Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Καθομαι και βλεπω το φιλικο της αλ χιλαλ να δω αν παιξει ο τζιοβινκο αρρωστια.
- Dark Knight
Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε ένα πολύ καλό αριστερό μπακ και ο Βιερίνια να πάει δεξιά. Ο ιταλός θα είναι επίσης πολύ σημαντικός αν έρθει, πέρα από τις εντυπώσεις που φυσικά δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης, Τζόλης, Κούτσιας πρέπει να στηριχθούν (αν μείνει ο Τζόλης φυσικά).
Ο Galdames μάλλον προτίμησε τα πετροδόλαρα της Alshabab.
Φαινόταν από καιρό ότι τα μανατζέρια του κάναν πλειστηριασμό, απλά για την κονόμα
Τον Giovinco δεν τον βάλανε καθόλου απόψε με τη βρόχα, παρότι έκανε τη "στοιχειώδη" προθέρμανση.
Στο προηγούμενο φιλικό με τη Ζελέζνιτσαρ είχε πάιξει στο Β ημίχρονο.
Όλα δείχνουν πως πλησιάζει η αποδέσμευση και δεν αναλαμβάνονται ρίσκα
Φαινόταν από καιρό ότι τα μανατζέρια του κάναν πλειστηριασμό, απλά για την κονόμα
Τον Giovinco δεν τον βάλανε καθόλου απόψε με τη βρόχα, παρότι έκανε τη "στοιχειώδη" προθέρμανση.
Στο προηγούμενο φιλικό με τη Ζελέζνιτσαρ είχε πάιξει στο Β ημίχρονο.
Όλα δείχνουν πως πλησιάζει η αποδέσμευση και δεν αναλαμβάνονται ρίσκα
Παιξανε ολοι εκτος απο τον ιταλο στο φιλικο παντως,μολις τελειωσε.
Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά η και τίποτα. Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά για εμάς.TheCursed έγραψε:Παιξανε ολοι εκτος απο τον ιταλο στο φιλικο παντως,μολις τελειωσε.
Ο Sqenf Foot που τελευταία μου σπάει τα νεύρα ανέβασε ότι ο Ιταλός έκλεισε στη Μπεσίκτας
Μη βγει από το δρόμο μας αυτή
λες να το φαγαμε το ακυρο?seaman έγραψε:Ο Sqenf Foot που τελευταία μου σπάει τα νεύρα ανέβασε ότι ο Ιταλός έκλεισε στη Μπεσίκτας![]()
- bersekeros
Ο Μπεσίκτας είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από την ομάδα του Αλ Χίλαλ.
Αυτό βγάζει η μετάφραση του twitter.
Δεν λέει ότι έκλεισε, αλλά ότι είναι κοντά.
Αυτό βγάζει η μετάφραση του twitter.
Δεν λέει ότι έκλεισε, αλλά ότι είναι κοντά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 25 Ιούλ 2021, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε νομίζω. Δεν είχε γραφτεί τίποτα για Τούρκικο ενδιαφέρον, ενώ η Μπεσίκτας προσπαθεί να υπογράψει τον Τεξέιρα. Δύσκολο να ασχολήθηκαν με τον Ιταλό σε αυτή τη φάση
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι γνωστός παπατζίδικος που γράφει πολλά και καλά οριστικά και ότι πιάσει. Επειδή δε, έχει σχέση και με Ελλάδα γράφει διάφορα που απασχολούν και εμάς
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι γνωστός παπατζίδικος που γράφει πολλά και καλά οριστικά και ότι πιάσει. Επειδή δε, έχει σχέση και με Ελλάδα γράφει διάφορα που απασχολούν και εμάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 25 Ιούλ 2021, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Αν κάναν μπάσιμο δίνοντας πολύ μεγάλο συμβόλαιο στον Ιταλό, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να μην ισχύει.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Παπατζής που ασχολείται καθημερινά. 1 πιάνει και καυχιέται, 10 πάνε άκλαυτα
- ΑποστόληςΑ