Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
makispaspartou

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Δημοσίευση από makispaspartou »

barlow4 έγραψε:Μανι μανι θυμαμαι πολυ καλο ντουμπλαρισμα με μουργκ που εκοψαν εναν ολλανδο κατω απο τη γραμμη του κεντρου προς την περιοχη μας.κ μετα καναμε επιθεση.
Φυσικα εκανε κ λαθη στην αμυνα.οχι πιο πολλα απο του βαρελα.
Δειχνει καλα στοιχεια στην επιθεση κ καλες κ γρηγορες ενεργειες για απελευθερωση της μπαλας κ προωθηση του παιχνιδιου κ λαθη στις τοποθετησεις του στην αμυνα.
Αλήθεια τώρα συγκρίνεις τον Βαρέλα? Για πες τα λάθη του...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κάποιος μπορεί να κρίνει παίκτες και ομάδες ακόμα και σε προπόνηση. Από την στιγμή που παίζει μιά ομάδα φιλικό προετοιμασίας (και όποιος έχει κάνει προετοιμασία το ξέρει), οι παίκτες είναι σωματικά έτοιμοι.

Σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας υπάρχει κόσμος που τα παρακολουθεί και κρίνει. Πάντα γινόταν αυτό ακόμα και στα ερασιτεχνικά. Ο προπονητής θα κόψει κάποιος και παράλληλα θα φτιάξει την 11άδα. Είναι απλά πράγματα που εμείς τα κάνουμε πιο πολύπλοκα γιατί διαφωνούμε μεταξύ μας στην απόδοση καποιων παικτών. Και αυτό νορμάλ είναι, δεν ξέρώ γιατί κάποιοι βγαίνουν να παρατηρήσουν κάποιον φίλο που λέει τη γνώμη του. Αυτή είναι η ομορφιά της μπάλας, αλλιώς θα βλέπαμε baseball τρώγοντας χοτ ντογκ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οχι
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Εντωμεταξύ αν διαβάσει κάποιος τα σχόλια εδώ μέσα, κυρίως τα αρνητικά, θα νομίζει ότι παίζαμε με την Τβολε ή την Φολενταμ, και όχι με την σταθερά στο top5 του γα@@@@νου Ολλανδικού πρωταθλήματος Φεγενορντ. Please continue
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Τον Περέϊρα τον πήραμε πέρσι στη λογική ότι θα παίζαμε με 3 στόπερ και θέλαμε αριστερό φούλ μπακ, καλό επιθετικά για αλλαγή του Γιαννούλη. Αυτό το κομμάτι το έχει. Πρέπει όμως τώρα να πάει στον ΠΑΟΚ Β και να δουλευτεί η τακτική του συμπεριφορά σε τετράδα αλλά και η αμυντική του ικανότητα. Ας τον διδάξει ο Σνάουτσερ πως να είναι καλός αμυντικά. Εάν τον δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι στον ΠΑΟΚ Β, νομίζω μπορεί ν' αποδειχτεί επένδυση.
Ο Λούκας Τέϊλορ είναι ο δεξιός μπακ που ψάχναμε....αλλά για πέρσι, που θέλαμε πάλι φουλ μπακ γρήγορο.....και αυτός θέλει δουλειά αμυντικά αλλά σαφώς είναι πιο καλά τα πράγματα γι' αυτόν σε σχέση με τον Περέϊρα...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γουστάρω χοτ ντογκ !
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Με το φιλικό κόντρα στη Φέγενορντ ολοκληρώθηκε η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία! Αποστολή: Ελένη Μπούντου
Αρκετοί ποδοσφαιριστές αναχωρούν ήδη για την πατρίδα τους μέσω Άμστερνταμ, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το χρόνο προτού βρεθούν εκ νέου στη βάση τους. Όπως για παράδειγμα ο Νέλσον Ολιβέιρα που επιστρέφει σπίτι του προτού βρεθεί για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μέχρι την Τετάρτη (28/7) για να πάρουν ανάσες μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Κατόπιν ξεκινά η προετοιμασία με φόντο την Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να αναμένει τον αντίπαλο του! Σε περίπτωση πρόκρισης της Μποέμιαν, ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει από την Κυριακή καθώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 3/8 αντί για τις 5/8!
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Μη βιάζεστε να κρίνετε μπαλαδόρους παίκτες 31+ χρονών.
Αυτοί κάνουν διαχείριση. Τα φιλικά τα έχουν για ξεμούδιασμα. Ούτε το 60% των δυνατοτήτων τους δεν δείχνουν.

Αυτοί που τα δίνουν όλα και συνήθως προκαλούν εντυπώσεις είναι οι νεαροί παίκτες. Αυτοί που δεν έχουν εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα. Στην κατηγορία αυτή (λίγο-πολύ) είναι οι Μιχαηλίδης, Τζόλης, Κούτσιας, Μιχάι, Βρακάς, Ντέλιας, κλπ, αυτοί δηλαδή που είναι υπό κρίση.

Και παίρνοντας θέση στο "δίλλημα" του φόρουμ, να πω ότι εμένα ο Τέιλορ μου άρεσε. Εγώ είδα καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, ωραίες προωθήσεις και γενικότερη αντίληψη. Φάνηκαν κάποια προβληματάκια στην άμυνα αλλά και αυτό και όλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι θα "εξαφανιστούν" όταν δεθεί στην ομάδα - όταν μάθει τους συμπαίκτες του και τον μάθουν και αυτοί.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ κρατάω ως θετικό ότι ξανά η ομάδα που χτίζεται μου εμπνέει τη σιγουριά ότι κάτι θα γίνει στο παιχνίδι και στο τέλος θα νικήσει. Πάει πολύς καιρός που είχα να το νιώσω αυτό.
Θεωρώ ότι οι Ζ.Ζιβκοβιτς, Λάμπρου, Εσίτι, Ροντρίγκο, Τέιλορ και Μπίσεσβαρ δεν κάνουν, Περέιρα και Νινούα δεν είναι πνευματικά έτοιμοι, Καγκάβα και Μουργκ το παλεύουν ενώ τέλος ο Ουάρντα είναι ο άγνωστος Χ.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

δεν ξερω αν εχω δει χειροτερη εμφανιση ποδοσφαιριστη σε φιλικο απο αυτη του σβαμπ σημερα
πρεπει να ανεβει ο αυστριακος γιατι δεν ειναι εικονα αυτη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θα ελεγα ο γνωστος Χ
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

skalon έγραψε:Μη βιάζεστε να κρίνετε μπαλαδόρους παίκτες 31+ χρονών.
Αυτοί κάνουν διαχείριση. Τα φιλικά τα έχουν για ξεμούδιασμα. Ούτε το 60% των δυνατοτήτων τους δεν δείχνουν.
Ολόσωστός +1926
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Του βαλαμε Χ και παμε παρακατω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ έχω ξαναπεί πως από τα ακραία μπακ περιμένω πρώτα να είναι συνεπή αμυντικά και στη συνέχεια οι επιθετικές αρετές είναι μπόνους και πραγματικά δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί χειρότερο ακραίο μπακ αμυντικά από τον Τειλορ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επίσης επειδή τρώει αρκετό κράξιμο ο Καγκαβα δεν ξέρω τι μπορεί να δωσει απέναντι σε αντιπάλους που πρεσάρουν τόσο πιεστικά όσο οι Ολλανδοί αλλά απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους η ποδοσφαιρική του ευφυΐα και οι ποιοτικές επαφές του θα δώσουν πολλές λύσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”