Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22
στο 80 κανει πλανο ο σκηνοθετης δεξια στην αμυνα μας που παιζοταν η μπαλα και ειναι μια γκομενα μελαχρινη με εναν τυπο διπλα της και του δειχνει το ποτηρι ,της μπυρας της που εχει τελειωσει και ο φελος παει της βαζει λιγη μπυρα απο το δικο του..
πανε ρε σφιχτε και παρε μια μπυρα το κοριτσι γαμω την φεγενορντ σας
- bersekeros
Τους άλλαξε θέσεις τον Καντουρί με τον Μουργκ.
Μουργκ αριστερά - Καντουρί δεξιά.
Μουργκ αριστερά - Καντουρί δεξιά.
Και μένα πολύ. Απλός και ουσιαστικός.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μ' αρέσει ο Τσιγγάρας
-
- bersekeros
Τσίπηδες Ολλανδοί, ούτε να φέρονται δεν ξέρουν, στις νάρες τις Ολλανδέζες.ZamanFou έγραψε:στο 80 κανει πλανο ο σκηνοθετης δεξια στην αμυνα μας που παιζοταν η μπαλα και ειναι μια γκομενα μελαχρινη με εναν τυπο διπλα της και του δειχνει το ποτηρι ,της μπυρας της που εχει τελειωσει και ο φελος παει της βαζει λιγη μπυρα απο το δικο του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 25 Ιούλ 2021, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τευλορ σταματα βρε παλικαρι μου να τρεχεις,και αυριο μερα ειναι.Ελα παναγια μου με τουτον
Δυνατο το μωρο αλλα πολύ κυτταρίτιδα ρε φίλε.ZamanFou έγραψε:στο 80 κανει πλανο ο σκηνοθετης δεξια στην αμυνα μας που παιζοταν η μπαλα και ειναι μια γκομενα μελαχρινη με εναν τυπο διπλα της και του δειχνει το ποτηρι ,της μπυρας της που εχει τελειωσει και ο φελος παει της βαζει λιγη μπυρα απο το δικο του..
Sent from my iPhone using Tapatalk
μπες και εσυ στο αεροπλανο, αιντε που δεν σου κανει ολη η ομαδαpaok düsseldorf έγραψε:ΚΑΝΤΟΥΡΙ,βαΛτε τον στο ιδιο αεροπλανο με ΚΑΓΚΑΒΑ για ΤΟΚΙΟ.
Να του παρουμε κανα 20% ταχυτητα αυτον να την δωσουμε στον Καντουρι μας.vdragic έγραψε:Τευλορ σταματα βρε παλικαρι μου να τρεχεις,και αυριο μερα ειναι.Ελα παναγια μου με τουτον
Ωχ τελειωσε ….
- bersekeros
Ο διαιτητής διπλο το επαιξε; χαχαχα