Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ αυτά που βλέπω να κάνει στα βίντεο, μου αρέσουν.

Δείχνουν παίκτη κοντρολαρισμένο, με τσαμπουκά, που δε φοβάται την τρίπλα (ισα ισα τριπλαδόρο θα τον χαρακτήριζα αλλά δεν ξέρω γιατί είχε αντίρρηση ο Τζιμπι). Βλέπω οτι αναλάμβανε και στημένες φάσεις στη Γαλλία.

Από εκεί και πέρα, όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις φέτος, δεν βλέπω με καλό μάτι το γεγονός οτι μαθεύτηκε η κίνηση. Για κάποιον λόγο δεν "έβγαινε" τίποτα από τον ΠΑΟΚ τόσο καιρό.

Μακάρι να ολοκληρωθούν και οι δυο
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Αυτός είναι ο φερόμενος "τζαναμπέτης";
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ναι
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ε Ρειν ολες οι κινησεις καποια στιγμη βγαινουν προς τα εξω.

Απο οτι ειδα βγηκε απο PAOK24 μερια το συγκεκριμενο.

Ισως ειναι καλο αυτο, απο την αποψη οτι επεσε γραμμη να βγει το ονομα για του για χ,ψ λογους.

Μπορει οντως να ενδιαφερομαστε αλλα να ειναι και...τυρακι.

Θα φανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 22 Ιούλ 2021, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν εχω δει βιντεο ρειν, θα δω της πλατφορμας που χει και τις αποτυχημενες ενεργειες και θα σου πω. τα στατιστικα του παντως στις ντριμπλες ειναι μετρια.

ως επιλογη θεωρω οτι ειναι εξυπνη, γιατι σε μια νορμαλ περιπτωση δε θα σε εκθεσει και σε μια καλη περιπτωση μπορει να βρεις μπακ για τα επομενα χρονια. κακος παικτης δεν ειναι σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άμα αμυντικά είναι καλός μας κάνει.
Γιατί θα ταιριάζει με Τζολη αριστερά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Eγω ειδα παντως οτι την σεζον 18/19 ειχε 12(!) ασσιστ σε Ligue 1 και Κυπελλο Γαλλιας.

Ακραιο νουμερο και σε καλο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παρτε και το αναλυτικο ραπορτο του

https://docdro.id/WW1DpLd
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Defensive duels:

Success rate 61.1%

=

ΤΖΑ ΝΑ ΜΠΕ ΤΗΣ

Υπό την έννοια οτι όλο χώνεται, παρά το ύψος του, κοντράρεται, σε ζορίζει ρε παιδί μου πως το λένε.

Μην μου αρχίσετε τις ετυμολογικές αντεγκλήσεις τώρα...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

giliopoulos έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:Εντωμεταξύ αυτός ο Rebocho τον Αύγουστο του 2019 κοστολογούταν από το transfermarkt στα 6 μύρια όταν πήγε στην Μπεσικτάς και τον επόμενο Αύγουστο (χωρίς να έχει σοβαρό τραυματισμό μέσα στην σεζόν) η αξία του έπεσε στα 1.1 μύρια. Οκ έχω δει παίκτες να κάνουν κακές σεζόν αλλά τι ακριβώς μπορεί να έκανε στην Τουρκία για να δικαιολογείται αυτή η πτώση :?: :?:
Καλα ρε παιδια αυτα ειναι νουμερα που βαζει ενας ανθρωπος ενος site. Τα εχουμε χιλιοξαναπει, εγω κ εσυ μπορουμε να κανουμε ενα site που να λεγεται transferταδε και να βαζουμε νουμερακια στους παικτες..
Κλαιν μαιν το θεμα ειναι το χορταρι
Δεν λέει κανείς ότι η αξία που έχεις ένας ποδοσφαιριστής στο transfermarkt ανταποκρίνεται 100% στην πραγμτατική του αξία αλλά δεν είναι και τυχαία νούμερα που κατεβάζει κάποιος από την κούτρα του. Η αξία στο transfermarkt βγαίνει από ένα πολυπαραγοντικό μοντέλο που χρησιμοποιεί αγωνιστικά και μη δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές. Παράγοντες που επηρεάζουν την αξία είναι τα αγωνιστικά στατιστικά του ποδοσφαιριστή, οι διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει και γράφει αυτά τα στατιστικά, η ηλικία, το ιστορικό τραυματισμών, το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ποδοσφαιριστή από συλλόγους, η εθνικότητα, τα πειθαρχικά παραπτώματα, η προηγούμενη αξία που είχε και άλλα πολλά. Μέσα από μια τέτοια φόρμουλα αποτιμάται η αξία κάθε ποδοσφαιριστή και επανάυπολογίζεται κάθε λίγους μήνες. Σίγουρα καμία φόρμουλα δεν είναι τέλεια αλλά αυτή του transfermarkt δεν είναι τυχαία η πιο διαδεδομένη στον χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αξία 3 μύρια θα είναι οποσδήποτε καλύτερος από εναν που έχει αξία 2 μύρια, αυτή είναι απλά μια προσέγγιση του πόσο κοστολογείται την δεδομένη χρονική στιγμή και σίγουρα δεν σου λέει τίποτα για το κατά πόσο ανταποκρίνεται στον τρόπο παιχνιδιού της εκάστοτε ομάδας.

Σίγουρα όμως μια πτώση 5 εκκτομυρίων μέσα σε μία σεζόν δείχνει ότι κάποιος δείκτης της φόρμουλας του transfermarkt σημείωσε μια μεγάλη πτώση και αυτό προσπαθώ να καταλάβω για τον Ρεμπότσο. Συνήθως τέτοιες πτώσεις αιτιολογούνται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που προστέθηκε στο ιστορικό τραυματισμών, μια πολύ μεγάλη περίοδο αδράνειας ή την περίπτωση να είχε δημιουργηθεί κατά την περίοδο της προηγούμενης αποτίμησης μεγάλο buzz γύρω από το όνομα του ποδοσφαιριστή και να είχαν ενδιαφερθεί μεγάλοι σύλλογοι πράγμα που φούσκωσε τεχνητά την αξία του και στην συνέχεια το ενδιαφέρον δεν διατηρήθηκε.

EDIT: Seaman και Εβρίτη οι απαντήσεις δικαιολόγουν σε έναν βαθμό την πτώση της αξίας του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Πέμ 22 Ιούλ 2021, 17:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Rebocho, Rafa Soares, Mojica είναι καλές περιπτώσεις όποιος και να έρθει. Εγώ θεωρώ ότι νούμερο ένα στόχο έχουν τον Μπαμπά και ίσως και τον Σταφυλίδη. Πάντως οι περιπτώσεις των αριστερών μπακ είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με εκείνες των δεξιών μπακ όπου ήρθε ο Τέιλορ- στοίχημα και μένει ο Ροντρίγκο- φιλότιμος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

σταφυλιδης,ρεμποσο αριστερά
βιερινια,τευλορ δεξιά

τι λετε;καλο;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι παικταρα ο μοχικα.... παναγια μου, φερτε ρε το κολομβιανο
https://www.youtube.com/watch?v=DBluAhXhFI0
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έναν Rebocho, Rafa Soares, Mojica δεν μπορούσαν να βρουν για δεξιά που πηγανε και φερανε τον ράφτη που πιάνει θέση ξένου και θα καταλήξει αναπληρωματικός του μπούτια που πιάνει θέση ξένου;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Demir έγραψε:τι παικταρα ο μοχικα.... παναγια μου, φερτε ρε το κολομβιανο
https://www.youtube.com/watch?v=DBluAhXhFI0
Κ εγώ τον Κολομβιανό με 1000 προτιμώ αλλά δύσκολα....Ο παίχτης είναι άλογο από αριστερά....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”