Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Pissakaipoupoula.Πρωταθλημα θελεις.κ μαλιστα εχετε παθει ψυχωση με αυτο.
Ο τζοβινκο πηγε στην αμερικη σε ηλικια που εξεπληξε τους παντες.Δεν πηγε στα τελειωματα.Ο ανθρωπος ειναι τρελος.Ψαχνει προκλησεις.Ειναι ορεξατος.Δεν ειναι μπερμπατοφ που ηταν στην κορυφη της ευρωπης κ ηρθε για τη λεζαντα στη μπανανια.
Κ ειναι ενας παικτης που τον χρειαζεται ο λουτσεσκου που τρελαθηκατε οταν ηρθε (γατα ο λουτσος, αλεπου ο σκουφος κλπ) γιατι ξερει οτι εχει να δωσει κ δεν ειναι ξεζουμισμενος.
Τι αμοκ παθαινετε αν δεν ειναι οπως τον θελετε.
Υπαρχει παντα το παραδειγμα της γαλατά που εφτασε στην κορυφη με χατζι, ποπεσκου κ λοιπους μεσοκοπους.Δεν ηταν ομως μεσοκοποι τελικα.Εδωσαν κ εμπειρια κ ουσια κ αθλητικοτητα.
Εχετε κολλησει με ηλικιες κ βιογραφικα.Λες κ αν ερχοταν στα 24 κ εκανε παπαδες θα εμενε κ δευτερη χρονια.Αφου ολους ταληρα τους κανουμε.
υγ.χαοτικο τοστ.
Ο τζοβινκο πηγε στην αμερικη σε ηλικια που εξεπληξε τους παντες.Δεν πηγε στα τελειωματα.Ο ανθρωπος ειναι τρελος.Ψαχνει προκλησεις.Ειναι ορεξατος.Δεν ειναι μπερμπατοφ που ηταν στην κορυφη της ευρωπης κ ηρθε για τη λεζαντα στη μπανανια.
Κ ειναι ενας παικτης που τον χρειαζεται ο λουτσεσκου που τρελαθηκατε οταν ηρθε (γατα ο λουτσος, αλεπου ο σκουφος κλπ) γιατι ξερει οτι εχει να δωσει κ δεν ειναι ξεζουμισμενος.
Υπαρχει παντα το παραδειγμα της γαλατά που εφτασε στην κορυφη με χατζι, ποπεσκου κ λοιπους μεσοκοπους.Δεν ηταν ομως μεσοκοποι τελικα.Εδωσαν κ εμπειρια κ ουσια κ αθλητικοτητα.
Εχετε κολλησει με ηλικιες κ βιογραφικα.Λες κ αν ερχοταν στα 24 κ εκανε παπαδες θα εμενε κ δευτερη χρονια.Αφου ολους ταληρα τους κανουμε.
υγ.χαοτικο τοστ.
- pisakaipoupoula
Μάλιστα barlow , αυτό είναι ένα ωραίο ποστ με επιχειρήματα, και βλέπεις αν δεν γράφεις ειρωνείες και βλακείες και πειστικός μπορείς να γίνεις και μπορούμε να συνεννοηθούμε.
Μακάρι λοιπόν να ναι έτσι όπως λες, κοντός ψαλμός
Μακάρι λοιπόν να ναι έτσι όπως λες, κοντός ψαλμός
- soflodoras
Να την πω και εγω την αμαρτια μου. Οντας οπαδος και οχι φιλαθλος, ευρωπαικες ομαδες δεν πολυβλεπω και δεν με ενδιαφερουν. Οποτε και τον Τζιοβινκο μονο ακουστα τον ειχα. Απο τοτε που ακουστηκε ομως μιλησα με κανα δυο μυστες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου και μου ειπαν πως ειναι ακραια περιπτωση παικταρα. Ή μαλλον ηταν. Τα τελευταια χρονια στην αραβια δεν ξερει κανεις πως ηταν, εκτος απο τον Λουτσεσκου , που τον θελει και αυτο μου αρκει.
Απο εκει και περα στην αρχη, η ηλικια του οπως και η τελευταια του θητεια, μου καθισαν περιεργα. Και εγω μεγαλωσα με ενα τσαμπιονσιπ μανατζερ που επαιρνα τσαμπιονς λιγκ με ΠΑΟΚ και μονο μεχρι 19 ετων παικτες στην 11αδα. Αλλα μετα απο τα στοιχεια που πηρα απο τους 2 φιλους και λιγο παραπανω σκεψη κατεληξα στο εξης. Αν ερθει ο παικτης δε θα ερθει για την ευρωπη αλλα για το ελληνικο πρωταθλημα. Ειναι ο μπαλαδορος που σε κλειστες και σκληρες αμυνες, θα εχει στην κωλοτσεπη το κλειδι. Ισως ναι, για Ευρωπη να μην κανει. Εκει δηλαδη που θελεις πολλα τρεξιματα, αλλα δεν με νοιαζει. Για ανοικτες αμυνες και πιεση των αντιπαλων ψηλα , εχεις Τζολη, που τον ειδαμε τι μπορει να κανει οταν βρει χωρο. Μακαρι λοιπον να ερθει ο παικταρας αυτος και τα υπολοιπα θα τα δουμε στο χορτο.
Απο εκει και περα στην αρχη, η ηλικια του οπως και η τελευταια του θητεια, μου καθισαν περιεργα. Και εγω μεγαλωσα με ενα τσαμπιονσιπ μανατζερ που επαιρνα τσαμπιονς λιγκ με ΠΑΟΚ και μονο μεχρι 19 ετων παικτες στην 11αδα. Αλλα μετα απο τα στοιχεια που πηρα απο τους 2 φιλους και λιγο παραπανω σκεψη κατεληξα στο εξης. Αν ερθει ο παικτης δε θα ερθει για την ευρωπη αλλα για το ελληνικο πρωταθλημα. Ειναι ο μπαλαδορος που σε κλειστες και σκληρες αμυνες, θα εχει στην κωλοτσεπη το κλειδι. Ισως ναι, για Ευρωπη να μην κανει. Εκει δηλαδη που θελεις πολλα τρεξιματα, αλλα δεν με νοιαζει. Για ανοικτες αμυνες και πιεση των αντιπαλων ψηλα , εχεις Τζολη, που τον ειδαμε τι μπορει να κανει οταν βρει χωρο. Μακαρι λοιπον να ερθει ο παικταρας αυτος και τα υπολοιπα θα τα δουμε στο χορτο.
Ναι αλλα εχουν τα σορτσακια μας κωλοτσεπη ή γενικα τσεπη;
Που θα το βαζει;
Που θα το βαζει;
- Dark Knight
Ρε συ, αυτό είναι κλειδί από κονσέρβα ζαμπονάκι! Τι μου θύμισες τώρα ....... μεσημέριανο διάλυμμα για φαγητό στο χωράφι, όταν πήγαινα μικρός να βοηθήσω τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου
Αυτές ήταν κονσέρβες και αυτές ήταν οι φάσεις για όσους έζησαν αυτό που περιγράφεις
Μπαρ, στο τοστ βάζεις και μαγιο ?barlow4 έγραψε:Pissakaipoupoula.Πρωταθλημα θελεις.κ μαλιστα εχετε παθει ψυχωση με αυτο.
υγ.χαοτικο τοστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aye4 την Παρ 23 Ιούλ 2021, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσορμπα λεει τωρα δεν αποκλειεται να μεινει ο giovinco στην αλ χιλαλ ..
Δεν πιστευα απο την αρχη οτι θα γινει δυστηχως.laska4 έγραψε:τσορμπα λεει τωρα δεν αποκλειεται να μεινει ο giovinco στην αλ χιλαλ ..
Ανακοινώθηκε ο Παυλάρας στον ΠΑΟΚ Β
Ούτε να προσαρμόσουν το βιογραφικό του δεν μπήκαν στον κόπο
Ούτε να προσαρμόσουν το βιογραφικό του δεν μπήκαν στον κόπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 23 Ιούλ 2021, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν αποκλείεται να μείνει... όμως έχει πολλές πιθανότητες να έλθει...βλεπει ομως κι αλλιυ...εμείς το γράψαμε και σας δωσαμε την είδηση.. ΑΡΔογραφια Θεσσαλονίκηςlaska4 έγραψε:τσορμπα λεει τωρα δεν αποκλειεται να μεινει ο giovinco στην αλ χιλαλ ..
Μακάρι να βρεθεί ένα πιο νέο 10άρι και να κλείσει η ιστορία με τον Τζιοβίνκο. Ας τον κρατήσει η Αλ και ας του δώσει άλλα 10 εκατομύρια.
Πέρυσι άλλωστε έβαλε 1 γκόλ σε 21 παιχνίδια. Θα βοηθήσει.
Πέρυσι άλλωστε έβαλε 1 γκόλ σε 21 παιχνίδια. Θα βοηθήσει.
Το ερώτημα με τον Ιταλό είναι αν πρόκειται για έξτρα κίνηση η αν υπάρχει εναλλακτική και για τη θέση.
-
giliopoulos