Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Γκουερινο έγραψε:Διαβαζοντας πολλα σχολια δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω. Αν ειχε αναλαβει τεχνικος διευθυντης καποιος απο σας σε 2 χρονια η ομαδα θα ηταν κατω απο την τριπολη

Θελετε να φυγει ο Πασχαλακης.
Θελετε να πουληθει ο Τζολης
Θελετε να ερθει ΚΑΙ ο Σιλβα οποτε ο Τσιγγαρας θα παιξει 200 λεπτα φετος και προφανως δεν θα ηθελε να ανανεωσει αν παει εξεδρα οποτε παει κι αυτος
Και επειδη ο Μηχαηλιδης θα ειναι βασικος φετος ειναι πολυ πιθανο να φερει καλη προταση τον δεκεμβριο και να χαιρετησει
Δεν εχει αλλους Ελληνες που να παιξουν βασικοι η ομαδα.

Η ΟΥΕΦΑ εχει οριο 17 ξενους. Οποτε με 2 στραμπουληγματα και μια τιμωρια θα κατεβαζατε 14 παικτες σε ματς που πλεον παιζουν 16 παικτες και θα ζηταγατε απο τον Βρακα και τον Κωνσταντελια να σας γυρισουν παιχνιδια :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό που γράφεις ναι είναι σωστό για πάρα πολλούς λόγους,η έλλειψη Ελλήνων είναι δεδομένη,μόνο οι της Ακαδημίας μας έχουν μείνει.
Το 17 όμως ισχύει μόνο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Το να κοπούν ένα δύο αλλοδαποί από την λίστα δεν θα είναι πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

aivas19 έγραψε:Ο Τζορμπα ειπε πως υπαρχουν πληροφοριες οτι ο Τζολης θελει διακαως μεταγραφη

Προσωπικη του εκτιμηση ειναι οτι στο τελος θα φυγει ο Τζολης αλλα μεχρι τωρα δεν υπαρχει κατι
Αυτός ήταν που είπε την προηγούμενη Παρασκευή ότι χαλάει του τζοβινκο...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και για να έχουμε επιχειρήματα να κράξουμε ξαφνικά ο ΕΣΙΤΙ έγινε το βασικό κεντρικό χαφ που θα στηριχτούμε πάνω του όλη την χρόνια. Κάπου διάβασα πιο πίσω οτι ο κουρτιτς μαζί με έναν άλλο (μακάρι να είναι ο κουρτιτς,έτσι νομίζω έλεγε ) θα παλέψουν για μια θέση.εγώ πάλι βλέπω μόλις τελειοποιηθεί το ρόστερ να μπαίνει καμία αλλαγή καμία φορά.
Σβαμπ κουρτιτς βλέπω και αν δεν τραβήξει αυτό Καντουρι κουρτιτς.
Ερωτηματικο ο αουγκουστο βάσει στοιχείων θα τον θέλει πολύ ο λουτσος βάσει φιλοσοφίας και ψυχοσύνθεσης δεν θα θέλει να τον βλέπει. Εύχομαι να τον κερδίσει και να παίζει για τον προπονητή του εκτός από την πάρτη του…
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μα πως, αφού έχουμε "το καλύτερο σκάουτινγκ στην Ελλάδα".

Ούτε εγώ συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας. Αν μου έλεγαν ότι υπάρχει ομάδα με φορ και 10αροκρυφοφορ που έχουν άθροισμα ηλικίας τα 64,5 έτη και πέρυσι είχαν αθροιστικά 7 γκολ στα πρωταθλήματα που έπαιξαν, σίγουρα δεν θα σκεφτόμουν υποψήφια πρωταθλήτρια. Μόνο στα χαφ βλέπω αναβάθμιση, ακριβώς επειδή προσθέσαμε έναν μάλλον καλό παίκτη εκεί που μας έλειπε κάποιος ακόμα και καθαρά ποσοτικά. Πόσο μάγος να είναι ο Λουτσεσκου πια?
Χαφ πήρες, μπακ και φορ.

Το ότι βλέπεις μόνο σε μια θέση αναβάθμιση δε σημαίνει ότι είναι έτσι.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Damon,στα πρώτα ευρωπαϊκά θα πάμε με Εσιτι βασικό, να το έχεις δεδομένο αυτό, για να μην απογοητευτείς όταν δεις 11αδες την άλλη εβδομάδα.
Στην πορεία προφανώς θα γίνει αυτό που γράφεις,ας κρατάμε όμως μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Μα πως, αφού έχουμε "το καλύτερο σκάουτινγκ στην Ελλάδα".

Ούτε εγώ συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας. Αν μου έλεγαν ότι υπάρχει ομάδα με φορ και 10αροκρυφοφορ που έχουν άθροισμα ηλικίας τα 64,5 έτη και πέρυσι είχαν αθροιστικά 7 γκολ στα πρωταθλήματα που έπαιξαν, σίγουρα δεν θα σκεφτόμουν υποψήφια πρωταθλήτρια. Μόνο στα χαφ βλέπω αναβάθμιση, ακριβώς επειδή προσθέσαμε έναν μάλλον καλό παίκτη εκεί που μας έλειπε κάποιος ακόμα και καθαρά ποσοτικά. Πόσο μάγος να είναι ο Λουτσεσκου πια?
Χαφ πήρες, μπακ και φορ.

Το ότι βλέπεις μόνο σε μια θέση αναβάθμιση δε σημαίνει ότι είναι έτσι.

DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

obanebane έγραψε:Damon,στα πρώτα ευρωπαϊκά θα πάμε με Εσιτι βασικό, να το έχεις δεδομένο αυτό, για να μην απογοητευτείς όταν δεις 11αδες την άλλη εβδομάδα.
Στην πορεία προφανώς θα γίνει αυτό που γράφεις,ας κρατάμε όμως μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις.
Και εγώ το πιστεύω και δεν μ χαλάει. Όπως δεν με χάλασε ο ΕΣΙΤΙ με τον Άγιαξ. Δεν είναι κακος παίχτης δεν έχει κακά στοιχεία απλά δεν είναι για πράγματα τα οποία χρειάζονται στην περισσότερη διάρκεια της χρονιάς. Έχει κάνει και ματσαρες έχει κάνει και τραγικά ματς (περισσότερα )Σίγουρα ο λούτσος δεν στηρίζεται πάνω του για να πάρει Νταμπλ ομως
Άβαταρ μέλους
obanebane

Να θυμίσω και μια κουβέντα του εραστή των στατιστικών,του μεγάλου Τζιμπαρου,ότι ο Εμβιλα δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαφορά από τον Εσιτι,όταν τον είχε πάρει ο γαύρος αυτό.
Αν μπορέσει ο Λουτσεσκου να τον κάνει να παίζει στο επίπεδο Εμβιλα (ουσιαστικά είναι ίδιου στυλ παίχτες) θα χαλάσει κάποιον;
Εμένα πάντως όχι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα μιλάμε σοβαρά; Ο Τσιγγαρας είναι 100 κλάσεις καλύτερος παίκτης…
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Παιδιά να μιλάμε για μεταγραφές όχι για αναλύσεις συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

obanebane έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Διαβαζοντας πολλα σχολια δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω. Αν ειχε αναλαβει τεχνικος διευθυντης καποιος απο σας σε 2 χρονια η ομαδα θα ηταν κατω απο την τριπολη

Θελετε να φυγει ο Πασχαλακης.
Θελετε να πουληθει ο Τζολης
Θελετε να ερθει ΚΑΙ ο Σιλβα οποτε ο Τσιγγαρας θα παιξει 200 λεπτα φετος και προφανως δεν θα ηθελε να ανανεωσει αν παει εξεδρα οποτε παει κι αυτος
Και επειδη ο Μηχαηλιδης θα ειναι βασικος φετος ειναι πολυ πιθανο να φερει καλη προταση τον δεκεμβριο και να χαιρετησει
Δεν εχει αλλους Ελληνες που να παιξουν βασικοι η ομαδα.

Η ΟΥΕΦΑ εχει οριο 17 ξενους. Οποτε με 2 στραμπουληγματα και μια τιμωρια θα κατεβαζατε 14 παικτες σε ματς που πλεον παιζουν 16 παικτες και θα ζηταγατε απο τον Βρακα και τον Κωνσταντελια να σας γυρισουν παιχνιδια :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό που γράφεις ναι είναι σωστό για πάρα πολλούς λόγους,η έλλειψη Ελλήνων είναι δεδομένη,μόνο οι της Ακαδημίας μας έχουν μείνει.
Το 17 όμως ισχύει μόνο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Το να κοπούν ένα δύο αλλοδαποί από την λίστα δεν θα είναι πρόβλημα.
Ναι για την Ευρωπη λεω κι εγω οτι ισχυει. Δεν ειναι προβλημα το να κοπουν 2 ξενοι. Ειναι προβλημα το οτι αν φυγουν κι αυτοι οι 4 Ελληνες οπως θελουν πολλοι θα κατεβαζεις οριακα ομαδα στην Ευρωπη και αν αρχισεις να τρως 5αρες θα σε παρει η κατω βολτα κι εδω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Υπερβολές,αν και σου ξανά γράφω ότι συμφωνώ για το ελληνικό στοιχείο.
Τα επόμενα χρόνια πρέπει να το κοιτάξουμε.
Ο Σταφυλιδης ας πούμε θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση,τώρα που ψάχνουμε αριστερό μπακ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Στο δέκα θέλουμε έναν παίχτη που απλά
να ξέρει να ξεκλειδώνει κλειστες αμυνες.
Τετοιος ήταν στα καλά του ο Μπισε.
Ο οποίος δεν έτρεχε ποτέ.....
Συνεπώς δεν χρειαζόμαστε τρεχαλατζη
δεκαρι για να πάρουμε πρωτάθλημα.
Άρα αν ο Τζοβινκο μπορεί να βγάλει τις
πάσες γκολ του Μπισε είναι υπέρ αρκετός
και ας μην τρέξει ποτέ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε: Ο Σταφυλιδης ας πούμε θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση,τώρα που ψάχνουμε αριστερό μπακ.
+1
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για Σταφυλίδη είχε γραφτεί σε γερμανικά μέσα ότι το θέμα με τον ώμο το έχει ξεπεράσει από καιρό, αλλά είχε πριν κάνα δίμηνο άλλο άγνωστο τραυματισμό. Τώρα γράφουν ότι από την προετοιμασία έφυγε γιατί έβγαλε και άλλο τραυματισμό και όχι γιατί έκλεισε σε άλλη Ομάδα. Σίριλ και αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”