Διαφωνώ
Επίσης, φίλε Αντρέα.....ΤΖΟΛΗΣ
Ούτε τζιόλης,ούτε τζώλης,ούτε τσόλης,ούτε τζιώλης
Τζιολης παικτης στον ΠΑΟΚ δεν υπαρχει. Ειναι ΤΖΟΛΗΣAntreasG4 έγραψε:εγω τους εβαλα ετσι οπως βλεπω ως τωρα να τους βαζει ο λουτσεσκου στα φιλικα.DamoN έγραψε:Ουαρντα αριστερά , καγκαβα 10
Τζολης δεξια να χωρέσει και ο Ουαρντα αφού πάμε για βασικό αριστερο εξτρεμ και 10
πχ Ζιφκοβιτς και Μουργκ δεξια, Τζιολης αριστερα. Ουαρντα δεν εβαλα γιατι προς στιγμη θεωρησα μετα το σκηνικο ισως εφευγε. Αλλα θα τον εβαζα κι εγω αριστερα τωρα
Και δεκαρι τον καγκαβα.
Παντως εγω εχω ξαναπει οτι θα προτιμουσα να δω τον Ζιφκοβιτς να πηγαινει 10αρι και να παμε για δεξι καθαρο εξτρεμ. Ουαρντα αριστερα και Τζιολης και για τις 2 πλευρες. Καγκαβα αναληρωματικο δεκαρι.
Πως σου φαινεται?
Καλημέρα.Και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι ψάχνουμε αριστερο εξτρεμ και 10αρι. Στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει ολόκληρο ποστ ερώτηση στον ρειν αμα βλέπει κάποιον από Ουαρντα,καγκαβα,μουργκ να χαιρετάει.είδα και το βιντεάκι που ο λουτσεσκου εκραζε τον μικρο να γυρνάει και θυμήθηκα το ματς που μας συστήθηκε ο τζολης στο Καραϊσκάκη δεξιά με αντίπαλο τον πολυδιαφημιζόμενο τσιμικα. Πάντως εγώ θεωρώ ότι ο τζολης είναι για πίσω από τον φορ σαν αντιπελκας, έτσι ώστε να είναι κοντά στην περιοχή για να εκτελεί .Doomlord4 έγραψε:Δηλαδή να χαραμίσουμε τον -όσο ήταν αριστερά mvp περσινό παικτη μας- για να χωρεσει κάποιος άλλος;
Διαφωνώ
Επίσης, φίλε Αντρέα.....ΤΖΟΛΗΣ![]()
Doomlord4 έγραψε:Προσπαθούμε να σκεφτούμε κσι εναλλακτικες θέσεις για τους παίκτες μας για να γίνει πιο λειτουργικό το σύνολο που έχουμε στην διάθεσή μας
Και η εναλλακτική θέση που σκεφτόμαστε για τον Τζόλη είναι δεξιά,που ούτε την θέλει,ούτε του αρεσει,ούτε μπορεσε να προσφέρει τα αντίστοχα......
Και δεν έχει κανείς απορία να τον δει εναλλακτικά στην αρχικη κανονική του θέση που ειναι σεντερ φορ,η θέση που τον καθιέρωσε και τον οδήγησε στην Α' ομάδα,θέση που την έπαιξε επιτυχημένα
Ποιο είναι το σκεπτικό αυτής της ανάποδης λογικής,πραγματικά απορώ
εστω Τζολης ξεκινα αριστερα οπως περσι και ουαρντα για μπακ απ. Αρα δεν παμε για αριστερο εξτρεμ?Doomlord4 έγραψε:Δηλαδή να χαραμίσουμε τον -όσο ήταν αριστερά mvp περσινό παικτη μας- για να χωρεσει κάποιος άλλος;
Διαφωνώ
Επίσης, φίλε Αντρέα.....ΤΖΟΛΗΣ![]()
Μπραβο Τζελα φοβερη δουλειαtzelas έγραψε:Μετά την ολοκλήρωση των φιλικών στην Ολλανδία έχουμε κάποιες πρώτες ενδείξεις για το που κινείται το ρόστερ. Έχουμε αυτήν την στιγμή 33 παίκτες μαζί με τους 4 τερματοφύλακες.
Οι χρόνοι συμμετοχής τους, τα παιχνίδια που έπαιξαν και ο αριθμός συμμετοχών τους τους στην αρχική 11άδα του α' ημιχρόνου στα 4 παιχνίδια ήταν:
Michailidis 225 λεπτά, 4 μάτς, 3 στην αρχική 11άδα
Esiti 195 λεπτά, 4 μάτς, 4 στην αρχική 11άδα
Schwab 195 λεπτά, 4 μάτς, 3 στην αρχική 11άδα
Kagawa 195 λεπτά, 4 μάτς, 4 στην αρχική 11άδα
Varela 195 λεπτά, 4 μάτς, 4 στην αρχική 11άδα
Pereira 180 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Andreja 180 λεπτά, 4 μάτς, 3 στην αρχική 11άδα
Taylor 180 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Murg 180 λεπτά, 4 μάτς, 1 στην αρχική 11άδα
Rodrigo 180 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Paschalakis 180 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Zivko 180 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Mihaj 165 λεπτά, 4 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Oliveira 160 λεπτά, 4 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Vrakas 139 λεπτά, 4 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
El Kadouri 135 λεπτά, 3 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Vierinha 135 λεπτά, 3 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Ninua 135 λεπτά, 3 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Tzolis 130 λεπτά, 4 μάτς, 1 στην αρχική 11άδα
Tsingaras 120 λεπτά, 3 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Crespo 119 λεπτά, 3 μάτς, 1 στην αρχική 11άδα
Koutsias 108 λεπτά, 3 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Lambrou 97 λεπτά, 3 μάτς, 1 στην αρχική 11άδα
Swiderski 90 λεπτά, 2 μάτς, 2 στην αρχική 11άδα
Lyratzis 61 λεπτά, 2 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Warda 45 λεπτά, 1 μάτς, 1 στην αρχική 11άδα
Kurtic 30 λεπτά, 1 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Konstantelias 26 λεπτά, 2 μάτς, 0 στην αρχική 11άδα
Balomenos 0 λεπτά
Talichmanidis 0 λεπτά
Douglas 0 λεπτά
Ingason 0 λεπτά
Biseswar 0 λεπτά
Λαμβάνοντας υπόψη την δήλωση ότι θέλει 22-23 παίκτες γηπέδου σύν 4 τερματοφύλακες άρα 6-7 παίκτες από τους παραπάνω που με βάση τον χρόνο συμμετοχής τους χωρίς να μεσολαβούν θέματα προφύλαξης ή τραυματισμών φαίνεται να υστερούν στα σχέδια του είναι οι Warda, Konstantelias, Lyratzis, Lambrou, Koutsias, και ένας ή δύο εκ των Tsingara ή Ninua. Με εξαίρεση τους Warda και Lambrou οι υπόλοιποι έχουν πολλά περιθώρια μέσω του ΠΑΟΚ β να βρεθούν ξανά μέσα στην χρονιά (π.χ. Κούτσιας ως 3ο φόρ) ή στο τέλος της στα άμεσα σχέδια του. Αυτά χωρίς να δούμε τι θα γίνει με μεταγραφικές εξελίξεις π.χ, αν έρθει αριστερό μπάκ ο Περέιρα αντίστοιχα λογικά μεταφέρεται για ΠΑΟΚ β' ή μπορεί να δούμε να κρατά κάποιον από τους μικρούς αν αποχωρήσει κάποιος που τώρα παίρνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ή λογίζεται αρχικά για το ρόστερ π.χ. Μπίσεσβαρ.