Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Αυτό το πράγμα με τον 38χρονο Κουαλιαρελα είναι από τα άγραφα.
Συνεχίζει ο σκύλος στη serie a και στα φιλικά ακόμα είναι το πρώτο βιολί της ομάδας του.
Αυτό για όσους πιστεύουν ότι είναι μεγάλος ο Τζιοβινκο.
Για να τον θέλει διακαώς ο Λουτσεσκου,σημαίνει ότι το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα.
Άντε με το καλό να έρθει και θα βγάλουμε πολλά γούστα με δαυτον.
Συνεχίζει ο σκύλος στη serie a και στα φιλικά ακόμα είναι το πρώτο βιολί της ομάδας του.
Αυτό για όσους πιστεύουν ότι είναι μεγάλος ο Τζιοβινκο.
Για να τον θέλει διακαώς ο Λουτσεσκου,σημαίνει ότι το σώμα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα.
Άντε με το καλό να έρθει και θα βγάλουμε πολλά γούστα με δαυτον.
Άμα ο παίχτης θέλει να παίξει και μεγάλος μια χαρά μπορεί. Το σκαρί του Τζιοβινκο δε ξέρω πόσο βοηθάει.
Ο Γιλμάζ πήρε μόνος του πρωτάθλημα στη Γαλλία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Γιλμάζ πήρε μόνος του πρωτάθλημα στη Γαλλία.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ροντρίγκο θα μείνει και θα είναι και μπροστά από τον Τέιλορ στο ροτεισιον.obanebane έγραψε:Αυτός ο Τραουκο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο,πως θα χωρέσει;
Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα.
Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω την κατάληψη δύο θέσεων μη κοινοτικών στα δεξιά μπακ.
Για μένα η μεγαλύτερη ανορθογραφία του καλοκαιριού.
Ακόμα πιστεύω ότι ο Ροντριγκο τελικά θα χαιρετήσει.
Θυμήσου το
Κάνεις λάθος,δεν αρκεί να θέλει, πρέπει και να μπορεί.
Όση ποιότητα και να έχει κάποιος αν το σώμα δεν βοηθάει,άστα να πάνε στο διάολο.
Όση ποιότητα και να έχει κάποιος αν το σώμα δεν βοηθάει,άστα να πάνε στο διάολο.
Τότε να φύγει ο Τέιλορ ρε σνου.
Είναι πραγματικά αδιανόητη αυτή η επιλογή.
-
Dimg4
vs40 έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί μιλάνε για γκρίνια στις μεταγραφές κάποιων εδώ στο φόρουμ. Θέλουμε κάτι καλύτερο ώστε να πάρουμε πρωτάθλημα. Σήμερα αν Λουτσέσκου τερματίσει στο -10 από γαύρο, ενώ παρέλαβε ομάδα στο -30, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένα άτομα τον περιμένουν στη γωνία και κάποιοι για χάρη του Πάμπλο. Το ότι κάνει κάποιες επιλογές ο Λουτσέσκου, δεν τον κάνει και υπεύθυνο αποτυχίας, όταν το μισό μας μπάτζετ θα είναι ανενεργοί παίκτες που δε φρόντισαν οι προηγούμενοι να διώξουν/πουλήσουν. Δεν υπάρχει χώρος για μεταγραφές και δεν μπορούμε να το χρεώσουμε και αυτό στο Λουτσέσκου, που δεν έχει χρόνο να κάνει και τι πωλήσεις.
Μέχρι τώρα από 1 πράγμα είμαι ευχαριστημένος, και αυτό είναι η δουλειά του τιμ Λουτσέσκου.
Ιδιως για το γεγονός ότι πιάνει και θέση ξένου.
Να εχουμε παικτη που πιανει θεση ξενου για μπακ απ του Ροντρικο ειναι τρελα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να εχουμε παικτη που πιανει θεση ξενου για μπακ απ του Ροντρικο ειναι τρελα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φαε τη γλωσσα σου.Ο τεϊλορ θα γινει ο νεος Ματος.Ο ροντριγκο δεν μπορει επιθετικα.Κακος σναουτσνερ ειναι.obanebane έγραψε:Τότε να φύγει ο Τέιλορ ρε σνου.
Μπακ, τόσο καλά στα αμυντικά του καθήκοντα σαν τον σναουτσερ δεν έχω δει ....Στην επίθεση βέβαια δεν υπήρχε
- ΑποστόληςΑ
Αυτός δεν προπονεί τον ο.α.ρ.η.σ.;soflodoras έγραψε:Τον Μαντζιο λες;barlow4 έγραψε:Εγω θα ηθελα αυτον της ατλετικο
- loukas karadimos
ο μαντζιος προπονει την Ατιτλ-ετικοΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός δεν προπονεί τον ο.α.ρ.η.σ.;soflodoras έγραψε:Τον Μαντζιο λες;barlow4 έγραψε:Εγω θα ηθελα αυτον της ατλετικο
Δε μας αφήνει ο μπαρλοου ρε συobanebane έγραψε:Τότε να φύγει ο Τέιλορ ρε σνου.
Αντε βγάλε άκρη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Miguel Trauco: τί παίζει με αυτόν; Βασικός στην εθνική Περού και στην Σαιντ Ετιεν.