Εγω για ολη την χρονια.Doomlord4 έγραψε:Έχω πολύ καλό ένστικτο για τον Ιταλό
Δεν τζογαρω γενικα, αλλα ψηνομαι να ριξω ενα κατοστερικο για ΠΑΟΚ πρωταθλητη, και δεν μου περισσευει.
Πολυ δυνατο ενστικτο....
Εγω για ολη την χρονια.Doomlord4 έγραψε:Έχω πολύ καλό ένστικτο για τον Ιταλό
Πρεπει να παιχτει το κατοσταρικο. Εδω το παιξαμε περσι [FACE WITH TEARS OF JOY]grg80 έγραψε:Εγω για ολη την χρονια.Doomlord4 έγραψε:Έχω πολύ καλό ένστικτο για τον Ιταλό
Δεν τζογαρω γενικα, αλλα ψηνομαι να ριξω ενα κατοστερικο για ΠΑΟΚ πρωταθλητη, και δεν μου περισσευει.
Πολυ δυνατο ενστικτο....
Δε νομίζω να τον δούμε σε θέση εξτρέμ. Για δεκάρι τον θέλουμε ώστε να εκμεταλλευτούμε τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες στο να κυκλοφορεί καλά η μπάλα στα μεσοδιαστήματα και να μπαίνει με ορθό τρόπο στην αντίπαλη περιοχή. Σε αυτό είναι μανούλα ο Ιταλός. Αν πάρουμε και μαμά για εξτρέμ....vs40 έγραψε:Τον ποδοσφαιριστή δεν τον γνωίζω. Αξίζει σε αυτή την ηλικία εξτρέμ;
Και η μύτη τους παραμένει υγρή περισσότερο...barlow4 έγραψε:Αξιζει
Αυτοι οι μικροσωμοι ζουν κ πιο πολλα χρονια.
Να στησουμε σωστα την ομαδα φιλε για 50+ παιχνιδια. Ενα μπακ και ενα χαφ θελουμε ακομη και εμεις παλι τιποτα δεν θα κανουμε. Και προς θεου δεν εμπεριειχε καμια μομφη στον μεγαλο αρχηγο αυτο που ειπα.sourmenetes έγραψε:Ποιος ακριβώς δε βάζει μυαλό;;Totem_pk έγραψε:Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Αριστερό μπακ για μπακ απ του Βιερινια θα πάρουμε λέει ο Κόκκας. Great. Μυαλό δεν βάζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ωπαgergeo4 έγραψε:ωραια θα ηταν μια ανταλλαγή ουαρντα με φεγκουλι