Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Doomlord4 έγραψε:Ο Ρουμάνος πρέπει να κάτσει 5 χρόνια
Θες και 5 χρονια εσυ, εδω τον παραιτησαμε χωρις να παιξει ουτε ενα παιχνιδι :lol: :lol: :lol: :lol:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Πιστεύω πως θα έχουμε εξελίξεις αύριο αν αποκλειστεί ο γαύρος. Αν γίνει πιστεύω πως πρέπει να τους τελειώσουμε φέτος .
Και για μένα για να γίνει σίγουρα θέλω να έρθει ένας χαφ τόσο καλός όσο ο Κουρτιτς. Τζιοβινκο, αριστερό Μπακ καλό με προοπτική και πιστεύω ότι στο τέλος κάτι δυνατό στα εξτρέμ. Φυσικά να γίνει εκκαθάριση στα χαφ και να μείνει ο μικρός . Δεν πιστεύω τίποτα ότι θέλει να φύγει ,έχει γεννηθεί για να γίνει μεγάλος αυτό το παιδί και πιστεύω ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάει πολύ.Ειναι δυνατός χαρακτήρας πιστεύω ότι πρέπει να κάτσει άλλα δύο χρόνια. Είναι ευκαιρία να μάθει πράγματα από τον Τζιοβινκο και τον Καγκάβα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

soflodoras έγραψε:Και ξαφνικα συζηταμε για ενδεχομενη αποχωρηση του φοβικο-εμμονικου Λουτσεσκου το Γεναρη. Δεν υπαρχετε λεμε
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Γενικά είτε γουστάρει κάποιος τον Ράζβαν είτε όχι πρέπει να αποδεχθεί ότι δεν είναι αυτός που ευθύνεται για την φυγή του Πάμπλο. Δεν ήρθε με το ζόρι. Από εκεί και πέρα, ο Ρουμάνος δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει και το λέω με απόλυτη αντικειμενικότητα. Λίγο να νιώθει κάποιος από ποδόσφαιρο μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τους λόγους. Το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι πρέπει να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 27 Ιούλ 2021, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:
Gospi έγραψε:Ας ελπισουμε οτι θα του βγει, γιατι σε αντιθετη περιπτωση βλεπω αντι να στηνεται το ροστερ απο το μηδεν. τον γεναρη να ψαχνουμε καινουριο κοουτς...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοουτς δεν θα αλλάξεις γιατί παρά τα κολλήματα του είναι παραπάνω από καλός προπονητής και ειδικά στην Ελλάδα μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει και έτσι. Απλά θεωρώ λίγο φοβική τη προσέγγιση του.
Αν η προσεγγιση του εχει ως αποτελεσμα να εισαι απο τον Σεπτεμβρη εκτος ευρωπης και τον Δεκεμβρη την ομαδα καμια 10αρια βαθμους πισω απο την κορυφη, τοτε πολυ πιθανό να ψαχνουμε καινουριο προπονητη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμπιστευομαστε κάποιον σε αυτή την ομάδα ρε παιδια;;

Ποιος στον κόσμο ξέρει τι πρέπει να κάνει η ομάδα καλύτερα από εμάς;;

Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος;;

Βγαινει σε κάθε ομιλία και μιλάει για πρωτάθλημα και για διακρίσεις και εμείς μιλάμε για εκτός στόχου από Σεπτέμβρη και Δεκέμβρη.

Σορρυ ρε μάγκες αλλά αυτό δεν είναι κριτική!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Καλά όλα αυτά βρε παιδιά, αλλά κάποιο νεότερο σχετικά με τον ιταλό ή το αριστερό μπακ, έχουμε;
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Dark Knight έγραψε:Καλά όλα αυτά βρε παιδιά, αλλά κάποιο νεότερο σχετικά με τον ιταλό ή το αριστερό μπακ, έχουμε;
Eχουμε ναι. Αλλα δε λεμε ακομα . Κατσε να δουμε πρωτα αν θα μεινει ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω θα ηθελα αυτον της ατλετικο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

barlow4 έγραψε:Εγω θα ηθελα αυτον της ατλετικο
Τον Μαντζιο λες;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Roberto Maggio
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτός ο Τραουκο δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο,πως θα χωρέσει;
Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπα.
Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω την κατάληψη δύο θέσεων μη κοινοτικών στα δεξιά μπακ.
Για μένα η μεγαλύτερη ανορθογραφία του καλοκαιριού.
Ακόμα πιστεύω ότι ο Ροντριγκο τελικά θα χαιρετήσει.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί μιλάνε για γκρίνια στις μεταγραφές κάποιων εδώ στο φόρουμ. Θέλουμε κάτι καλύτερο ώστε να πάρουμε πρωτάθλημα. Σήμερα αν Λουτσέσκου τερματίσει στο -10 από γαύρο, ενώ παρέλαβε ομάδα στο -30, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένα άτομα τον περιμένουν στη γωνία και κάποιοι για χάρη του Πάμπλο. Το ότι κάνει κάποιες επιλογές ο Λουτσέσκου, δεν τον κάνει και υπεύθυνο αποτυχίας, όταν το μισό μας μπάτζετ θα είναι ανενεργοί παίκτες που δε φρόντισαν οι προηγούμενοι να διώξουν/πουλήσουν. Δεν υπάρχει χώρος για μεταγραφές και δεν μπορούμε να το χρεώσουμε και αυτό στο Λουτσέσκου, που δεν έχει χρόνο να κάνει και τι πωλήσεις.

Μέχρι τώρα από 1 πράγμα είμαι ευχαριστημένος, και αυτό είναι η δουλειά του τιμ Λουτσέσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 27 Ιούλ 2021, 14:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Νομίζω πως με εκφράζει σε υψηλό βαθμό ο Απόστολος, συν την ανορθογραφία δύο ξένων στη θέση του δεξιού μπακ. Εάν φύγει ο ένας, σίγουρα θα μπορέσουμε να καλύψουμε κενό με ξένο και θέλω να πιστεύω από πάνω ράφι, σε άλλη θέση.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εγώ πάντως κ τίποτα να μην πάρουμε φέτος, έχω εμπιστοσύνη στο ότι θα φτιάξει καλή ομάδα ο Ρουμάνος. Το ότι δίνει ευκαιρία σε όλους τους υπάρχοντες είναι για μένα θετικό κ δείχνει άτομο όχι εμμονικο, αλλά πιστό σε σε μια σοβαρή κ επαγγελματική προσέγγιση, που μόνο σεβασμό μπορεί να του αποφέρει απ τους παίκτες της ομάδας. Αυτό που λέει ο Doomlord, να μείνει πέντε χρόνια ο Λουτσεσκου, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να δούμε μια μεγάλη ομάδα ξανα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

vs40 έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω πώς μερικοί μιλάνε για γκρίνια στις μεταγραφές κάποιων εδώ στο φόρουμ. Θέλουμε κάτι καλύτερο ώστε να πάρουμε πρωτάθλημα. Σήμερα αν Λουτσέσκου τερματίσει στο -10 από γαύρο, ενώ παρέλαβε ομάδα στο -30, εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Το πρόβλημα είναι ότι συγκεκριμένα άτομα τον περιμένουν στη γωνία και κάποιοι για χάρη του Πάμπλο. Το ότι κάνει κάποιες επιλογές ο Λουτσέσκου, δεν τον κάνει και υπεύθυνο αποτυχίας, όταν το μισό μας μπάτζετ θα είναι ανενεργοί παίκτες που δε φρόντισαν οι προηγούμενοι να διώξουν/πουλήσουν. Δεν υπάρχει χώρος για μεταγραφές και δεν μπορούμε να το χρεώσουμε και αυτό στο Λουτσέσκου, που δεν έχει χρόνο να κάνει και τι πωλήσεις.

Μέχρι τώρα από 1 πράγμα είμαι ευχαριστημένος, και αυτό είναι η δουλειά του τιμ Λουτσέσκου.
Με τους παικτες που θελει θα παιξει.
Ακομα κ αν εφευγαν ολοι οσοι θελετε, τι πιστευετε?οτι θα φερναμε σε ολες τις θεσεις παικτες με κασε ενος κ δυο εκατομμυριων?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”