και ανησυχώ...
Η ριγέ ΟΚ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η μαύρη ωραία αλλά δεν μου πολυαρέσει η περίεργη λαιμόκοψη που έχει.
Η πορτοκαλί "παράξενη", φαντάζομαι θα αρέσει περισσότερο στις μικρές ηλικίες. Η άσπρη... ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;

Η ριγέ ΟΚ, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η μαύρη ωραία αλλά δεν μου πολυαρέσει η περίεργη λαιμόκοψη που έχει.
Η πορτοκαλί "παράξενη", φαντάζομαι θα αρέσει περισσότερο στις μικρές ηλικίες. Η άσπρη... ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;
Ρε φίλε μια παρατήρηση έκανα πως μ έκατσε στο δικό μου το μυαλό . Μπορεί να τους διαλέγουν τυχαία.
Καγκαβα έχει 1.5 φολοουερς . Τζολης ο πιο γνωστός σ ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο. Δλδ γιατί το συζητάμε παραπάνω . Αν δεν είναι τυχαία η επιλογή και ήμουν υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ θα σ έλεγα
1.βιειρινια γιατί είναι ο βιειρινια
2.τζολης
3. Καγκαβα
4.κουρτιτς αν έκλεινες τζιοβινκο θα σ έλεγα τζιοβινκο.
Και μετά θα εκραζα στο παοκμανια σαν Ντέιμον ο Ζιβκοβιτς γιατί δεν είναι λέτε να μην ανανεώσει;
Καγκαβα έχει 1.5 φολοουερς . Τζολης ο πιο γνωστός σ ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο. Δλδ γιατί το συζητάμε παραπάνω . Αν δεν είναι τυχαία η επιλογή και ήμουν υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ θα σ έλεγα
2.τζολης
3. Καγκαβα
Και μετά θα εκραζα στο παοκμανια σαν Ντέιμον ο Ζιβκοβιτς γιατί δεν είναι λέτε να μην ανανεώσει;

Το βίντεο γυρίστηκε πριν φύγουν για Ολλανδία.
Και άλλες χρονιές τις παρουσίασαν παίκτες και μετά τους πουλούσαμε δεν λέει κάτι αυτό.
Και άλλες χρονιές τις παρουσίασαν παίκτες και μετά τους πουλούσαμε δεν λέει κάτι αυτό.
- pirate_salonica
Το κατάλαβα κ δεν σου την λέω. Αλλά αναφέρω ότι το υπέρ αναλύουμε.DamoN έγραψε:Ρε φίλε μια παρατήρηση έκανα πως μ έκατσε στο δικό μου το μυαλό . Μπορεί να τους διαλέγουν τυχαία.
2.τζολης
3. Καγκαβα
Στο σάιτ της παε οι μόνοι που είναι με την παλια μπλούζα είναι μιχαι, Ουάρντα, μπισε κ Σφιντερσκι

Πειρατή σόρρυ αν στο χαλάω, αλλά τα κεντραρισμένα σήματα μέσα στη ρίγα κάθονται τέλεια 

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
-
Πάντως παρατήρησα ότι στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, 4 έχουν φωτό με την παλιά φανέλα Ουαρντα, Μπισε, Μπραντονιτς και Σβιντερσκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackFriday την Τρί 27 Ιούλ 2021, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον δεν ήταν Θεσσαλονίκη αυτοί όταν έγινε η φωτογράφηση.BlackFriday έγραψε:Πάντως παρατήρησα ότι στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, 4 δεν έχουν φωτό με την παλιά φανέλα Ουαρντα, Μπισε, Μπραντονιτς και Σβιντερσκι.
- pirate_salonica
Ναι ρε συ απλά είναι σαν νά'ναι το ένα στην Τούμπα το άλλο στη Λαμία ας πούμε... με την ψιλοδίνειgika έγραψε:Πειρατή σόρρυ αν στο χαλάω, αλλά τα κεντραρισμένα σήματα μέσα στη ρίγα κάθονται τέλεια

Είναι αλήθεια πως το σήμα φτάνει σχεδόν στη μασχάλη. Αλλά και πάλι πάντα εκνευριζόμουν όταν τα έβλεπα να πατάνε ανάμεσα σε ριγες. 

Αυτό συνέβαινε σίγουρα στη 2019-20 σ'αυτή δεν μου φαίνεται τόσο. Μη ξεχνάτε στο μοντέλο βάζουν μικρομεσαία μεγέθη τις τραβούν από πίσω κλπ.