Για τζιτζικας ταιριάζει ο ΜπίσεМир έγραψε:Κλείσαμε τον μέρμηγκα, να βρούμε και τον τζίτζικα να αρχίσουμε τα παραμύθια του Αισώπου στις προπονήσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ο Κόλκας πάντως το θεωρεί σίγουρο.
Το δουλεύει καιρό ο Λουτσεσκου το συγκεκριμένο θέμα λέει και από την εικόνα του Ιάπωνα μέχρι τώρα η απόκτηση του θα πρέπει να θεωρείτε σίγουρη.
Ίδωμεν.
Το δουλεύει καιρό ο Λουτσεσκου το συγκεκριμένο θέμα λέει και από την εικόνα του Ιάπωνα μέχρι τώρα η απόκτηση του θα πρέπει να θεωρείτε σίγουρη.
Ίδωμεν.
Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Αριστερό μπακ για μπακ απ του Βιερινια θα πάρουμε λέει ο Κόκκας. Great. Μυαλό δεν βάζουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ακριβώς δε βάζει μυαλό;;Totem_pk έγραψε:Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Αριστερό μπακ για μπακ απ του Βιερινια θα πάρουμε λέει ο Κόκκας. Great. Μυαλό δεν βάζουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λέγαν οι ρεπορτερ ότι η υπόθεση του αριστερού μπακ είναι συνδεδεμένη με του τζιοβινκο..αν κλεισει ο τζιοβινκο θα παμε για επιλογή μπακ τύπου ρεμποτσο και αν δεν κλείσει θα πηγαίναμε για κάτι ακριβότερο ...Για να λέει τώρα για μπακ απ Βιεϊρίνια μάλλον κλείνει ο ιταλος
- anekfrastos
Φίλε, μη κολλας σε αυτάlaska4 έγραψε:Λέγαν οι ρεπορτερ ότι η υπόθεση του αριστερού μπακ είναι συνδεδεμένη με του τζιοβινκο..αν κλεισει ο τζιοβινκο θα παμε για επιλογή μπακ τύπου ρεμποτσο και αν δεν κλείσει θα πηγαίναμε για κάτι ακριβότερο ...Για να λέει τώρα για μπακ απ Βιεϊρίνια μάλλον κλείνει ο ιταλος
Συνήθως ακολουθούν τις εξελίξεις και λένε "δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, παρεξηγησατε αυτό που έγραψα"
Ούτε μπορούν ούτε θέλουν να κρύψουν τόσο περίτεχνα μηνύματα
Και επίσης πάρα πολύ συχνά προσπαθούν να επηρεάσουν εξελίξεις στην ομάδα πλασάροντας τη δική τους αντίληψη για το ποιες κινήσεις είναι σωστές και ποιες οχι
Ναιanekfrastos έγραψε:Μόνο εγώ δεν ψήνομαι για τζιοβινκο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Όχι, αρκετοί είμαστε, απλά αποτελούμε μειοψηφία.anekfrastos έγραψε:Μόνο εγώ δεν ψήνομαι για τζιοβινκο;
Rain το κερασάκι που λες ότι θα είναι ο εξτρέμ, επηρεάζεται το θέμα του από τις αποχωρήσεις ή είναι ανεξάρτητο ?
- Metagrafakias