Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από laska4 »

makispaspartou έγραψε:Ο ρούλης αν πάρει ανάλογου επιπέδου (Ιτούρμπε , Εντιαγιέ) επιθετικό και κεντρικό αμυντικό θα είναι πιο δυνατός από πέρσι. Κι επειδή δυναμώνει και η κούλα θα μετρήσει πολύ η δουλική σχέση με τον γάβρο. Ελπίζω να κλείσουν Ρεμπόσο και Τζιοβίνκο αλλά νομίζω έχουμε ακόμη μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα κοπούν κάποιοι, ίσως πουληθεί και κανένας, νομίζω τον Αύγουστο ό,τι παίκτης έρθει θα είναι πανωραφίσιος...
κατσε εχουμε τζιοβινκο, εξτρεμ, ''κερασακι στην τουρτα '' δεν τελειωσαμε ακομα ...
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Αφού το κάναμε offtopic ας καταθέσω και εγω την ταπεινή μου άποψη.Ο Iturbe οταν ηταν ακομα στην Ρομα, θεωρουνταν τεραστιο asset, αλλα ηταν υπερβολικα τσαπατσουλης,και ουσιαστικα για αυτο δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες.Αλλα μιλαμε για την Ρομα και την Serie A,οχι για το πρωταθλημα του οποιου οι ομαδες χανουν απο την Βελεζ, την Αστανα και την Κολος.Ναι και την Σλοβαν.Εικονα φρεσκια του παιχτη δεν εχω.Αλλα βλεποντας οτι ειναι 28,και ΕΦΟΣΟΝ δεν εχει βαρεθει να κλωτσαει το τοπι,στην Ελλαδα εχει την ικανοτητα να σπασει πλακα.Τωρα εαν καποιοι θεωρουν οτι για τους αλλους ειναι μπαμ ενω για εμας οχι,ε συγνωμη αλλα μαλλον ζηλευουμε λιγακι.Εαν δεν εχει παραιτηθει απο την ζωη,και ερθει σε υποφερτη κατασταση,ο συγκεκριμενος ειναι μπαμ για ολες τις ομαδες,συν του γαυρου.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

sourmenetes έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μιας και για Ρεμπότσο και Τζιοβινκο είμαστε στην αναμονή (η διαίσθηση μου λέει ότι θα έρθουν). Ρειν δώσε κανένα στοιχείο να ψάχτουμε για εξτρέμ...
Εσύ τρολαρεις ή μου φαίνεται;;

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχα γιατί το λες αυτό;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:Ο ρούλης αν πάρει ανάλογου επιπέδου (Ιτούρμπε , Εντιαγιέ) επιθετικό και κεντρικό αμυντικό θα είναι πιο δυνατός από πέρσι. Κι επειδή δυναμώνει και η κούλα θα μετρήσει πολύ η δουλική σχέση με τον γάβρο. Ελπίζω να κλείσουν Ρεμπόσο και Τζιοβίνκο αλλά νομίζω έχουμε ακόμη μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα κοπούν κάποιοι, ίσως πουληθεί και κανένας, νομίζω τον Αύγουστο ό,τι παίκτης έρθει θα είναι πανωραφίσιος...
καταρχην οποιος παικτης παει στον ρουλη ειναι υποπτος για την κατασταση του πλεον....δλδ ποιος ειναι ο λογος να παει εκει ? ευρωπη δνε παιζει...τιτλους δεν διεκδικει...σε ομαδα 5-6 στο ελληνικο πρωταθλημα ...και σε ομαδα με κακο ονομα στην πιατσα γτ εχει φεσωσει οποιον αναπνεει οξυγονο...και ομαδα που πληρωνει ελαχιστα...γενικα κουλα και ρουλης τα ιδια σκατα ειναι παντα φανηκε αυτο και στα ευρωπαικα ματς χθες απλα περυσι ειμασταν εμεις πολυ ασταθης και για αυτο φανηκε καλος ο παπαναστασιακος....το σημαντικο πιστευω ειναι να μην μπει ο γαυρος ομιλους τσ λου γτ αυτο θα επηρεασει πολυ το ροστερ τους
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Αυτός γιατί χάθηκε ρε παιδιά?
https://www.transfermarkt.com/leonardo/ ... ler/241163
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

vdragic έγραψε:Αφού το κάναμε offtopic ας καταθέσω και εγω την ταπεινή μου άποψη.Ο Iturbe οταν ηταν ακομα στην Ρομα, θεωρουνταν τεραστιο asset, αλλα ηταν υπερβολικα τσαπατσουλης,και ουσιαστικα για αυτο δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες.Αλλα μιλαμε για την Ρομα και την Serie A,οχι για το πρωταθλημα του οποιου οι ομαδες χανουν απο την Βελεζ, την Αστανα και την Κολος.Ναι και την Σλοβαν.Εικονα φρεσκια του παιχτη δεν εχω.Αλλα βλεποντας οτι ειναι 28,και ΕΦΟΣΟΝ δεν εχει βαρεθει να κλωτσαει το τοπι,στην Ελλαδα εχει την ικανοτητα να σπασει πλακα.Τωρα εαν καποιοι θεωρουν οτι για τους αλλους ειναι μπαμ ενω για εμας οχι,ε συγνωμη αλλα μαλλον ζηλευουμε λιγακι.Εαν δεν εχει παραιτηθει απο την ζωη,και ερθει σε υποφερτη κατασταση,ο συγκεκριμενος ειναι μπαμ για ολες τις ομαδες,συν του γαυρου.
Κοίτα από τη στιγμή που εμείς φέραμε μόλις πέρσι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ε νομίζω είναι μεγαλύτερο μπαμ από Ιτούρμπε. Δε διαφωνώ όμως ότι ο παίκτης είναι σαν όνομα τουλάχιστον μεγάλη μεταγραφή για Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

vdragic έγραψε:Αφού το κάναμε offtopic ας καταθέσω και εγω την ταπεινή μου άποψη.Ο Iturbe οταν ηταν ακομα στην Ρομα, θεωρουνταν τεραστιο asset, αλλα ηταν υπερβολικα τσαπατσουλης,και ουσιαστικα για αυτο δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες.Αλλα μιλαμε για την Ρομα και την Serie A,οχι για το πρωταθλημα του οποιου οι ομαδες χανουν απο την Βελεζ, την Αστανα και την Κολος.Ναι και την Σλοβαν.Εικονα φρεσκια του παιχτη δεν εχω.Αλλα βλεποντας οτι ειναι 28,και ΕΦΟΣΟΝ δεν εχει βαρεθει να κλωτσαει το τοπι,στην Ελλαδα εχει την ικανοτητα να σπασει πλακα.Τωρα εαν καποιοι θεωρουν οτι για τους αλλους ειναι μπαμ ενω για εμας οχι,ε συγνωμη αλλα μαλλον ζηλευουμε λιγακι.Εαν δεν εχει παραιτηθει απο την ζωη,και ερθει σε υποφερτη κατασταση,ο συγκεκριμενος ειναι μπαμ για ολες τις ομαδες,συν του γαυρου.
Σε καλή κατάσταση είναι (το βιντεάκι που κυκλοφορεί είναι πρόσφατο), αλλά λόγω της τσαπατσουλιάς του, όπως γράφεις, δεν μπορεί να σταυρώσει "νούμερα"
makispaspartou

kosths BXL έγραψε:
καταρχην οποιος παικτης παει στον ρουλη ειναι υποπτος για την κατασταση του πλεον....δλδ ποιος ειναι ο λογος να παει εκει ? ευρωπη δνε παιζει...τιτλους δεν διεκδικει...σε ομαδα 5-6 στο ελληνικο πρωταθλημα ...και σε ομαδα με κακο ονομα στην πιατσα γτ εχει φεσωσει οποιον αναπνεει οξυγονο...και ομαδα που πληρωνει ελαχιστα...γενικα κουλα και ρουλης τα ιδια σκατα ειναι παντα φανηκε αυτο και στα ευρωπαικα ματς χθες απλα περυσι ειμασταν εμεις πολυ ασταθης και για αυτο φανηκε καλος ο παπαναστασιακος....το σημαντικο πιστευω ειναι να μην μπει ο γαυρος ομιλους τσ λου γτ αυτο θα επηρεασει πολυ το ροστερ τους
Αρχή είναι ακόμη , μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Προσωπικά θεωρώ ότι θα περάσουν και κούλα και λήκι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Κατι μου κανει η αναρτηση του Γιωργου Σαββιδη στο insta παντως...
makispaspartou

Για πες...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μιας και για Ρεμπότσο και Τζιοβινκο είμαστε στην αναμονή (η διαίσθηση μου λέει ότι θα έρθουν). Ρειν δώσε κανένα στοιχείο να ψάχτουμε για εξτρέμ...
Εσύ τρολαρεις ή μου φαίνεται;;

Χάχαχαχα

Χαχαχαχα γιατί το λες αυτό;
Γιατί προχθές το πρωί αναρωτιόμοσταν εγώ και ο Ρέιν αν μας δουλεύεις για ραφα. Και ρεμποτσο...
Χάχαχαχα..

TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ναι κ εγω το σκεφτηκα μια αρκουδα ανεβασε που παραπέμπει σε ρωσικη αρκουδα και τα λοιπα δεν ξερω τι φαση.
makispaspartou

Για μεταγραφικά εννοείτε?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μια αρκουδα να χαιρεταει ανεβασε, σε φαση " Ηρθα. Σας ελειψα;"

Δεν ειναι ξεκαθαρο οτι εκλεισε παικτης; 8-)
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

DimitrisS έγραψε:Κατι μου κανει η αναρτηση του Γιωργου Σαββιδη στο insta παντως...
plot twist : ειναι δωρο του γιωργη και οχι του χοντρου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”