Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Αυτή η Μπριζ τελικά είναι τεράστια περίπτωση.
Πήρε πάλι 30 εκ. από τη Λεβερκούζεν για ένα 20χρονο Ιβοριανό σέντερ μπακ (Odilon Kossounou), που τον είχε αγοράσει πριν 2 χρόνια 3.85 εκ. από τη Χάμαρμπι. Μιλάμε για τρελό σκάουτινγκ και απίστευτες επενδύσεις - μπίζνες.
Επίσης ο Ahmed Musa έκλεισε στην Karagümrük
Πήρε πάλι 30 εκ. από τη Λεβερκούζεν για ένα 20χρονο Ιβοριανό σέντερ μπακ (Odilon Kossounou), που τον είχε αγοράσει πριν 2 χρόνια 3.85 εκ. από τη Χάμαρμπι. Μιλάμε για τρελό σκάουτινγκ και απίστευτες επενδύσεις - μπίζνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 22 Ιούλ 2021, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
O παράδεισος των μάνατζερ όμως το Βέλγιο seaman, χωρίς να θέλω να το μειώσω σαν επίτευγμα φυσικά.
Χαλαρά τους προτιμούσα αυτούς για να τους δώσω το Χ ταλέντο μου με ποσοστό μεταπώλησης
- john4serres
-
dimitris88
δηλαδή για να έκαναν πρόταση για Τζόλη 10εκ για το 70% των δικαιωμάτων πόσο προσδοκούν να τον φτάσουν, στα 50εκ;seaman έγραψε:Αυτή η Μπριζ τελικά είναι τεράστια περίπτωση.
- Kabamaru11
Χμμμμ για να δουμε,αγνωστος παικτης δεν ειναι παντως ο Ρεμποτσο,μου θυμιζει εναν καθαρα αριστεροποδαρο κ πιο αμυντικο Βιερινια,η κορμοστασια κ η ταχυτητα ειναι ιδια με τον αρχηγο.Ενας φιλος ρωτησε πως εβγαλε τοσες ασσιστ στην καλυτερη του σεζον στην Γαλλια,εκτελουσε ολα τα κορνερ,εχει γενικα καλο ποδι,κοντρολαρισμενος,ζιζανιο αμυντικα.Δεν ειναι καθολου κακη επιλογη,τουναντιον.Απλα θα προτιμουσα εγω προσωπικα Μπαμπα η Μοχικα.Για 500.000 που ακουγεται ειναι κλοπη,κλοπη απο εκκλησια τολμω να πω.
Είναι φθηνός όμως;Totem_pk έγραψε:O Ροντριγκος για παγκο μια χαρα ειναι. Και φθηνος και σοβαρος αγωνιστικα. Περιορισμενες,δυνατοτητες,αλλα αξιοπιστος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί θάβετε τον Soares. Η δική μου άποψη, εξ όσων έχω δει μέχρι τώρα, είναι πως ο Ροντρίγκο είναι πιο ολοκληρωμένο μπακ από τον Taylor. Μόνον αν ο Λουκάς δείξει κάτι καλύτερο (μακάρι) στα επόμενα παιχνίδια θα αλλάξω την άποψή μου.
Γιατί είχε κυκλοφορίσει ότι κοστίζει 500χιλιαρικα το χρόνο.
Τόσα δεν προσφέραμε καν στον Γιαννούλή πχ όταν συζητούσαμε τις ανανεώσεις.
200-300χιλ οκ, λες έχει μια χ ποιότητα και προσφέρει λύσεις αλλά δε μπορείς να έχεις στο μισό εκατομμύριο και να ψάχνεις με τα ίδια τον εντεκαδατο.
Τώρα από προσφορά, έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς τα 2 πρώτα χρόνια δυστυχώς αλλά έκανε μια ασίστ που έσπασε αήττητο, οπότε του το συγχωρούμε.
Ο Μάτος τον έχει άνετα παντός ακόμα και στα 40 του.
Δεν ξέρω αλλά με κάποιο τρόπο μέσα μου θεωρώ ορθολογικό ή τουλάχιστον το έχω συνηθίσει ότι τα κόρνερ τα χτυπάνε τα μπακ. Και αυτό μου αρέσει πολύ στον πορτογάλο
280 χιλιάρικα συμβόλαιο έχει ο Ροντριγκο που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 350.
- john4serres
-
kosths BXL
αυτο με το σταφ ελεος...δλδ να γυρισει τωρα που δεν μπορει να παει πουθενα αλλου ? οχι ρε φιλε ...τωρα οχι...καβατζα ο σταφ τον ΠΑΟΚ ? λαθος τα μετρησε να του πει καποιος
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Κλαιωsourdos4 έγραψε:Εγώ πάντως μόλις ακούω Ρεμπόκο μου έρχεται στο μυαλό ο Κιμπόκο![]()
![]()
- john4serres
Aπόσπασμα από το sport24.Αυτή η επταετία (βάσει συμβολαίων) της συνεργασίας του σε Τορόντο και Αλ Χιλάλ του έχει αποφέρει το ασύλληπτο ποσό των συνολικά περισσότερων από 53 εκατομμύρια ευρώ!
- john4serres