Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από seaman »

WestBlock4 έγραψε:Παντως στο sdna λένε ότι οι άραβες βρήκαν τον αντιτζιοβινκο

Το έγραψα από νωρίς για Ματέους Περέιρα.
Φαίνεται να τα έχουν βρει με το παίχτη. Στη West όμως δεν είναι 15 εκ. η πρόταση που της έγινε. Τόσα ζητάνε για να πουν το ναι.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

dimpaok4 έγραψε:απο φιλο που δουλευει σε μεγαλο σαιτ αθηναικο(λαντζα, κανει ολη τη δουλεια για τους μεγαλοδημοσιογραφους) και ασχολειται αρκετα με ρεπορταζ του γκει μου ειπε οτι εμαθε (βγηκε απο τον γαυρο)για καλη κινηση στο εξτρεμ απο εμας αλλα ακομα δεν ξερει ονομα και λοιπα (αλλα του ειπα να κανει οτι μπορει για να μαθει και να ειστε σιγουροι αν μαθω κατι θα το γραψω)

για να το ειπαν ετσι ατομα κοντα στον γαυρο πιθανολογω οτι ειναι παικτης που τους απασχολησε και αυτους η εχει γραφτει και για αυτους

αλλα και μια ακομα περιπτωση που εγραψα χθες ,μπορει το εξτρεμ να ειναι(επιθυμια μου) ο μπρουμα που δεν μπορουσαν να τον κρατησουν

ΠΑΟΚΑΡΑ
Καλα ψιλομαλακια μου φαίνεται αυτό..
Αν γνώριζαν κάτι θα το είχαν βγάλει στην φορά...
Τι φοβούνται και δεν το λενε, για να μην μας χαλάσουν την μεταγραφή;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ το πιστεύω το παλικάρι. Η ιστορία λέει πως αρκετές ειδήσεις έχουν βγει από Αθήνα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

laska4 έγραψε:Ο τσιγγαρας είναι ταμαμ για την Β ομάδα...Ο αγαπημένος του Πάμπλο που τον ανέδειξε , χωρο δυσκολα να βρει στην πρωτη ομαδα με βαση τα θελω του λουτσε ...νονιζω θα είναι ένας παίχτης Που θα ανεβοκατεβαίνει
Ασχέτως με το τί πιστεύει ο Λουτσε, το να λέμε σάν οπαδοί να πάνε στην Β ομάδα τα δικά μας παιδιά, που νιώθουν ΠΑΟΚ, που πρόσφεραν, έχουν μέλλον, κ@υλα και μεταπωλητικη αξία, δείχνει ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβεις σωστά...
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

john4serres έγραψε:Εγώ το πιστεύω το παλικάρι. Η ιστορία λέει πως αρκετές ειδήσεις έχουν βγει από Αθήνα.
Και αυτή γιατί δεν βγαίνει;
Φοβούνται οι αρδ και ειδικά των Αθηνών μην μας χαλάσουν την μεταγραφη; :lol: :lol:
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

δεν ξερω παιδια γτ δεν το βγαζουν εμενα το παιδι ετσι μου ειπε αυτο σας λεω
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

xrisitsapa έγραψε:
laska4 έγραψε:Ο τσιγγαρας είναι ταμαμ για την Β ομάδα...Ο αγαπημένος του Πάμπλο που τον ανέδειξε , χωρο δυσκολα να βρει στην πρωτη ομαδα με βαση τα θελω του λουτσε ...νονιζω θα είναι ένας παίχτης Που θα ανεβοκατεβαίνει
Ασχέτως με το τί πιστεύει ο Λουτσε, το να λέμε σάν οπαδοί να πάνε στην Β ομάδα τα δικά μας παιδιά, που νιώθουν ΠΑΟΚ, που πρόσφεραν, έχουν μέλλον, κ@υλα και μεταπωλητικη αξία, δείχνει ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβεις σωστά...
Συμφωνοι, απλα αν θελουμε διακρισεις δεν γινεται να παμε με Τσιγγαρες πουθενα. Αυτη την στιγμη ειναι κατω απο Κουρτιτς, Καντουρι, Σβαμπ, Αουγκουστο και να δουμε τι θα γινει με τον Εσιτι. Ο Κουτσιας στα 17 του μοιαζει ηδη κλασεις πανω ως ποδοσφαιριστης, οποτε ας δωσουμε βαση σε οσους ειναι οντως για την πρωτη ομαδα.

Στα του εξτρεμ, αν ειναι τοσο καλο, ποιανου την θεση θα παρει? Αν ειναι του Τζολη, ειμαστε αυτοκαταστροφικοι. Αν ειναι του Ζιφκοβιτς, τοτε γιατι δεν τον βαζουμε στον αξονα τον Σερβο? Τον Λουτσεσκου δεν τον εχω για προπονητη που θα εναλλαζει ενα σωρο παικτες απαξ και βρει μια 11αδα ρυθμο, οποτε ουτε το να μοιραστουν τον χρονο οι 3 τους βλεπω ως πιθανο σεναριο. Εκτος κι αν εχουμε προταση για Τζολη, που σε τετοια περιπτωση γιατι τοσο εντονα τετ-α-τετ με τον Λουτσεσκου? Τι θα τον ενοιαζε? Περιεργες προτεραιοτητες νομιζω. Αν ερθει τελικα ο Τζοβινκο μπορει να παιξει κι εκει με την ιδια ευκολια. Εγω θα προτιμουσα εναν αξιοπιστο αναπληρωματικο και να σκασω τα χοντρα λεφτα για το "10αρι".
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ένας παίκτης που είναι μικρός στη μεσαία γραμμή και έχει πιο πολλές αντοχές και τρεξίματα καλό θα είναι να τον κρατησουμε στην ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

@Ραιαν

Τόσες και τόσες ομάδες στην Ευρώπη κάνουν πρωταθλητισμό ΚΑΙ ευρωπαϊκές πορείες στηριζόμενες στους δικούς τους Τσιγγαρες. Εμείς γιατί δεν μπορούμε;
Γιατί δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά;

Παιχτικα για μένα ο Τσιγγαρας πέρυσι πρόσφερε περισσότερα και από Αουγκούστο και από Εσιτι.
Για τον Τζολη δεν το συζητώ. Μας κουβάλησε μόνος του σχεδόν ένα εξάμηνο. Για μένα ο περσινός MVP. Δεν νομίζω ότι τους κάνει κανείς χάρη όταν λέει ότι πρέπει να παίζουν βασικοί.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

xrisitsapa έγραψε:@Ραιαν

Τόσες και τόσες ομάδες στην Ευρώπη κάνουν πρωταθλητισμό ΚΑΙ ευρωπαϊκές πορείες στηριζόμενες στους δικούς τους Τσιγγαρες. Εμείς γιατί δεν μπορούμε;
Γιατί δεν δείχνουμε εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά;

Παιχτικα για μένα ο Τσιγγαρας πέρυσι πρόσφερε περισσότερα και από Αουγκούστο και από Εσιτι.
Για τον Τζολη δεν το συζητώ. Μας κουβάλησε μόνος του σχεδόν ένα εξάμηνο. Για μένα ο περσινός MVP. Δεν νομίζω ότι τους κάνει κανείς χάρη όταν λέει ότι πρέπει να παίζουν βασικοί.
Γιατί η Ελλάδα δεν βγάζει παικτες που μπορείς να στηριχτείς για ευρωπαϊκές πορειες.

Μακαρι αυτή η γενιά των ακαδημιών να δικαιώσει τις προσδοκίες (Μιχαηλιδης, Τσιγγαρας, Τζολης).

Παντως αν δει κάποιος την εθνική μας, θα καταλάβει γιατί δεν μπορείς να στηριχτείς σε ελληνόπουλα. Ολόκληρη χώρα και τα καλύτερα δεξιά μπακ είναι ο Κιτσιου και ο Κότσιρας. Επιθετικος πέραν του Τζολη, δεν υπάρχει. Όταν η εθνική δεν εχει ποιοτικους παικτες, πως περιμένετε ο ΠΑΟΚ να τους βάζει να πρωταγωνιστουν;
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Napoli4 έγραψε: Παντως αν δει κάποιος την εθνική μας, θα καταλάβει γιατί δεν μπορείς να στηριχτείς σε ελληνόπουλα. Ολόκληρη χώρα και τα καλύτερα δεξιά μπακ είναι ο Κιτσιου και ο Κότσιρας. Επιθετικος πέραν του Τζολη, δεν υπάρχει. Όταν η εθνική δεν εχει ποιοτικους παικτες, πως περιμένετε ο ΠΑΟΚ να τους βάζει να πρωταγωνιστουν;
γιατί πιάνεις μόνο τη θέση του δεξιού μπακ που όντως δεν υπάρχει αξιόλογη επιλογή και δεν πιάνεις και αυτήν του αριστερού μπακ που έχουμε επιλογές σαν χώρα τοπ επιπέδου. Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κυριακόπουλος για να μη βάλω και τους Σταφυλίδη, Κούτρη, Λυκογιάννη....να τα λέμε όλα νάπολι, όχι μόνο ότι μας βολεύει....
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

dimpaok4 έγραψε: αλλα και μια ακομα περιπτωση που εγραψα χθες ,μπορει το εξτρεμ να ειναι(επιθυμια μου) ο μπρουμα που δεν μπορουσαν να τον κρατησουν

ΠΑΟΚΑΡΑ
αλήθεια ποιά η γνώμη σας για το μπρούμα. Θα σας άρεσε αυτός παίκτης σε εμάς; Η κούλα γράφτηκε ότι τον κοιτάει....
Ο γαύρος πάντως μετά την ευκαιρία που έχασε μ' εμάς στον τελικό τον έβαλε χ τουλάχιστον για 6εκ που ήταν η ρήτρα. Τον θεωρούν χασογκόλη. Λέτε η psv που πούλησε τον μάλεν 30εκ να ενδιαφερθεί τώρα για Τζόλη; Και εκεί στο ντιλ να βάλουμε και τον μπρούμα;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αυτό το σενάριο το έχω στο μυαλό μου εδώ και πολύ πολύ καιρό και περιμένω την εξέλιξη.
Νομίζω ότι στη δική μας Ομάδα τα γκάζια του Μπρούμα θα σπρώξουν πολύ το σύνολο προς τον τίτλο.
Στο γαύρο η PSV πλήρωνε τα 1.2 από τα 1.8 εκ. (καθαρά) του συμβολαίου του. Τώρα προσπαθεί να τον πουλήσει με έκπτωση ώστε να αναλάβει κάποιος το τεράστιο συμβόλαιό του. Αν μπει στο παιχνίδι για Τζόλη νομίζω ότι ο Αρμίντο θα είναι το δωράκι που θα κάνει το πακέτο ελκυστικό για να πούμε το ναι.

Η PSV φέτος θα κάνει τεράστια μπάζα από πωλήσεις και οπωσδήποτε θα κάνει και 2-3 δυνατές αγορές για να ξαναστήσει την Ομάδα. Πήρε 30 εκ. για τον Μάλεν και μόλις διασφαλίσει τους Ομίλους θα δώσει και τον Ιχατάρεν που τελειώνει το συμβόλαιό του και θέλει να φύγει και τον Γκάκπο και τον Ντάμφρις για τους οποίους δέχεται τεράστια μεταγραφική πίεση με εξαιρετικά ποσά για την αγορά τους. Πιστεύω μια ενενηντάρα συνολικά θα τη μαζέψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Εγώ πιστεύω πως ο παίκτης είναι κυρίως δεξί εξτρεμ και όχι αριστερό που θέλουμε και είναι και λίγο overated. Ιδανικα για αριστερά θα ήθελα εκείνον της μπεσικτας που θέλει και ο γαυρος. Παικταραςς
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

dimitris88 έγραψε:
Napoli4 έγραψε: Παντως αν δει κάποιος την εθνική μας, θα καταλάβει γιατί δεν μπορείς να στηριχτείς σε ελληνόπουλα. Ολόκληρη χώρα και τα καλύτερα δεξιά μπακ είναι ο Κιτσιου και ο Κότσιρας. Επιθετικος πέραν του Τζολη, δεν υπάρχει. Όταν η εθνική δεν εχει ποιοτικους παικτες, πως περιμένετε ο ΠΑΟΚ να τους βάζει να πρωταγωνιστουν;
γιατί πιάνεις μόνο τη θέση του δεξιού μπακ που όντως δεν υπάρχει αξιόλογη επιλογή και δεν πιάνεις και αυτήν του αριστερού μπακ που έχουμε επιλογές σαν χώρα τοπ επιπέδου. Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κυριακόπουλος για να μη βάλω και τους Σταφυλίδη, Κούτρη, Λυκογιάννη....να τα λέμε όλα νάπολι, όχι μόνο ότι μας βολεύει....
Διαφωνείς με την ουσία αυτών που γράφω;
Οκ, έχουμε 20 καλά αριστερά μπακ και χάνουμε από τα νησιά φερόε.
Το θέμα είναι πως σαν χώρα δεν βγάζεις (αρκετούς) ποιοτικούς παίκτες ώστε να μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχτεί στους Έλληνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”