6. Χάρης Τσιγγάρας
- navigator11
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Πολύ καλός. Φαντάζομαι το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του απασχολεί τους της ΠΑΕ.
Τίμια η παρουσία του στα φιλικά χωρίς λάθη. Μου αρέσει σαν παίκτης θα ήθελα να δω περισσότερα.
Μακάρι φέτος με τον Λούτσο να εμπλουτίσει το παιχνίδι του και ελπίζω να τον δούμε σε αρκετά ματς.
Ανανέωση όπως και δηποτε!
Μακάρι φέτος με τον Λούτσο να εμπλουτίσει το παιχνίδι του και ελπίζω να τον δούμε σε αρκετά ματς.
Ανανέωση όπως και δηποτε!
- john4serres
ανανέωση τώρα ...
δεν βγάζει μάτια αλλά είναι παίχτης πρώτης ομάδας και έχει σοβαρά περιθώρια βελτίωσης ... από Εσίτηδες και κάτι άλλους χίλιες φορές χρήματα σε τέτοιες αξίες σαν του Χάρη ...
δεν βγάζει μάτια αλλά είναι παίχτης πρώτης ομάδας και έχει σοβαρά περιθώρια βελτίωσης ... από Εσίτηδες και κάτι άλλους χίλιες φορές χρήματα σε τέτοιες αξίες σαν του Χάρη ...
- ΑποστόληςΑ
Ομολογουμένως δεν έκανε καλή εκκίνηση στα φιλικά αλλά είχε πολύ καλό κλείσιμο.
Έχω εκφράσει επανειλημμένα την άποψη μου για τον παίκτη ο οποίος θεωρώ ότι πήρε τα καλύτερα στοιχεία από τον Ζαγοράκη και τον Κατσουράνη.
Βέβαια στη θέση που αγωνίζεται ένα από τα σπουδαιότερα προσόντα που πρέπει να έχει ένας παίκτης είναι η εμπειρία και με προπονητή λουτσέσκου ακόμα περισσότερο.
Θεωρώ ότι θα είναι λάθος να χαθεί ο παίκτης,όπως λάθος θα είναι αν μείνει να πάρει λιγότερο χρόνο από πέρσι που έπαιξε κοντά στα 1500 λεπτά
Έχω εκφράσει επανειλημμένα την άποψη μου για τον παίκτη ο οποίος θεωρώ ότι πήρε τα καλύτερα στοιχεία από τον Ζαγοράκη και τον Κατσουράνη.
Βέβαια στη θέση που αγωνίζεται ένα από τα σπουδαιότερα προσόντα που πρέπει να έχει ένας παίκτης είναι η εμπειρία και με προπονητή λουτσέσκου ακόμα περισσότερο.
Θεωρώ ότι θα είναι λάθος να χαθεί ο παίκτης,όπως λάθος θα είναι αν μείνει να πάρει λιγότερο χρόνο από πέρσι που έπαιξε κοντά στα 1500 λεπτά
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Και να ακούει στις δηλώσεις τον προπονητή να λέει, ότι ο Εσίτι δεν έκανε κακό παιχνίδι.
- john4serres
Φύγε να σωθείς, εξάλλου χωρίς ευρώπη κάθε χρόνο δεν τους χρειαζόμαστε τους γηγενείς παίκτες.
Ελπίζω να περάσει στην ιεραρχία τον εσίτη, το παιδί είναι μια χαρά χαφ και έχει και ταχύτητα
- sourmenetes
- Moderator
Αν δεν πάρεις θέση ΒΑΣΙΚΟΥ ως ανασταλτικός μέσος, κάνε θέμα.
Αυτή την στιγμή, είναι ο πιο ουσιαστικός μέσος της Ομάδος - δεν έχω ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για Κούρτιτς.
Από τους υπόλοιπους είσαι μακράν ο καλύτερος σε τρεξίματα, αντοχές, πάσα, σουτ, ντρίπλα και οργάνωση.
Αν δεν πάρεις θέση βασικού, είναι ξεκάθαρα θέμα κατάφωρης αδικίας.
Αυτή την στιγμή, είναι ο πιο ουσιαστικός μέσος της Ομάδος - δεν έχω ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για Κούρτιτς.
Από τους υπόλοιπους είσαι μακράν ο καλύτερος σε τρεξίματα, αντοχές, πάσα, σουτ, ντρίπλα και οργάνωση.
Αν δεν πάρεις θέση βασικού, είναι ξεκάθαρα θέμα κατάφωρης αδικίας.